Henriksen Flyt ApS Bewertungen 36

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KAN man ikke give mere end 5 stjerner??? På årets varmeste dag - flyttede de to unge mænd så elegant og effektivt og med stor høflighed og charme alt vores bohave til ny adresse. Ingen brok, selv om... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hjælper min mornmednst flytte og det Starter med at de møder op på forkert adresse .. Håndtering af møbler mm uprofessionelt! Ridser på møbel, hvor der helt tydeligt er noget der har rutsjet hen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Henriksens Flyt ApS er et flyttefirma jeg til enhver tid ville vælge igen! Fra første kontakt til sidste flyttekasse var deres service upåklagelig. Holdet arbejdede hurtigt, effektivt og med stor res... Mehr ansehen

1. Umzugsunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Henriksen Flyt er et fleksibelt transportfirma med mere end 10 års erfaring, der er specialiseret i at levere fleksible og effektive logistikløsninger. Virksomheden har samarbejdspartnere, bla. Pp Logistik. Henriksen Flyt tilbyder en flytteservice, der gør det muligt for både private og erhvervslivet at få stærke og professionelle hænder til flytninger af alle størrelser. Med erfarne flyttemænd og specialudstyr sørger vi for, at flytningen forløber glat og uden problemer. Med et stærkt fokus på kundeservice, kvalitet og pålidelighed er Henriksen Flyt en betroet partner for mange, der har brug for skræddersyede transportløsninger. Ønsker du professionelle hænder, så tøv ikke med at kontakte os. Henriksen Flyt Stærke mænd, tryg transport

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

36 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 søde og høflige unge mænd kom til…

2 søde og høflige unge mænd kom til aftalt tid- fik en sms 10 min inden - at de var på vej. De behandlede mine ting og møbler ordentligt. Jeg kan varmt anbefale Henriksen Flyt

6. März 2026

Hej Marianne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter vi virkelig stor pris på!

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med vores flyttemænd, og at både kommunikationen og håndteringen af dine ting levede op til dine forventninger.

Tak for anbefalingen – det betyder rigtig meget for os 🙌

Du er altid velkommen igen, hvis du får brug for hjælp i fremtiden.

Flinke men uprofessionelle

Håndtering af møbler mm uprofessionelt! Ridser på møbel, hvor der helt tydeligt er noget der har rutsjet hen over.
Transporterer et møbel på benene - med det resultat at benene bukker ! Efterlader store pletter på helt ny seng - som tydeligvis ikke har været beskyttet (som der ellers prales med på hjemmesiden?)
Flinke og rare mennesker ja ! Men sådan rigtig uddannede flyttemænd ? Meget usandsynligt!
Ingen råd eller vejledning om hvordan man håndterer skader med firmaet - bare et betaler du lige med mobile pay? Nej tak :)
Efterfølgende truer firmaet pronto med inkasso ?? - Et professionelt firma ville tage skader alvorligt, vejlede imødekommende og være klar på udbedring eller vurdering af skader ..

6. Februar 2026

Kære Karsten

Vi kan konstatere, at anmelderen ikke har haft et direkte kundeforhold med os. Den omtalte flytning er i givet fald bestilt og gennemført for en anden person.

Af hensyn til databeskyttelse kan vi ikke kommentere eller bekræfte forhold vedrørende tredjepart offentligt. Eventuelle reklamationer eller spørgsmål skal derfor rettes af den person, der har indgået aftalen med os.

I henhold til Trustpilots retningslinjer skal anmeldelser afgives af den kunde, som har haft det direkte kundeforhold med virksomheden. På den baggrund anser vi ikke denne anmeldelse for at være retvisende.

De bedste hilsner

Utilregnelige

Aftaler flytning og vil følge op da dagen nærmer sig.Nu kan de ikke trods aftalt tid og sted.Dårlig stil stol ikke på dem.Juridisk er der indgået aftale.

10. Februar 2026

Kære Lotte

Vi bekræfter, at der har været en aftale om flytning for dig, og dette har vi ved en fejl ikke kunne se i systemet, som du også blev informeret om over mail efterfølgende, hvilket vi beklager.

Det er dog ikke korrekt, at aftalen også omfattede flytning af et flygel. Dette har vi aldrig bekræftet eller accepteret, og der foreligger ingen skriftlig eller mundtlig dokumentation for, at flygellet var en del af opgaven. Vi efterspurgte billede af det flygel du gerne vil have flyttet. Du nævnte dette flygel efter at du havde modtaget en bekræftelse på din flytning med en fast pris.

Da du insisterede på, at flygellet skulle flyttes som en forudsætning for opgaven – trods dette ikke var aftalt – har vi informeret dig om at dette ikke kan lade sig gøre. Vi har dog ikke afvist flytningen i sig selv. Hos os står du booket ind i vores kalender.

Vi bestræber os altid på klare og realistiske aftaler, og vi kan ikke påtage os opgaver, som ikke er indgået aftale om. På den baggrund mener vi ikke, at anmeldelsen giver et retvisende billede af forløbet.

De bedste hilser

Sort arbejde

Jeg havde bestilt Henriksen flyt til en flytning en fredag, de kom mandag, - 5 dage for tidligt! Nu forlangte de hele beløbet for flytningen betalt - KONTANT, ellers ville de ikke komme på fredag.
Jeg fandt heldigvis et andet flyttefirma som vi kunne stole på.

2. Dezember 2025

Hej

Vi tager anmeldelser meget alvorligt, og derfor bliver vi nødt til at præcisere, at denne beskrivelse ikke stemmer overens med vores arbejdsgange eller nogen registreret booking hos os.
1. Vi møder aldrig op før den aftalte dato, og vi har ingen registreringer af at have forsøgt at udføre en flytning på et andet tidspunkt end aftalt.
2. Vi kræver aldrig kontant betaling, hverken før eller efter en opgave. Vi fakturerer altid via vores system enten gennem kortbetaling eller faktura, så både kundens og vores interesser er sikre og dokumenterede.
3. Vi kan desuden ikke finde dig i vores kunderegister og har derfor ingen oplysninger, der matcher det forløb, du beskriver.

Hvis der er tale om en misforståelse, hører vi meget gerne fra dig direkte på 52 52 82 52 eller på info@henriksenflyt.dk, så vi kan få klarlagt sagen. Hvis ikke, må vi desværre konstatere, at anmeldelsen ikke vedrører vores virksomhed.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis noget går galt, står du alene

Flytningen foregik i godt humør – men set i bakspejlet også alt for hurtigt og upro­fessionelt.
Bl.a. deltog en mindreårige søn af en af flyttemændene i flytningen. Jeg burde have sagt fra, men stolede på, at et professionelt firma selv kendte grænsen.

Efterfølgende opdagede jeg en ridse i mit nylakerede gulv og et hul i en dør. Alligevel afviser Henriksen Flyt alt ansvar med henvisning til standardvilkår, hvor de reelt fraskriver sig ansvar for næsten alt – også skader, man normalt ville forvente, at et professionelt firma håndterer.

Mit råd: Hvis du vælger dette firma, så dokumentér alt på forhånd, og beskyt både bolig og inventar langt mere, end man normalt ville anse som rimeligt – i praksis: pak huset ind i bobleplast.

Jeg havde håbet på en mindelig løsning, men må desværre konstatere, at man som kunde står meget dårligt, når firmaet vælger at afvise alt ansvar.

13. Oktober 2025

Kære Iben,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi tager naturligvis alle henvendelser om skader og utilfredshed alvorligt.

Først vil vi understrege, at alle opgaver hos os udføres udelukkende af professionelle og uddannede flyttemænd. Der deltog ikke en mindreårig i flytningen, og vi beklager, hvis der er opstået en misforståelse omkring dette.

I forhold til de skader, du beskriver, følger vi de fælles branchestandarder og vores aftalte vilkår, som du accepterede ved booking. Heraf fremgår det, at eventuelle reklamationer ved synlige skader skal indsendes straks og senest inden for 48 timer efter flytningens afslutning. Dette er nødvendigt for, at vi kan vurdere hændelsesforløbet korrekt og for at kunne aktivere vores forsikring.

Da vi først modtog din henvendelse 4–5 dage efter flytningen, har vi desværre ikke mulighed for at fastslå, hvornår og hvordan skaderne er opstået, og vores forsikring kan derfor ikke dække i dette tilfælde. Det betyder ikke, at vi ikke ønsker at hjælpe – men at vi er nødt til at følge de gældende regler, som gælder for alle kunder, så vi behandler alle ens og fair.

Vi er oprigtigt kede af, at du står tilbage med en dårlig oplevelse, for det er bestemt ikke vores intention. Skulle du have yderligere spørgsmål eller ønsker en uddybning, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flytning fra Jylland til Sjælland.

Flytning fra Jylland til Sjælland.
Flyttemændende var klar fra start, og meget hjælpsomme gennem hele processen.
5/5

7. November 2025

Kære Lasse,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!
Det glæder os rigtig meget at høre, at flytningen fra Jylland til Sjælland forløb godt, og at vores flyttemænd var klar fra start og hjælpsomme hele vejen igennem.

Tak fordi du valgte Henriksen Flyt – vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Anbefales.

Kan godt anbefale firmaet. Ali S og Casper udførte en lille flytning til UG. Søde og smilende unge mænd der behandlede mine ejendele med omhu og respekt.

28. Oktober 2025

Kære Lone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse, og at Ali S. og Casper udførte flytningen til UG. Vi sætter stor pris på dine ord om deres imødekommenhed og den omhu, de viste med dine ejendele.

Tak fordi du valgte Henriksen Flyt – vi hjælper dig gerne igen en anden gang.

Super oplevelse!

Kan kun varmt anbefale Henriksen Flyt!
Trods en lille misforståelse med dato blev der hurtigt arrangeret en flytning på samme dag. Der kom to mega søde og seje stærke mænd der bare gav den gas! Jeg er rigtig glad over oplevelsen og der er ikke en finger at sætte : ) Jeg siger mange gange tak vh Nynne🙏💪

27. Oktober 2025

Kære Nynne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at alt endte godt, selvom der opstod en lille misforståelse med datoen – og at vi fik arrangeret flytningen samme dag. Det betyder meget for os, at du oplevede vores team som både søde, stærke og handlekraftige.

Tak fordi du valgte Henriksen Flyt, og for de varme anbefalinger. Vi hjælper dig meget gerne igen en anden gang! 🙏💪

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! De var venlige og professionelle, priserne var rimelige, og det hele gik hurtigt og bekvemt.
Super service – tak for hjælpen! 🙏📦
Jeg anbefaler dem varmt og vil helt sikkert bruge dem igen!

9. Oktober 2025

Fantastisk oplevelse

KAN man ikke give mere end 5 stjerner???
På årets varmeste dag - flyttede de to unge mænd så elegant og effektivt og med stor høflighed og charme alt vores bohave til ny adresse. Ingen brok, selv om processen kom til at tage noget længere end planlagt (dårlige adgangsforhold). Prisen rørende lav…. TOTAL tilfredshed herfra. Vil anbefale til ALLE !!!

26. Juli 2025

Anbefaler!

Flyttede fra Aarhus til København med Benjamin T. Virkelig god flytteoplevelse. Han placerede hurtigt møbler og ting smart i flyttebilen, hvor intet gik i stykker, selvom jeg havde en del skrøbelige ting. Imødekommende, behagelig og hjælpsom flyttemand - det hele gik som smurt.

12. August 2025

Fremragende oplevelse

Vi havde to fyre ude, kan desværre ikke huske navnet på den ene, men den anden fyr hed muligvis “Furat”. Begge fyre var virkelig behagelige og hjælpsomme. De lyttede og var meget forsigtige med alle møblerne. Kan stærkt anbefales herfra. Lønforhøjelse til de to gutter:)

1. August 2025

Antwort von Henriksen Flyt ApS

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores team – og vi giver selvfølgelig rosen (og ønsket om lønforhøjelse 😉) videre til Fouad og hans kollega. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg, og at dine møbler blev behandlet med omhu.

Tak fordi du valgte Henriksen Flyt ApS – og for din anbefaling!

Henriksen Flyt ApS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var yderst tilfreds med deres hjælp

Var yderst tilfreds med deres hjælp, høflige unge mænd, og prisen var fair

25. Juli 2025

Antwort von Henriksen Flyt ApS

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi sætter stor pris på dine fine ord om vores team – det glæder os at høre, at du var tilfreds med både hjælpen, prisen og ikke mindst vores folk.
Vi gør altid vores bedste for at yde god service, så det betyder meget at få sådan en tilbagemelding.

Tak fordi du valgte Henriksen Flyt ApS – vi står gerne klar, hvis du får brug for os igen!

Henriksen Flyt ApS

Meget tilfredse kunder

Henriksen Flyt løste en stor og krævende opgave for os med godt humør og til en fair pris. Alle medarbejdere var høflige og der var god kommunikation. Stor anbefaling herfra.

30. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super søde og professionelle flyttemænd

Super søde flyttemænd, profesionelle og dytige og endda helt fair pris. Havde søgt efter mange tilbud og Henriksen Flyt var i den billige ende sammenlignet med andre, men servicen var helt i top. Flytningen kunne ikke være gået bedre.

19. Juni 2025

Hej!

Tusind tak for de fine ord og de fem stjerner! ⭐️
Vi er super glade for, at du oplevede både dygtighed, professionalisme og en fair pris – og at flytningen levede op til dine forventninger hele vejen igennem. Det er netop vores mål: høj service til en god pris.

Tak fordi du valgte Henriksen Flyt – vi står altid klar, hvis du får brug for os igen!

Team Henriksen Flyt 🚛🙌

Super søde flyttemænd

Super søde flyttemænd, meget professionelt, der var intet der blev beskadiget og de nåede det hele indenfor tidsrammen. God pris og godt samarbejde fra start

10. Mai 2025

Hej Sebastian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! ⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både professionalisme, punktlighed og et godt samarbejde – og ikke mindst, at alt kom sikkert frem uden skader. Det er præcis sådan, vi ønsker at levere hver eneste gang.

Tak fordi du valgte Henriksen Flyt – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse!

Team Henriksen Flyt 🚛👍

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr