Vi flyttede tilbage i juni, hvor der blev ødelagt flere ting uden flytning. Vi har stadig ikke hørt noget fra Flyttebanden eller fået nogen som helst former for erstatning. Kan virkelig ikke anbefal... Mehr ansehen
Jeg er kan varmt anbefale Flyttenbanden. Service var i top, de viste respekt for mine ting og de var virkelige høflige og smilende. Det var virkeligt rart. Det gjorder hele flytningen så meget nemmere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super oplevelse med Flyttebanden i Aarhus. To unge, flinke mænd dukkede op til den aftalte tid. De dannede sig lynhurtigt et overblik over flytningen og gik så i gang med at bære tingene ud i flyttebi... Mehr ansehen
yderst tilfredstillende flytte service. De ankom på adressen på aftalt tidspunkt, imødekommende medarbejdere der havde stor erfaringen inden for flytte faget. pakkede vores store møbler ind i... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi har et dedikeret team af professionelle flyttemænd, der altid gør deres bedste for at give en god service. Vi tilbyder forskellige flyttepakker til at imødekomme vores kunders specifikke behov og budgetter. Vi tilbyder også ekstra services, såsom pakning af dine ting og flytning af store og tunge genstande. Vi har et stort udvalg af flyttekasser og emballage materialer til rådighed for vores kunder. Vi har en stærk fokus på sikkerhed og på at undgå skader på dine ting under flytningen.
Apisvej 22, 8381 Tilst, Danmark, 8381, Dänemark
- +4572230000
- kontakt@flyttebanden.dk
- flyttebanden.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Din flytning
Din flytning , vores ansvar ??? sikke noget vrøvl !
Flyttebanden startede med at komme 2 timer for sent på flyttedagen og ankom med en lille kasse bil som vi ikke havde bestilt da vi havde oplyst 95kvm, de tilbød at køre 2x mod en ekstra betaling på 4000kr ..... hvor blev det gode billig tilbud af ?? og 2 flyttefolk bestod af 2 splejsede unge mænd og ikke billedet som fremvist på hjemmesiden... vi fik så også ødelagt vores 65" TV som vi oplyste dem , og igennem mange e-mails blev DE enige om at det ikke dækkede fordi det ikke var original emballage , som de påstod at vi fik oplyst ved flytning. Vi har desuden aldrig modtaget en faktura eller bekræftelse .... Jeg omdøber hermed flyttebanden om til "flyttebanditter"
Hurtige og effektive
Hurtige og effektive. Super professionelle. Kan kun anbefale dem.
tak for en rigtig god flytning
tak for en rigtig god flytning. vil klart anbefale jer:D
Super god flytteoplevelse
Jeg havde en meget positiv flytteoplevelse i går. To søde flyttemænd, der passede ekstraordinært godt på de fine af mine møbler. De var lydhøre og sympatiske. Og det er dem, jeg kontakter næste gang, jeg skal have flyttet.
Jeg havde en flytning fra lenesvej 5…
Jeg havde en flytning fra lenesvej 5 til søndervang. Flyttemænde var meget gode og flinke tak for det.
Det var mega nemt og der var god…
Det var mega nemt og der var god stemning hele tiden, så det var helt i top
Virkelig god oplevelse jeg har haft med…
Virkelig god oplevelse jeg har haft med Flyttebanden, super flinke flyttemænd med et stort smil under hele flytningen.
Jeg har den 18-06-23 haft fornøjelsen med Flyttebanden og jeg kan klart anbefale dem, alt blev pakket godt ind og blev flyttet i god behold.
Positiv⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Positivt: Kvalitet, Professionalisme, Svartid, Værdi
Jeg har intet andet end 100% godt at sige om Flyttebanden, de har på yderst venlig, professionel, kompetent måde flyttet for mig i dag.. de har knoklet med et smil...alt det bedste herfra..
Meget tilfreds
Meget tilfreds, vi takker mange gange.
😀
Super service. Ok pris men de 2 unge mænd vi havde besøg af..de er guld værd.. de varmeste anbefalinger herfra
Super tilfreds
Søde og rare gutter, meget venlige og effektive, meget påpasselig med mine ting. Jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale dem.
Super tilfreds!
Virkelig dygtige, effektive og søde! Ingen negative overraskelser. Behandlet alle mine ejendele med største forsigtighed. Super tilfreds med dem!
Gode og professionelle
De var simpelthen så gode, og helt ekstremt effektive. Det kan helt klart anbefales. Søde gutter og et smil på læben. Det var præcis den hjælp man ønsker at få, midt i en stressfyldt flytning.
Such good service
Such good service, they were so fast, friendly and professional - 10 points and big recommendation! 🤩
Kunne ikke være bedre!
Kunne ikke være bedre og mere professionelt. Aftalt tid og aftalt pris. Flyttebanden anbefales til din flytning 😊💪
Ikke noget jeg kan klage over
Ikke noget jeg kan klage over, perfect flytte firma

Tak flyttebanden
Tak, alt gik som det skulle, kunne ikke gøres Beder.
Tak flyttebanden

Antwort von Flyttebanden
Super flytning med 2 hjælpsomme og…
Super flytning med 2 hjælpsomme og fleksible flyttemænd

Super oplevelse
Meget god oplevelse hos Flyttebanden, servicen var fremragende.
Kan klart anbefales!

Antwort von Flyttebanden
Super service og godt humør samt en god…
Super service og godt humør samt en god pris!

Antwort von Flyttebanden
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.