Fliseshoppen ApS Bewertungen 17

TrustScore 4.5 von 5

4,6

1. Fliesenfachhandel

Vom Unternehmen geschrieben

www.fliseshoppen.dk er en dansk virksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af fliser og klinker til både private og erhvervskunder. Virksomheden fokuserer på at tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser samt en god kundeservice. Deres online butik gør det nemt og bekvemt at finde og bestille fliser og klinker efter eget behov. De har gjort det nemt at bestille fliseprøver, så man kan se og føle produkterne, inden man beslutter sig for at købe dem

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fantastisk service!

Lyn hurtig betjening, og firmaet lever op til de tre dages leveringstid- selv til Bornholm. Vi har kun mødt venlighed og imødekommenhed fra alle vi har været i kontakt med de tre gange vi har bestilt, og kvaliteten af de leverancer vi har modtaget er i top.
De varmeste anbefalinger herfra👍

20. April 2026

Super god kundeservice.

Super god kundeservice.
jeg mener de går et ekstra skridt for god kundeservice.

3. Februar 2026

Kære Nicolai,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores kundeservice.

5/5 stjerner er næsten for lidt

Fantastisk service, lækre produkter og hurtig levering. Jeg kan kun rose fliseshoppen, som har leveret et fantastisk stykke arbejde.

Jeg har sagt det til jer før, men I fortjener offentlig anerkendelse.

Tusind tak for jeres arbejde, fra service, bestilling, håndtering og levering. 👍

16. Dezember 2025

Kære Janni,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og har været tilfreds med service og levering. Vi håber, at du bliver glad for resultatet!

Alt godt!

Alt godt!
Bestilte 2 fliser i 60x120 til vores kaffeniche, kl. 18 onsdag, og dagen efter var de klar til afhentning. Fik en bekendt til at tage dem med over storebælt, da lastbils fragten er lidt dyr - forståeligt med flere tons gods.
Selvom det var efter lukketid, var sidste medarbejder lige ved at lukke af. Kvinden var super sød, og hjalp vores bekendt med at få 2 to fliser båret i bilen. Kæmpe tak ❤️

De er så flotte. Vi glæder os til at “installere dem!” 😍

11. Dezember 2025

Kære Marie-Louise,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service. Vi håber, at I bliver glade for fliserne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, fantastisk service der svarer hurtigt på mails!

2. Dezember 2025

Kære Cosmus,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores levering og service.

Fantastisk service

Bestilte fliser online søndag med click&collect til onsdag. Mandag morgen var de pakket og klar med beskeden om, at de selvfølgelig bare afhentes onsdag.
Tusind tak for dejlig og hurtig service, og kæmpe tak til Jimmi for at hjælpe med at læsse på bilen!

Vi handler her igen inden længe.

1. Oktober 2025

Kære Valentina,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hold nu op en premiumservice Jimmi har…

Hold nu op en premiumservice Jimmi har leveret til vores badeværelsesprojekt som entrepenøren virkelig har ødelagt af flere omgange. Jimmi har tryllet af flere omgange for vi har kunne komme i mål. 1000 tak for din fantastiske service og gode snakke, hvor du virkelig har vist medfølelse for det vi har stået i. Vi har i øvrigt fået lagt arc sand 100x100 som er de fedeste fliser vi har kunne støve op i markedet. Og ja vi har været i mange forskellige flisebutikker for at finde de rigtige. Jeg vil også sende stor ros til en kvindelig ansat, som jeg ikke har navnet på, men som slap alt hun havde i hænderne for at sørge for vi fik sendt fliser Express da vi stod og manglede midt i projektet, da mureren kvajede sig

8. September 2025

Kære Morten,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vi har kunne hjælpe jer godt igennem projektet – især med de udfordringer I haft undervejs.

Det betyder meget for os, at I synes godt om flisen og har været tilfreds med både service og levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og hjælp til at finde…

Super god service og hjælp til at finde den rigtige flise! Tak til Jimmi. Klar anbefaling herfra.

3. Juli 2025

Kære Eline,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at finde den rette flise.

Ekstrem god kundeservice

I forbindelse med et fliseprojekt skulle jeg bestille fliser, og jeg har fået en utrolig god betjening. Særligt var Nanna til god hjælp, der sendte billeder af forskellige klinker med forskellige fugefarver og gav gode anbefalinger. Leveringen var desuden hurtig og uden problemer.

Det endte dog med, at flisemureren manglede to kasser fliser, hvilket betød, at han først kunne færdiggøre arbejdet ugen efter. Da jeg kontaktede Fliseshoppen, sørgede Jimmi for, at fliserne blev stillet udenfor butikken, så jeg kunne hente dem efter lukketid. Det gjorde, at flisemureren kunne afslutte arbejdet som planlagt – og det hele spillede bare!

23. Mai 2025

Kære Annamalai,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service og levering i forbindelse med dit fliseprojekt. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback.

Vi håber, at du bliver glad for resultatet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og godt udvalg

Virkelig god service og godt udvalg!
Vi har netop købt vores fliser til vores badeværelse - lynhurtig levering og rigtig gode priser!

10. März 2025

Kære Elise,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I har været tilfredse med vores udvalg, service og levering. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback.

Vi håber, at I bliver glade for fliserne på jeres badeværelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en fliseprøve og til min…

Jeg bestilte en fliseprøve og til min glædelige overraskelse fik jeg en hel flise med en lille håndskrevet hilsen. Jeg kommer helt sikkert til at købe mine fliser igennem Fliseshoppen

4. Februar 2025

Kære Louise,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback.

Vi glæder os til at se dig i webshoppen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god vejledning og kundeservice

Rigtig god vejledning og kundeservice, og levering til tiden.
Der handler jeg gerne igen.

17. Dezember 2024

Kære Ole,

Mange tak for din anmeldelse – den sætter vi stor pris på. Det betyder meget for os, at du har været tilfreds med både service og levering.

Hvis der er noget vi kan gøre for at forbedre din næste oplevelse, så sig endelig til. Vi vil med glæde betjene dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet og hurtig problemløsning

Jeg bestilte en mindre omgang fliser til køkkenet, og det gik både super hurtigt med afsendelse og kvaliteten er i top.

Jeg havde desværre lidt udfordringer med underleverandøren på fragtdelen, men Fliseshoppen var knivskarpe til at yde god service og få løst udfordringerne på rekord tid.

Rigtig fin oplevelse :-)

12. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanvittig god og hurtig service

Vanvittig god og hurtig service!
Vi har købt fliser igennem fliseshoppen til vores badeværelser og entre. Det viser sig nogle af de fliser vi har købt enten har haft en fejl eller er blevet håndteret skidt under fragten, så de flækker/revner når der forsøges at skærer dem på en fliseskærer af en murersvend. Det ender derfor med vi mangler fliser, da de almindelige ca. 10% spild ikke var nok til at dække alle dem som bare gik i stykker. Jeg skrev til fliseshoppen og sendte billeder til dem af fliserne, og de vendte ligeså hurtigt retur med at de selvfølgelig sender de fliser vi mangler uden beregning. Ingen diskussion frem og tilbage eller lang svartid osv. Så skønt med så god og hurtig kundeservice, det ser man sjældent. :-)

6. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig god service og venligt…

Utrolig god service og venligt personale. Ejerne tilbød selv at levere fliser fra Odense til Aarhus en sen aften, idet fragtmanden ikke havde leveret dem på dagen som aftalt.
Stort tak herfra!

17. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået en fantastisk service på…

Jeg har fået en fantastisk service på alle parametre hos Fliseshoppen!
Bestilte prøver, som landede dagen efter, fik sød og kyndig betjening over telefonen, da jeg havde spørgsmål. Selve ordren bestilte jeg tirsdag aften og havde den torsdag morgen! Jeg vil anbefale Fliseshoppen til alle!

29. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr