Havstein Bewertungen 68

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna! Billig skvip fra Kina. Håndtak som ikke passer til festet på kjelen og skjev bunn på stekepannen. Jeg ha hatt en lang dialog hvor de sendte meg nytt håndtak etter møysommelig forklaring og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte en 28 cm stekpanna utan lock, då jag sedan tidigare hade ett som jag trodde skulle passa. Det gjorde det dock inte, glipade en aning, så jag beställde ett nytt lock. I hastigheten beställde jag... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det fastnar i pannan, inte ens korv går att steka utan att ytan går sönder, trots olja i. Ikea har bättre stekpannor, köp där istället! Och spara tid pga leverans som tog 14 dagar och pengar sparar ni... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har helt förlitat mig på er profilering av denna stekpanna. Har köpt den första för att ge bort till min dotter där de varje år fått en ny stekpanna till jul. De tidigare har hållit i ett år. De... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Styr unna!

Styr unna!
Billig skvip fra Kina. Håndtak som ikke passer til festet på kjelen og skjev bunn på stekepannen. Jeg ha hatt en lang dialog hvor de sendte meg nytt håndtak etter møysommelig forklaring og bilder fra meg at festet på kjelen ikke passer til håndtaket. Og ikke mer hjelp å få. Bunnen på stekepannen er skjev og det var bare en beklagelse og at de skulle si fra til produsenten. Ved retur må man betale for frakt til Kina! Ville ALDRI anbefalt dette svindelopplegget til noen!

18. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har ventet i 12 dager på en…

Jeg har ventet i 12 dager på en stekepanne jeg har bestilt. Har prøvd å ringe, sende mail men det er ikke mulig å få kontakt med firmaet. Sporingssystemet de bruker er dårlig umulig å se hvor varen er. Har betalt nesten 1200.
Berit Mokkelbost

25. November 2025

Do NOT recommend

Received shipment directly from china and weeks later than I had expected. Took the pan out of the box and noticed a chemical smell. Had such poor quality I immediately contacted them to return because I didn’t want to keep it. Have been trying for over 3 weeks to get into contact with them for return and have heard nothing. The links on the website for returning the product don’t work. Are they even a real company??

Do not recommend

20. Oktober 2025

ren jäkla bullshit

ren jäkla bullshit

Returpolicy
Retur- & återbetalningspolicy
Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Här hittar du all information om hur du returnerar en vara, hur återbetalning fungerar samt vilka regler som gäller.

1. Ångerrätt (Öppet köp i 30 dagar)
Du har rätt att returnera en vara inom 30 dagar från att du mottagit den, förutsatt att följande villkor uppfylls:

Produkten är oanvänd
Originalförpackningen är oskadad
Undantag från ångerrätten:
Hygienprodukter (t.ex. smink, parfymer, kroppsnära artiklar) med bruten försegling
Produkter som använts
Specialbeställda eller anpassade varor
Färskvaror eller använda elektroniska komponenter
REA-varor – öppet köp och bytesrätt gäller ej
2. Så returnerar du
Kontakta oss på och uppge ordernummer samt returorsak.
Ladda ner och fyll i Konsumentverkets ångerblankett: Ladda ner här
Lägg blanketten i returpaketet och skicka en kopia till vår e-post.
Packa varan väl för att undvika skador under transport.
Märk paketet tydligt med ditt namn och ordernummer.
Skicka med spårbar frakt och spara spårningsnumret.
Returadress:
EcomEdge AB
Hordavägen 13B
352 74 Växjö
Sverige
+46 73 121 46 17

3. Återbetalning
När vi mottagit och kontrollerat din retur skickar vi en bekräftelse via e-post. Vid godkänd retur sker återbetalning till ditt ursprungliga betalningssätt inom 1–3 bankdagar.

OBS: Vi ansvarar inte för returer som försvinner – spara alltid ditt spårningsnummer.

4. Returfrakt
Vid ångerrätt står du själv för returfrakten. Om du mottagit en felaktig eller defekt vara, kontakta oss så hjälper vi dig med reklamation och kostnadsfri retur.

5. Ej uthämtade paket
Om ett paket inte hämtas ut och returneras till oss, tar vi ut en avgift på 499 kr för att täcka frakt och administrativa kostnader.

6. Tull och moms
Vissa produkter skickas från lager utanför Sverige. Därför tillkommer inte svensk moms i kassan. Du som kund ansvarar för eventuell importmoms och tullavgifter, som hanteras av Skatteverket eller fra

11. Oktober 2025

Sämsta företaget ever

Sämsta stekpannan som finns. Får inte tillbaka pengarna när man reklamerar en vara. Kommer anmäla till allmänna reklamationsnämnden.

29. August 2025

Hybridpanna Havstein

Nej. Havstein™ har en naturligt släppvänlig yta – även med ägg och känsliga råvaror. Tack vare vår unika NovaShield™-yta är den både non-stick och fri från teflon och gifter.

Allt fastnar ju i denna hybridpanna = värdelös

14. Oktober 2025

Bluff!!

Bluff. Stekpannan är helt värdelös. Företaget vägrar att ersätta den skeva stekpannan. Den sämsta och dyraste stekpanna jag ägt

9. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dropship som skickades från Kina direkt…

Dropship som skickades från Kina direkt till mig, tag 2 veckor minst.
När jag öppnade paketet så stank det kemikalier. Diskade den flera gånger i diskmaskinen innan jag vågade använde.
Använt några gånger men kommer tyvärr slänga den för jag litar inte ett dugg på den.

1. Oktober 2025

Fantastiskt stekjärn

Fantastiskt stekjärn! Öka värmen gradvis och du får en stekyta som inte bränner! Sätt Havstein i ugnen och ät en perfekt Omelett! Super!

6. Oktober 2025

Kanonpanna!

Hittills har pannan fungerat som utlovat, synd bara att jag köpte en storlek för liten.
Med vänlig hälsning,
Bertil Karlsson

5. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr