Iedereen zegt altijd dat de Dyson de beste is, totdat ik de recensies las. Los van het prijsverschil is deze föhn chique uitgevoerd met zoveel mogelijkheden. Neem hem ook zeker mee met vakantie en wee... Mehr ansehen
Superrrrr snelle en fijne levering. En het product is echt helemaal geweldig. Qualista Strait prestige stijltang is het beste apparaat wat ik ooit heb gebruikt. Nooit meer los met meerdere apparaten,... Mehr ansehen
Goede prijs-/kwaliteit verhouding [veel duurder op Qualista site] en vlotte levering. Razendsnel reagerende, vriendelijke en zeer adequate klantenservice, nergens anders ooit zo meegemaakt! Hairsty... Mehr ansehen
Product voldeed niet aan mijn verwachting. Levering was snel, mooie doos met alle opzetstukken. Ik heb mijn herroepingsrecht gebruikt en het pakket retour gestuurd. Alles netjes in orde, bij aankomt v... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Föhnwinkel is de föhn speciaal winkel van Nederland, waar doorgeteste kwalitatieve föhns, föhnborstels en stijltangen van bekende merken worden aangeboden. Producten die op de fohnwinkel worden aangeboden zijn gekeurd en voldoen aan de Europese product eisen die gelden binnen de EU, in Nederland en België.
Niederlande
- fohnwinkel.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Licht goed in de hand en droogt snel
Fijne föhn met luxe uitstraling. Föhn ligt door zijn lichte gewicht goed in de hand en droogt snel t haar. Fijn ook de cool stand zodat je t haar beter fixeert vooral als je dun en fijn haar hebt. Meerdere opzetstukken waarmee je veel mogelijkheden hebt.
Goede föhn met veel mogelijkheden.
Nette en vlotte verzending.
Eerst uitproberen
Aanvankelijk meende ik dat mijn föhn roteerde maar dat bleek niet het geval. Toen ik daarover belde werd ik meteen en vriendelijk te woird gestaan. Een roterende föhn werd veel duurder en ik twijfelde of ik de gekochte föhn terug zou sturen. Toen werd aangeboden de 'probeertijd' met 2 weken te verlengen zodat ik ruim de tijd zou hebben het te beoordelen. Dat vond ik erg coulant en na een poosje was ik zo gewend aan mijn föhn dat ik heb laten weten hem te houden. Daarop werd weer heel vriendelijk gereageerd. Ging dat overal maar zo!
Multistyler Pro
Na aankoop van de Multistyler merkte ik dat mijn haar te dik was voor deze fohn.
Ik zocht contact met de Fohnwinkel en ik kreeg het advies de Multistyler Pro te nemen.
Ik heb, na even twijfelen ivm de hoge prijs, dit gedaan. Kosteloos geretourneerd en na 1 dag was de pro in huis. Mijn haar krult heel goed met deze styler. Vooral de airwrap werkt erg fijn. Mijn haar draait er goed omheen.
Bovenop zit een knop voor de linker-of rechterkant van je haar. Dus geen apart opzetstuk; super handig!
Ik ben heel blij met deze aankoop.
De qualista is iets totaal anders dan…
De qualista is iets totaal anders dan de gewone chi stijltang die ik gewend was. In het begin is het wel wennen vooral de herrie die de qualista maakt. Resultaat is bijna net zo goed als de stijltang maar de reden dat ik hiervoor koos is dat het minder schadelijk is voor je haar. En dat mocht wel na 20 jaar mijn haar te hebben gestijld met een tang.
Mooi design en innovatief product
Mooi design en innovatief product. Het is makkelijk te gebruiken en wordt niet te heet voor je handen, dus veiliger voor mij, aangezien ik mijn vingers eerder heb verbrand bij andere merken. De stang is wel wat groot voor mijn handen en daardoor minder geschikt om krullen mee te maken, maar dat had ik al verwacht. De warme lucht is inderdaad gezonder om vaak het haar te stylen zonder extreem hoge hitte. Innovatieve technologie, maar het is belangrijk om de filter af en toe goed schoon te maken. Ook de klantenservice is ondersteunend en de levering was snel. Toen ik veel vragen stelde, kreeg ik snel antwoord.
Geweldige föhn
Zo blij met deze föhn! Mijn haar is super snel droog en door de verschillende opzet stukken krijg ik mijn haar mooi in model. Echt een top aankoop!
Met mijn volle bos haar krullen
Met mijn volle bos haar krullen! Deed ik altijd 2 uur er over om me haar te stijlen.. en zag het er nog niet gezond uit ook niet, sinds ik dit heb aangeschaft er ging een wereld voor me open! Na het douche kon ik gelijk me haar droog föhnen! En daarna met de stijl borstel glad krijgen! In een kwartier tijd! Hoe dan! Ik ben zo onwijs blij met deze aankoop! Het scheelt me enorm veel tijd en in me zelfvertrouwen! Het is niet alleen snel maar ook me haar reageert er echt fantastisch op! Het voelde zo glad aan! En zo ziet het er ook uit! Verzorgd netjes en fijn! Ik ben blij!
Mijn haar wordt electrisch
Mijn haar wordt van de leuk en hostel erg electric dus werkt eigenlijk niet zo goed. Jammer
Snelle levering goede föhn goedkoper…
Snelle levering goede föhn goedkoper dan de Dyson..alleen tijdens het föhnen druk je snel de knopjes in dat is wel irritant..dus waar je hem op instelt veranderd steeds door dat je met je hand tijdens föhnen het per ongeluk indrukt.
Log en onhandig
Het toestel dat ik kocht werd correct geleverd. De koffer neemt echter heel wat plaats in en het toestel is log en onhandig in gebruik. Jammer van deze dure aankoop!
Qualista stijltang
Ondanks het feit dat ik er mee moet leren omgaan, is het een fantastische
stijltang.
Het ging allemaal goed
Het ging allemaal goed. Levering was netjes. De producten zijn helemaal geweldig. Ik ben superblij met de fohn
Mooie aanbieding en snelle verzending
Mooie aanbieding en snelle verzending. Qualista föhn is ook geschikt voor een korte bob, mooi volume in mijn haren en zeer makkelijk in gebruik!!!
Werkt goed en doet zijn werk goed
Werkt goed en doet zijn werk goed. Is wel wat zwaar in de hand.
Topwinkel.!
Een föhn kan je tegenwoordig zelfs in de supermarkt kopen, maar mijn ervaringen met eerdere aankopen vielen telkens tegen waardoor je ongemerkt toch uiteindelijk behoorlijk wat geld hebt uitgegeven voor producten waar je niet echt tevreden mee bent. Fohnwinkel biedt een ruime keuze in meerdere prijsklassen zodat je kunt inzoomen op een föhn die aan al je eisen voldoet. Kortom fohnwinkel is een echte aanrader.
Gewoon top
Het was gewoon zoals het hoort. Snelle levering en prima product.
Prima website en product
Fijne föhn, voldoet aan verwachtingen en bestelling en verzending goed verlopen
Zeer tevreden
Zeer tevreden, mijn haar krijgt meer volume en ermee werken is heel goed te doen
Super snelle levering
Super snelle levering, duidelijke communicatie.
Ontzettend blij met mijn product.
Hij gaat overal mee naar toe, ik kan niet meer zonder!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.