En hel del gladere mand og kone Opdatering til den tidligere givne 1 stjerne: ------------------------------------------------- Kort: Min kone fik IKKE min buket i hendes klinik på vores br... Mehr ansehen
Venlige og behjælpelige over telefonen. Kan høre smilet gennem mobilen. Fin levering, smukke blomster og lækker chokolade. Har et lille ønske, at når der leveres uden for kbh, at man ville få beske... Mehr ansehen
Bestilte to minutter før lukketid online fra Birkerød og mindre end en time senere blev der leveret en flot buket i Kbh NV
Vom Unternehmen geschrieben
Flowering er et nytænkende blomsterkoncept, der bekæmper blomsterspild og fremmer dansk lokalproduktion af blomster. Vores buketter er bundet af certificerede blomster, håndsorterede overskudsblomster samt lokaldyrkede danske blomster. Alle vores buketter leveres direkte fra eget værksted – helt uden mellemled.
Hejrevej 10, 2400, København NV, Dänemark
- info@flowering.dk
- flowering.dk
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Super flotte blomster der er værd…
Super flotte blomster der er værd prisen. Meget frisk og unikt!
En god oplevelse
En god oplevelse. Nemt at finde rundt på hjemmesiden, og alt gik glat med levering til bisættelse.
Leveret til tiden og meget kreativ…
Leveret til tiden og meget kreativ buket - tak
God service. Flot buket. Hurtig levering.
Jeg er meget fornøyd med Flowering
Jeg er meget fornøyd med Flowering. Jeg bestilte fra Norge til sønn og svigerdatter i København. Det var enkelt å bestille, og vakre blomster ble levert til avtalt tid. Jeg kunne følge min ordre på nettet. Jeg har også et tidsbegrenset abonnement til min svigerdatter. Det fungerer også veldig bra. Jeg kan anbefale Flowering på det varmeste!
Opdatering til den tidligere givne 1 stjerne:
-------------------------------------------------
Kort: Min kone fik IKKE min buket i hendes klinik på vores bryllps-dag.
Vi er efterfølgende blevet kontaktet af firmaet som lagde sig flat ned og undskyldte den ringe oplevede service og som et FLOT plaster på såret - dels returnerede pengene OG ikke mindst - dels fremsendte en ny flot buket til min kone dagen derpå
Jeg har så fået lyst til at prøve at bruge firmaet igen ved anden lejlighed
Imponerende
Smukke blomster og virkelig god service.
Smukke blomster og virkelig god service.
Hurtigt og nemt
Det er nemt at bestille blomster, og de blev afleveret til den aftalte tid. Modtageren sagde, at det var en meget flot buket.
Helt ualmindelig sørgelig buket der…
Helt ualmindelig sørgelig buket der meget lidt kan sammenlignes med buketten der blev afbilledet trods alle tilkøb var tilføjet. Køb jeres buket en af alle de andre fine steder i KBH

Antwort von Flowering.dk
Fake firma med virkelig ringe service ?
Hej
Jeg bestilte en bryllupsdags buket hos jer tidligt i morges for at 1) prøve andre leverandører end normalt 2) få den leveret hos min kone senere i dag i Lyngby
Nu her 17:30 har jeg Ikke hørt at den er kommet frem endnu og jeres freaking kunde service lukker kl 13:00 ???
Hvad kan jeg bruge jeres manglende levering og service til ???
Er i bare endnu et fake firma ?
Jeg har i hvert fald mistet al lyst til at bruge eller anbefale jer med det manglende niveau
Virkelig skuffet mand og kone

Antwort von Flowering.dk
Man kan ikke vælge leveringsdato ved…
Man kan ikke vælge leveringsdato ved bestilling
Feltet virker ikke ??
Efter alt andet er udfyldt
Dropper det og bestiller ved anden leverandør
Altid høj kvalitet
Kom til den lovede tid
Kom til den lovede tid, og var helt perfekt buket
Helt igennem tilfredsstillende
Helt igennem tilfredsstillende! :)
Virkelig flot buket til bisættelse!
Virkelig flot buket til bisættelse og afleveret til tiden!
Venlige og behjælpelige
Har et lille ønske, at når der leveres uden for kbh, at man ville få besked om når buketten var afleveret. Ikke kun at den leveres samme dag. Men deres service er ellers i tip top, så derfor 5 stjerner.
Mine varme anbefalinger herfra.
God hjemmeside der gjorde bestilling…
God hjemmeside der gjorde bestilling nem. Og selv om det var en sen bestilling var der ingen problemer med at levere bårebuket allerede næste formiddag. Fremragende !
Fin buket i anden omgang
Efter modtagelse af buket, som langt fra lignede den bestilte, påpegede jeg dette og blev imødekommet på bedste vis. Jeg kunne selv vælge, om jeg ville have pengene tilbage eller tilsendt et tilgodebevis. Jeg valgte tilgodebevis, som dog viste sig at være rigtig meget besværligt, idet tilgodebeviset på det fulde beløb (blomster + levering) ikke dækkede ny levering, kun selve varen.
Efter megen diskussion valgte jeg til sidst en ny buket.
Jeg vælger nok et andet sted at handle næste gang
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.