Jeg kørte ind til Flisekompagniet for at kigge på fliser til mit køkken. Jeg havde allerede en idé i hovedet, men fliserne findes ikke. Jeg fik rigtig god hjælp og vejledning af Morten, som præsen... Mehr ansehen
Professionel behandling fra ide til levering. Fik en tredimensional tegning over hvordan vores badeværelse kom til at se ud med nye fliser. Bestemte os for fliserne og da vi efter et stykke tid bad... Mehr ansehen
Dybt skuffende oplevelse Fik fornyligt lavet helt nye badeværelser og valgte en flise efter at have set den i deres showroom live, bestilte den i 2 forskellige størrelser men i samme farve og er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Flisekompagniet får du altid kompetent og professionel rådgivning. Vores stab består af specialister, der er med samlet mere end 70 år i branchen kan vejlede dig helt ned til den mindste detalje. Flotte skræddersyede løsninger er en selvfølge, hvad enten det er til erhverv eller privat: indendørs; badeværelse, toilet, køkken, opholdsrum, gangarealer eller udendørs. Flisekompagniet har en af Danmark's STØRSTE fliseudstilling på 900 m2. Flisekompagniet ligger lige i nærheden af Rosengårdcentret, Harald Nyborg og ikke langt fra IKEA.
Børstenbindervej 2, 5230, Odense M, Dänemark
- +45 66 17 32 21
- info@flisekompagniet.dk
- flisekompagniet.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
God service - høj faglighed - lave priser
Jeg fik rigtig god hjælp og vejledning af Morten, som præsenterede mig for en masse alternativer til mit projekt. Jeg snævrede det ind til en meget flot flise, som var sat op i udstillingen.
Jeg var dog i tvivl, om den ville passe i farven til mit køkken, så jeg lånte en flise med hjem, som jeg kunne gå og kigge på henover weekenden. Det var rigtig trygt at kunne se flisen i mit eget køkken og i mit eget lys.
Det afgjorde sagen, og fliserne blev bestilt. Og endda til en meget attraktiv pris. Fliserne var klar til afhentning dagen efter, og nu glæder jeg mig til at få dem sat op som det flotte, afsluttende punktum på mit nye køkken.
Der er varme anbefalinger til Flisekompagniet herfra.
Flot udstilling og stort udvalg og man…
Flot udstilling og stort udvalg og man får en virkelig god service.
Super service og god rådgivning.
Super service og god rådgivning.
Levering til tiden og efter aftale om placering af varen.
Kommer helt sikkert igen.
God service og vejledning.
Vi takker for den rådgivning som Flisekompagniet og Roberto har givet os, og vi er rigtig glade for vores valg af fliser. De har en størrelse og farve som vi ikke tror vi nogensinde bliver trætte af.
Tak for hjælpen og jeres altid gode service.
Professionel behandling hele vejen.
Bestemte os for fliserne og da vi efter et stykke tid bad om at få et tilbud, kom det - og da vi senere bestemte os for at tage imod tilbuddet, blev fliserne leveret til tiden - efter vores og murerens ønske. Intet pres.
De har de bedste produkter
De har de bedste produkter
De har den bedste kundeservice
Og en fantastisk god oplevelse med 3D
Man Blir altid modtaget med et smil når man ankommer også selv om det kun er små ting man skal have, kan kun anbefale Flisekompagniet 💪💪
Fliser til badeværelse
Fliser til badeværelse
Vi fik en meget god og kompetent hjælp af Flisekompagniet til valg af fliser til renovering af vores badeværelse.
Vi fik en kyndig vejledning i fordele og ulemper ved valg af de forskellige flisetyper og størrelser. Selvom vi har et forholdsvist lille badeværelse på godt 6 m2, gik vi med store 90x90 fliser til gulv og 40x90 til væggene i brusenichen.
Inden vi forlod butikken havde Tito lavet en 3D-tegning af hele badeværelset med den indretning vi ville have.
Vi er særdeles tilfreds med det færdige resultat og kan varmt anbefale Flisekompagniet.
Vi blev særdeles godt og professionelt…
Vi blev særdeles godt og professionelt behandlet af Thomsen. Vi fik lige hvad vi ønskede. Varerne leveret lige til døren. Tak for god behandling. Gert.
Vi havde en fantastisk oplevelse hos…
Vi havde en fantastisk oplevelse hos Flisekompagniet. God service og hjælp til at nå i mål med sit projekt.
Vi fik hjælp af Daniel, hvorved vi kom frem til en rigtig flot løsning på vores meget vanskelige badeværelse.
Har kun gode ting at sige om Flisekompagniet.
Virkelig ringe kundeservice!
Virkelig ringe kundeservice! Da vores murer var færdig med at lægge fliserne som vi havde købt hos Flisekompagniet, ses der en meget tydelig farveforskel i flere af fliserne.
Nuanceforskellen er meget tydelig, både i dagslys og i lys fra lamperne på badeværelset, og det ses både på gulvet og i bruse nichen. Det er så ærgerligt at opdage og vi kontakter straks Flisekompagniet, da der må være sket en fejl. Vi sender billeder som dokumentation.
Flisekompagniet lover at ringe tilbage, når de har set på billederne og vurderer hvad der kan gøres. De ringer aldrig tilbage. Vi kontakter dem på ny, og sender flere billeder. Vi bliver igen lovet at blive kontaktet med en løsning, det sker igen ikke. Vi kontakter dem en tredje gang og beder om en kompensation, da vi bestemt ikke har fået det produkt vi har bestilt. De har nu endnu engang valgt ikke at ringe tilbage med en løsning.
Det er simpelthen for ringe. Vi har talt med forskellige medarbejdere samt Roberto, og alle er vældig flinke at snakke med, men der er ingen handling.
Status er derfor nu, at vi står med et helt nyt badeværelse, som egentlig burde være en dejlig ting, men farveforskellen i fliserne ødelægger fuldstændig det færdige resultat. Vi vil derfor aldrig handle hos Flisekompagniet igen, når sådan noget kan ske uden at de tager nogen form for ansvar.

Antwort von Flisekompagniet
Korrekte INFO om produkters-her…
Korrekte INFO om produkters-her (MARMOR) mål -er IKKE tilfredsstillende hos Flisekompagniet Odense. Samtidig fralægger Roberto sig ansvar -uden kompensation. IKKE
ANBEFALINGS VÆRDIG!!!

Antwort von Flisekompagniet
Jeg har fået den bedste vejledning og…
Jeg har fået den bedste vejledning og service. De har guidet mig igennem ethvert bump på min vej..
Roberto
Jeg har fået en kyndig og meget professionel hjælp til vores badeværelsesprojekt af Roberto.
Man kan virkelig mærke Robertos passion for faget, når man besøger Flisekompagniet i Odense.
Roberto kom med ideer og muligheder og vi fulgte os virkelig hørt i processen.
Hvordan man kan give Flisekompagniet mindre end 5 stjerner, er mig en gåde !!
Roberto fortjener 10 stjerner !!
Super rådgivning og meget fine produkter
Vi skulle igang med totalrenovering af 2 badeværelser og fik en fantastisk rådgivning af Roberto. Vi fremsendte mål og kunne ved næste besøg se vores nye badeværelser med de valgte fliser i Virtual reality. Det var fantastisk og vi har fået et super godt resultat.
Vi giver Flisekompagniet de bedste anbefalinger.
Fantastisk rådgivning og service
Fantastisk rådgivning og service.
Har handlet hos Flisekompagniet hele livet og har aldrig haft problemer. Altid imødekommende og hjælpende.
Hvis man skal have nogen med kompetencer kan jeg klart anbefale.
Dybt skuffende oplevelse
Dybt skuffende oplevelse
Fik fornyligt lavet helt nye badeværelser og valgte en flise efter at have set den i deres showroom live, bestilte den i 2 forskellige størrelser men i samme farve og er endt med 2 nye badeværelser med farveforskel på gulv og væg, sandfarvet og grå.
Jeg kan ikke anbefale at bestille en farve i anden størrelse end den i ser live for i vil blive svært utilfredse med resultatet. Og flisekompagniet tager ikke ansvar og kommer med udsagn om nuanceforskelle. Tag jer i agt for jeres valg siger jeg bare!
Ubrugeligt svar i kommer med på denne anmeldelse.
Jeg kontaktede jeg lige så snart jeg opdagede forskellen så det kunne ikke være sket før, og hvis i siger at der er forskel på lyset om det er på gulv eller væg hvordan hænger det så sammen med at der er 2 forskellige farver i mit gulv nu? Der er noget som ikke passer i jeres forklaring, som i kan se på billedet at mit ene gulv på profilbilledet så ligner det fuldstændig at der er blevet leveret en forkert farve fra serien så stor som forskellen er. Serien findes i 4 farver,
Om det er fabrikken eller jer må i undersøge til bunds. Men jeres nuværende forklaring er uholdbar.

Antwort von Flisekompagniet
Fantastisk rådgivning og muligheder hos Flisekompagniet
Min kone og jeg stod og skulle lave badeværelser, og var helt nye i det at skulle vælge fliser og mulighederne er sørme mange! Roberto gav os en fantastisk rådgivning og når vi havde fundet noget vi fandt interessant, så kunne Flisekompagniet endda vise os via Virtual reality, hvordan vores badeværelse vil komme til at se ud. Det var fantastisk og vi har fået et super godt resultat, som vi er dem evige taknemmelig for. De bedste anbefalinger fra os :)
Fantastisk service og flotte…
Fantastisk service og flotte fliser👌🏽👏🏽
Kompetent og behagelig rådgivning
Hos Flisekompagniet Odense fik vi en virkelig kompetent og god rådgivning ift hvilke fliser vi skulle vælge til vores badeværelse. Vi ville lave en hel sildebensvæg og fik rigtig fin sparring med Tito. Det var tydeligt at han havde håndværkerbaggrund og vidste hvad han talte om.
Desuden fungerede det virkelig godt at få lavet tegninger af rummet, samt at se det virtuelt inden vi tog den endelige beslutning.
Vi giver den bedste anbefaling af Flisekompagniet!
Hvis du vil have de fedeste fliser
Har igennem de sidste 20 år handlet fliser hos Roberto til mine små projekter i mine to huse. Altid en fornøjelse og fair behandling og jeg har altid fundet de fedeste fliser til køkken, bad, entré og hvad jeg ellers har haft gang i. Prima kvalitets varer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.