Fijne ervaring met hen
Fijne ervaring met hen. We hadden een probleem met ons dak en na contact konden ze vrij snel komen kijken. Probleem goed opgelost en verder geen gedoe. Zeker een aanrader.
Bittet Kunden um Bewertungen
Ons platte dak laten vernieuwen door hen. Randy eerst langs om alles te bekijken en heeft daarna duidelijk uitgelegd wat er moest gebeuren. Werk is netjes uitgevoerd en wij zijn erg blij met het resultaat. Bedankt!
Erg tevreden over het werk van fladderak. Vanuf begin duidelijke afsoraken en het dak is netjes gemmaakt. Jongens werken hard en laten alles netjes achter. Zou ze zo weer ballen.
Heel tevreden. Ons dak is netjes gemaakt en alles ging eigenlijk heel soepel. Randy kwam zijn afspraken goed na. Zou ze zeker aanraden.
Goed werk geleverd, dak ziet er weer top uit. Communicatie was fijn en als er iets was konden we gewoon even bellen. Alles netjes achtergelaten ook
Onze pannenkap is vervangen door fladderak. Duidelijke afspraken, vriendelijk contact en vakwerk geleverd.
Na een lekkage ons platte dak heeft fladderak dakbeheer het probleem snel opgelost. Fijine service en goede kwaliteit.
Randy heeft ons goed geholpen met de dakisolatie. Hij dacht mee over de beste oplossing en werkte alles netjes af.
Ze hebben onze zinken dakgoten vervangen en alles netjes afgewerkt. De communicatie verliep prettig en het resultaat is precies waar we op hadden gehoopt.
Een fijn, betrouwbaar bedrijf.
Vakkundig, zeer vriendelijk team.
Soepel contact met Randy, komt zijn afspraken na.
Ons moeilijke, steile pannendak is volledig geïsoleerd en gerenoveerd!
Randy answered very fast to our request to have the 2 roof extensions repaired. He executed the work in good quality. A very pleasant experience! Thank you !
Snel en efficiënt werk! Na weken van zorgen over een daklekkage in ons huis, besloot ik eindelijk een professioneel bedrijf in te schakelen voor reparatie. Vanaf het eerste contact was de service uitstekend. Ik zou Fladderak Dakbeheer zeker aanraden.