Flowering.dk Bewertungen

1 445
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig smuk buket - langt flottere end de mere standard fra de større kæder. Fleksibel levering og de formåede at aflevere buketten til døren trods man skulle gennem alternativ indgang som følge af... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var utroligt let at bestille blomster, og hele processen var let og behagelig. Jeg lagde især mærke til, at fotoet på hjemmesiden var meget retvisende – de leverede blomster havde samme farver, sa... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Efter modtagelse af buket, som langt fra lignede den bestilte, påpegede jeg dette og blev imødekommet på bedste vis. Jeg kunne selv vælge, om jeg ville have pengene tilbage eller tilsendt et tilgod... Mehr ansehen

Hervorragend

(1 445)

139 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service langt over hvad man forvente.

Fantasisk god service. Jeg var selv en lidt besværlig kunde, men de imødekom alle mine behov langt over hvad kan forventes. De foreslog selv at holde butikken yderlige åben på en helligdag, for at jeg kunne nå at komme og afhente min bestilling. Og blomsterne var super flotte.

14. Mai 2026

Antwort von Flowering.dk

Kære Vitus, vi er så glade for, at vi fandt en god løsning på det hele og at modtageren blev glad for blomsterne! Vi glæder os til at se dig igen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte en buket til mors dag og den…

Bestilte en buket til mors dag og den ankom med adskillige blomster som var slatne og beskadigede, det var ikke den service jeg ønskede min mor for >500 kr.

10. Mai 2026

Kære Elliott

Tak fordi du delte din oplevelse.

Vi er kede af, at buketten ikke levede op til vores standard. Særligt på en dag som Mors Dag. Du skrev anmeldelse inden du kontaktede os, men da du kontaktede os svarede vi inden for få minutter og udstedte straks et tilgodebevis, da buketten ikke levede op til vores friskhedskrav.

Vi beklager endnu en gang den dårlige oplevelse. Vi håber, at vi får mulighed for at vise dig, hvad Flowering kan, næste gang.

Super imponeret !

Super imponeret over kvalitet og service.
Jeg havde lavet en fejl i en bestilling, som skulle leveres næste dag. Jeg opdager fejlen om aftenen og skriver til kundeservice. Kundeservice besvarer min besked og ringer mig op FØR åbningstid, da min bestilling kommer afsted med den tidlige vogn, så det skal gå hurtigt hvis fejlen skal rettes. Det bliver den, buketten bliver sendt afsted, leveret til tiden og meldingen fra modtageren er at det er en virkelig smuk buket.
Jeg har fundet mit fremtidige blomsterbud.
Stor tak til Signe i
Kundeservice for en dedikeret indsats ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ disse stjerner er til dig personligt
Redigeret: jeg kan se at andre kunder har fået billede af buketten. Jeg fik et billede af leverings-adressen. Jeg ville hellere have set buketten 😉

8. Mai 2026

Kære Caterina,

Tusind tak for din søde anmeldelse. 🩷

Det er vores fornemmeste opgave at kunne hjælpe og sørge for at det hele spiller.

Vi glæder os meget til at kunne binde smukke blomster en anden gang.

Rigtig mange solskinshilsner
Flowering, Signe 🌻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frisk og flot bårerdekoration til fin pris.

Fik leveret den smukkeste bårerdekoration fra “Flowering” til en bisættelse i Valby. Pris og kvalitet var meget fin. Leveringen skete i god tid på dagen for bisættelsen. Vil helt sikkert bestille herfra en anden gang.

1. Mai 2026

Antwort von Flowering.dk

Kære Christina, vi er så glade for din anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at binde din næste buket!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Igen er det lykkes jer IKKE at levere…

Igen er det lykkes jer IKKE at levere blomster- og gemmer jer derefter under Bring og at det er dem der ikke har gjort det rigtige.
Elsker jeres buketter, men når man ikke kan regne med at de bliver leveret , hjælper det desværre ikke at I har smukke buketter.

1. Mai 2026

Hej Pia,

Vi er kede af, at leveringen ikke lykkedes, og vi forstår godt din frustration. Det er vigtigt at understrege, at denne type situation kun opstår ved leveringer til låste lejlighedsopgange, hvor vores chauffør ikke kan få forsvarlig adgang til adressen.

I de tilfælde forsøger vi altid alt, hvad vi kan, inden vi vender retur med buketten. Det omfatter blandt andet at ringe på adressen, forsøge kontakt til modtager, forsøge kontakt til afsender samt forsøge adgang via naboer, hvis det er muligt.

Hvis vi stadig ikke kan få adgang, er den eneste anden mulighed i praksis at stille buketten på gaden foran en låst opgang. Det gør vi ikke, da vi ikke mener, det er forsvarligt at efterlade en buket et sted, hvor den kan blive beskadiget eller stjålet.

Det er heller ikke en situation, vi ønsker eller har nogen fordel af. Tværtimod er det også en ekstra omkostning for os, når en levering ikke kan gennemføres i første forsøg.

Vi forstår naturligvis godt, at det er frustrerende, når en levering ikke kan gennemføres som planlagt, og derfor følger vi altid op med en løsning direkte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig flot stor rosenhavekrans med…

Virkelig flot stor rosenhavekrans med pæne bånd. Dejligt med hurtig feedback på spørgsmål og foto af leveret vare. Så meget bedre end et andet netfirma, hvor jeg blev slemt skuffet og pinligt berørt til bisættelsen. Jeg vil helt klart vælge Flowering fremover 🩷

17. April 2026

Antwort von Flowering.dk

Tusinde tak for din flotte anmeldelse Annette, det gør os helt varme om hjertet. Tak for at vælge os til en anden gang, vi ser frem til at byde dig velkommen igen 🩷

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Skulle bruge en buket blomster til en…

Skulle bruge en buket blomster til en fødselsdag. Andre butikker kunne ikke lever på den stramme tidsplaner jeg havde, men det kunne flowering.dk

Buketten ankom som lovet , frisk og vel duftende og fødselaren blev glad.

Det er ikke sidste kan jeg har brugt flowering.dk

20. April 2026

Antwort von Flowering.dk

Kære Frederik, tak for dine rosende ord. Vi er så glade for, at du ønsker at bruge os til en anden gang. Vi glæder os til at levere din næste ordre!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flotte blomster der er værd…

Super flotte blomster der er værd prisen. Meget frisk og unikt!

18. April 2026

Antwort von Flowering.dk

Din feedback betyder meget for os Hector og vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet 🌻

En god oplevelse

En god oplevelse. Nemt at finde rundt på hjemmesiden, og alt gik glat med levering til bisættelse.

17. April 2026

Antwort von Flowering.dk

Tak for din anmeldelse Ellen. Det glæder os at høre, at hjemmesiden var nem at bruge og at leveringen til bisættelsen forløb uden problemer 🌹

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Flot buket. Hurtig levering.

15. April 2026

Antwort von Flowering.dk

Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse med både produkt og levering Jane 🌺

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget fornøyd med Flowering

Jeg er meget fornøyd med Flowering. Jeg bestilte fra Norge til sønn og svigerdatter i København. Det var enkelt å bestille, og vakre blomster ble levert til avtalt tid. Jeg kunne følge min ordre på nettet. Jeg har også et tidsbegrenset abonnement til min svigerdatter. Det fungerer også veldig bra. Jeg kan anbefale Flowering på det varmeste!

20. April 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at vælge Flowering helt fra Norge 💐

Det glæder os virkelig at høre, at både bestilling, levering, tracking og abonnementet fungerer godt. Vi sætter stor pris på din anbefaling Rachel!

Opdatering til den tidligere givne 1 stjerne:
-------------------------------------------------
Kort: Min kone fik IKKE min buket i hendes klinik på vores bryllps-dag.

Vi er efterfølgende blevet kontaktet af firmaet som lagde sig flat ned og undskyldte den ringe oplevede service og som et FLOT plaster på såret - dels returnerede pengene OG ikke mindst - dels fremsendte en ny flot buket til min kone dagen derpå

Jeg har så fået lyst til at prøve at bruge firmaet igen ved anden lejlighed

14. April 2026

Antwort von Flowering.dk

Tusind tak for din opdatering Keld og for at give os chancen for at gøre det godt igen.

Vi er rigtig glade for, at vi kunne rette op på oplevelsen, og at I endte med at få en positiv afslutning. Det betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og ser frem til at give en god oplevelse igen ved en fremtidig anledning 🌹

Imponerende

Bestilte to minutter før lukketid online fra Birkerød og mindre end en time senere blev der leveret en flot buket i Kbh NV

Antwort von Flowering.dk

Kære Marianne, tak for at tage dig tid til at anmelde os. Det glæder os, at vores hurtige levering levede op til dine forventninger!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pålidelig levering og service

10. April 2026

Antwort von Flowering.dk

Tak for de fine ord Jesper! Vi er glade for, at du oplevede pålidelig levering og god service 🌻

Hurtigt og nemt

Det er nemt at bestille blomster, og de blev afleveret til den aftalte tid. Modtageren sagde, at det var en meget flot buket.

9. April 2026

Antwort von Flowering.dk

Tak for din anmeldelse Poul Erik! Dejligt at høre, at både bestilling, levering og buketten levede op til forventningerne 🌸

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helt ualmindelig sørgelig buket der…

Helt ualmindelig sørgelig buket der meget lidt kan sammenlignes med buketten der blev afbilledet trods alle tilkøb var tilføjet. Køb jeres buket en af alle de andre fine steder i KBH

Hej Kunde,

Tak for din anmeldelse. Det undrer os meget at læse, da det beskrevne ligger meget langt fra den standard, vi normalt leverer.

Vores buketter bindes af egne florister, og vi gør os umage for, at både udtryk, størrelse og helhedsindtryk lever op til det, man bestiller. Der kan naturligvis være mindre variationer, fordi der arbejdes med friske blomster, men buketten skal stadig fremstå flot.

Vi vil meget gerne undersøge din ordre nærmere, men det er ike muligt for os, da blot har oplyst navnet "Kunde". Hvis du sender os dit ordrenummer og meget gerne et billede af den modtagne buket, følger vi op hurtigst muligt og ser på, hvad der er sket.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fake firma med virkelig ringe service ?

Hej

Jeg bestilte en bryllupsdags buket hos jer tidligt i morges for at 1) prøve andre leverandører end normalt 2) få den leveret hos min kone senere i dag i Lyngby

Nu her 17:30 har jeg Ikke hørt at den er kommet frem endnu og jeres freaking kunde service lukker kl 13:00 ???

Hvad kan jeg bruge jeres manglende levering og service til ???

Er i bare endnu et fake firma ?

Jeg har i hvert fald mistet al lyst til at bruge eller anbefale jer med det manglende niveau

Virkelig skuffet mand og kone

Kære Keld,

Tak for at dele din oplevelse. Jeg er glad for at vi fandt en en løsning. Jeg vil gerne referer til din seneste fem stjernede anmeldelse:

Opdatering til den tidligere givne 1 stjerne:
-------------------------------------------------
Kort: Min kone fik IKKE min buket i hendes klinik på vores bryllps-dag.

Jeg har så fået lyst til at prøve at bruge firmaet igen ved anden lejlighed

En hel del gladere mand og kone

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr