Fjarela Bewertungen 244

TrustScore 4 von 5

3,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stekepannen er virkelig verdt pengene. Kjøpte 26 cm med lokk. Den er faktisk så bra som reklamen tilsier, jeg tenkte den var litt "hypet" opp av kjendiser...men den er veldig bra. Jeg angrer litt på a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er en stekepanne man faktisk kan drikke til alt, fra vanlig steking til å sette den i steikovnen, p den fungerer sikkert på en bålpanne også, samtidig så kan du faktisk vaske den i oppvaskmaskin... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Frustrerende dårlig dialog med gjentatte AI e-mails (8!) om å bekrefte leveringsadresse (som du forøvrig må legge inn ved bestilling), ekstremt dårlig kunsestøtte som går via AI og e-post, sporingslen... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

244 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Null stjerner om det hadde vært mulig

Null stjerner om det hadde vært mulig. Fikk et «godt» tilbud! Kjøpte et verdigavekort til verdi av kr 500 for bare kr 250 rett etter et kjøp av to stekepanner ( som blir brunsvidd i midten på varmenivå 7 av 10) som julegaver. Dette brukte jeg på en knivsliper over nyttår. Knivsliperen kom aldri, «satt fast i transport». Jeg sendte mail til Fjarela og fikk svar om at de beklaget, men jeg avbestilte hele greia etter 1 mnd med venting. Fikk kun penger i retur fra Klarna som jeg hadde betalt i frakt. Kan sikkert se langt etter de 250…

22. März 2026

STYR UNNA-SVINDEL.

STYR UNNA-SVINDEL.
Kjøpte panne som var skjev i bunnen. Klaget, sendte bilder+ video som viste feilen. Fjaerla ville ikke vedkjenne seg at det var noe var feil med pannen. De skylde på brukerfeil, 30 dagers interngaranti m.m. De forholdt seg ikke til sin egen livstidsgaranti og Forbrukerkjøpsloven. Har aldri opplevd så elendig kundebehandling og ansvarfraskrivelse som dette.

23. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte stekepanna men den ble ødelagt…

Kjøpte stekepanna men den ble ødelagt etter å ha stekt fiskepinner med pannering, Fjarela trenerer saken med å be om nye bilder hele tiden.
Styr unna dette firmaet, de er veldig useriøse og dønn uærlige. Legger også skylden på kundene selv om bruksanvisningen er fulgt til punkt og prikke. Kjøpte isteden av Gladkokken og produktet er helt annerledes.
STYR UNNA svindel!!

15. Jänner 2026

Ikke fornøyd med stekepanne

Ikke fornøyd med stekepanne. Det står at den ikke skal flasse, og etter normal bruk så flasser den. Hatt stekepannen i kun 6 mnd. og sendte over en klage. Fikk beskjed om at de har 30 dagers garanti, og de godtok ikke reklamasjon. Synes det er merkelig med så kort garantitid.

24. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte 3 stekepanner i starten av…

Bestilte 3 stekepanner i starten av november 2025. Fikk 2 stk i posten midt desember. Etterlyste hvor det ble av siste stekepanne. De skylder på mye trykk pga sesong, dårlig vær osv. Så mye svada unnskyldninger. Nå skriver vi snart mars 2026 og jeg venter ennå. Bedt om refusjon da dette skulle være julegave, men det svarer de ikke på. Anbefales å holde seg langt unne dette nettstedet.

21. Februar 2026

Useriøst

Reagerer på at det ikke er angitt hva slags stoffer slippbelegget er framstilt av. Det er heller ikke mulig å spore produksjonsmetoden, videre virker det useriøst når det ikke står oppgitt produksjonsland, og at bruksanvisningen er på dårlig engelsk, med flere skrivefeil. Da jeg henvendte meg pr e-post ble ingen av spørsmålene besvart med konkrete, håndfaste opplysninger. (Man kunne trolig få et lignende svar ang et typisk Temu-produkt)

18. Februar 2026

Styr unna

Styr unna, panna fikk jeg i gave, så fra den ble kjøpt til jeg fikk prøvd den, gikk det over de 30 dagene ang garanti. Panna er ubrukelig, det brenner seg fast, alt av mat, ikke brukt på høy varme, men ingenting fungerte. Ikke kjøp er mitt råd, alt for dyr til å være så ubrukelig. Har vært i kontakt med forhandler, men ingen hjelp å få der, heller ingen forståelse for at det var en gave som ble kjøpt i forkant, da det hadde gått over garantien. Anbefales ikke!!!! Styr unna!

16. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Du får det du betaler for.

Har kjøpt mange stekepanner i gjennom tide. Veldig ofte på grunn av billig og feil bruk. Da jeg kjøpte min første 26 cm Havstein ble jeg ganske forbauset. Den var dyr, men på tilbud. MEN den leverte det jeg ønsket meg. Lett å bruke. Lett å gjøre rent, og for all del. Den ble ikke skadet da noen i familien ikke kan lære seg å bruke riktig steke spader.
Jeg er fornøyd, og det holder for meg.

15. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte en Havstein panne med lovnader…

Kjøpte en Havstein panne med lovnader og reklamer på at den var fullstendig non-stick.
Men makan til bløff er det lenge siden jeg har vært borti. Absolutt alt setter seg fast umiddelbart. Skraper maten med en gang, men ligger alltid en tynn brun brent hinne i bunn. Eneste som ikke fester seg i bunn er om du koker rent vann i panna. Og for de som lurer på det, så setter ting seg fast uansett hvor lav temperatur du steker på.

30. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr