Dammsugaren har tre lägen. Den mellersta är bra till golv och den starka är väldigt bra på mattorna och soffan. Behållaren är rymlig och lätt att rengöra. Jag vill ha denna en lång tid framöver så jag... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
He Sofia Tackar ödmjukast för fin service, PDF’n och all hjälp Jag ger minst 10 stjärnor för all den fina service och bemötandet jag fått Tack! 🌟
Lätt att beställa och bekräftelse kom, men inget utlämningsställe utan endast levereras till hemadressen vilket är svårt när man jobbar dagtid och bor i lägenhet. Försökte få kontakt, mailade men d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Älskar den!!!! Har i flera år över haft för mycket hårväxt som sticker ut vid bikinilinjen vilket har resulterat i att man inte vill ha bikini på sig. Efter några ggr så är jag silkenlen och jag ä... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Maxlager är en svensk e-handel som erbjuder elscootrar, hårstylers och skönhetsprodukter med snabb leverans och 90 dagars öppet köp. Vi fokuserar på kvalitet, bra priser och kundnöjdhet.
Kontaktinformationen
Stigbergstorget, 41463, Göteborg, Schweden
- kundservice@maxlager.se
- maxlager.se
Hat 31 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Kom snabbare än jag förväntade mig
Kom snabbare än jag förväntade mig, tog bars 1 dag eller något, är väldigt nöjd.
Snabba leveranser
Snabba leveranser och kvalitets grejer. Är mycket nöjd med min hand dammsugare till bar pris.
Dålig support
Dålig support, typsikt drop shiping företag. Samma dammsugare finns på aliexpeess/temu för en bråkdel av priset.
Värdelös robot chatt, omöjligt och få svar via mejl. Bojkott!

Antwort von Maxlager
Toppen
Superbra möjligtvis att den är lite tung men annars väldigt smidigt att använda och skönt att slippa sladd och påsar
Enkelt att kontakta kundtjänst vid…
Enkelt att kontakta kundtjänst vid frågor och funderingar och trevlig och snabba svar. Varan så bra så jag redan haft två kompisar prova den och de om det är något för dem också innan de beställer
Alltid lika bra
Alltid lika bra, beställde en elscooter för ett tag sedan, behövde lite reservdelar till den nu och jag fick hjälp direkt att hitta rött och det kom dagen efter vådligt nöjd med deras bemötande och hantering, tack.
Rekommenderar!
Bra service, tydliga instruktioner, vad jag ska göra och undvika att göra. Det ena som är ett litet minus är att jag behöver rengöra den så ofta (med tanke på att står som dekoration i lägenheten, kan ju inte vara smutsig ☺️) men det får det vara värt! Kommer aldrig gå tillbaka till vanlig bökig dammsugare med sladd och påsar igen. Tack Maxlager 😄
Lockarna blev vådligt fina är så nöjd…
Lockarna blev vådligt fina är så nöjd med allt 😊
Service i Världsklass
He Sofia
Tackar ödmjukast för fin service, PDF’n och all hjälp
En produkt som hittills har vunnit oss…
En produkt som hittills har vunnit oss fullständigt 👏
Bästa dammsugaren ”ever”
Köpte deras X7 några veckor sedan
Köpte deras X7 några veckor sedan, jag valde den på då den hade längre batteritid och jag är väldigt imponerad. Håller för att dammsuga hela huset bekvämt. Bra sugkraft också.
Underbar hårstyler men använder den…
Underbar hårstyler men använder den gärna för att torka mitt hår efter jag har duschat 😊
Snabb leverans Dammsugaren verkar…
Snabb leverans Dammsugaren verkar fungera utmärkt
Mycket bra val
Mycket bra val. Hade Dyson innan.
Men saknar tillbehör, där är Dyson bättre.
Det som gjorde att jag valde deras var…
Det som gjorde att jag valde deras var att den såg ut och ha allt som en dyson hade inklusive en läderlåda / förvarningar låda. Från skillnad till alla andra, då jag inte sett det tidigare och jag vill gärna ha den. Är mycket nöjd det kom som förväntat
Hotar med inkasso och kronofogden
Hotar med inkasso och kronofogden, fast det är betalt via Klarna.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.