Virkelig smuk buket - langt flottere end de mere standard fra de større kæder. Fleksibel levering og de formåede at aflevere buketten til døren trods man skulle gennem alternativ indgang som følge af... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var utroligt let at bestille blomster, og hele processen var let og behagelig. Jeg lagde især mærke til, at fotoet på hjemmesiden var meget retvisende – de leverede blomster havde samme farver, sa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter modtagelse af buket, som langt fra lignede den bestilte, påpegede jeg dette og blev imødekommet på bedste vis. Jeg kunne selv vælge, om jeg ville have pengene tilbage eller tilsendt et tilgod... Mehr ansehen
Hejrevej 10, 2400, København NV, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Fantasisk god service. Jeg var selv en lidt besværlig kunde, men de imødekom alle mine behov langt over hvad kan forventes. De foreslog selv at holde butikken yderlige åben på en helligdag, for at jeg kunne nå at komme og afhente min bestilling. Og blomsterne var super flotte.

Antwort von Flowering.dk
Bestilte en buket til mors dag og den ankom med adskillige blomster som var slatne og beskadigede, det var ikke den service jeg ønskede min mor for >500 kr.

Antwort von Flowering.dk
Super imponeret over kvalitet og service.
Jeg havde lavet en fejl i en bestilling, som skulle leveres næste dag. Jeg opdager fejlen om aftenen og skriver til kundeservice. Kundeservice besvarer min besked og ringer mig op FØR åbningstid, da min bestilling kommer afsted med den tidlige vogn, så det skal gå hurtigt hvis fejlen skal rettes. Det bliver den, buketten bliver sendt afsted, leveret til tiden og meldingen fra modtageren er at det er en virkelig smuk buket.
Jeg har fundet mit fremtidige blomsterbud.
Stor tak til Signe i
Kundeservice for en dedikeret indsats ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ disse stjerner er til dig personligt
Redigeret: jeg kan se at andre kunder har fået billede af buketten. Jeg fik et billede af leverings-adressen. Jeg ville hellere have set buketten 😉

Antwort von Flowering.dk
Hurtigt, nemt og rimelig pris ift bukettens størrelse/kvalitet

Antwort von Flowering.dk
Fik leveret den smukkeste bårerdekoration fra “Flowering” til en bisættelse i Valby. Pris og kvalitet var meget fin. Leveringen skete i god tid på dagen for bisættelsen. Vil helt sikkert bestille herfra en anden gang.

Antwort von Flowering.dk
Igen er det lykkes jer IKKE at levere blomster- og gemmer jer derefter under Bring og at det er dem der ikke har gjort det rigtige.
Elsker jeres buketter, men når man ikke kan regne med at de bliver leveret , hjælper det desværre ikke at I har smukke buketter.

Antwort von Flowering.dk
Virkelig flot stor rosenhavekrans med pæne bånd. Dejligt med hurtig feedback på spørgsmål og foto af leveret vare. Så meget bedre end et andet netfirma, hvor jeg blev slemt skuffet og pinligt berørt til bisættelsen. Jeg vil helt klart vælge Flowering fremover 🩷

Antwort von Flowering.dk
Skulle bruge en buket blomster til en fødselsdag. Andre butikker kunne ikke lever på den stramme tidsplaner jeg havde, men det kunne flowering.dk
Buketten ankom som lovet , frisk og vel duftende og fødselaren blev glad.
Det er ikke sidste kan jeg har brugt flowering.dk

Antwort von Flowering.dk
Super flotte blomster der er værd prisen. Meget frisk og unikt!

Antwort von Flowering.dk
En god oplevelse. Nemt at finde rundt på hjemmesiden, og alt gik glat med levering til bisættelse.

Antwort von Flowering.dk
Leveret til tiden og meget kreativ buket - tak

Antwort von Flowering.dk
God service. Flot buket. Hurtig levering.

Antwort von Flowering.dk
Jeg er meget fornøyd med Flowering. Jeg bestilte fra Norge til sønn og svigerdatter i København. Det var enkelt å bestille, og vakre blomster ble levert til avtalt tid. Jeg kunne følge min ordre på nettet. Jeg har også et tidsbegrenset abonnement til min svigerdatter. Det fungerer også veldig bra. Jeg kan anbefale Flowering på det varmeste!

En hel del gladere mand og kone
Opdatering til den tidligere givne 1 stjerne:
-------------------------------------------------
Kort: Min kone fik IKKE min buket i hendes klinik på vores bryllps-dag.
Vi er efterfølgende blevet kontaktet af firmaet som lagde sig flat ned og undskyldte den ringe oplevede service og som et FLOT plaster på såret - dels returnerede pengene OG ikke mindst - dels fremsendte en ny flot buket til min kone dagen derpå
Jeg har så fået lyst til at prøve at bruge firmaet igen ved anden lejlighed
En hel del gladere mand og kone

Antwort von Flowering.dk
Bestilte to minutter før lukketid online fra Birkerød og mindre end en time senere blev der leveret en flot buket i Kbh NV

Antwort von Flowering.dk
Smukke blomster og virkelig god service.

Antwort von Flowering.dk
Det er nemt at bestille blomster, og de blev afleveret til den aftalte tid. Modtageren sagde, at det var en meget flot buket.

Antwort von Flowering.dk
Helt ualmindelig sørgelig buket der meget lidt kan sammenlignes med buketten der blev afbilledet trods alle tilkøb var tilføjet. Køb jeres buket en af alle de andre fine steder i KBH

Hej
Jeg bestilte en bryllupsdags buket hos jer tidligt i morges for at 1) prøve andre leverandører end normalt 2) få den leveret hos min kone senere i dag i Lyngby
Nu her 17:30 har jeg Ikke hørt at den er kommet frem endnu og jeres freaking kunde service lukker kl 13:00 ???
Hvad kan jeg bruge jeres manglende levering og service til ???
Er i bare endnu et fake firma ?
Jeg har i hvert fald mistet al lyst til at bruge eller anbefale jer med det manglende niveau
Virkelig skuffet mand og kone

Antwort von Flowering.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.