Iedereen zegt altijd dat de Dyson de beste is, totdat ik de recensies las. Los van het prijsverschil is deze föhn chique uitgevoerd met zoveel mogelijkheden. Neem hem ook zeker mee met vakantie en wee... Mehr ansehen
Superrrrr snelle en fijne levering. En het product is echt helemaal geweldig. Qualista Strait prestige stijltang is het beste apparaat wat ik ooit heb gebruikt. Nooit meer los met meerdere apparaten,... Mehr ansehen
Goede prijs-/kwaliteit verhouding [veel duurder op Qualista site] en vlotte levering. Razendsnel reagerende, vriendelijke en zeer adequate klantenservice, nergens anders ooit zo meegemaakt! Hairsty... Mehr ansehen
Product voldeed niet aan mijn verwachting. Levering was snel, mooie doos met alle opzetstukken. Ik heb mijn herroepingsrecht gebruikt en het pakket retour gestuurd. Alles netjes in orde, bij aankomt v... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Föhnwinkel is de föhn speciaal winkel van Nederland, waar doorgeteste kwalitatieve föhns, föhnborstels en stijltangen van bekende merken worden aangeboden. Producten die op de fohnwinkel worden aangeboden zijn gekeurd en voldoen aan de Europese product eisen die gelden binnen de EU, in Nederland en België.
Niederlande
- fohnwinkel.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Amazing goede aparaat
Snelle levering. Mooie föhn, mooie verpakking. Simpel te gebruiken
De Föhnwinkel is TOP
Bestelling is soepel en snel verlopen en de föhn is ook nog eens TOP.
Dus wat wil een mens nog meer👍
Snelle en goede informatie vóór, tijdens en na bestelling
Vooraf snel en naar volle tevredenheid mailcontact gehad met föhnwinkel over de Qualiste föhn omdat ik wat huiverig was over deze, voor mij onbekende site/leverancier.
De föhn uiteindelijk besteld en ook tijdens het (door de feestdagen) vertraagde bezorgmoment bleef het mailcontact snel en naar tevredenheid.
De föhn zelf is voor mij de beste aankoop wat betreft haarstyling. Degelijk, veel opzetstukken en alles verpakt in een mooie beige opbergcase en tegen een betaalbare prijs.
Het vergt een beetje oefening maar dan heb je er ook heel veel plezier van.
Wat mij betreft zijn fohnwinkel én de Qualista föhn een aanrader!
Vlotte levering en een zeer goed…
Vlotte levering en een zeer goed product.
Top spullen
Zeer tevreden zou niks anders meer willen.
Super!
Hele fijne airwrap. Ik kreeg altijd lamme armen van een krultang. Keek een beetje rond welke ik zou kopen. Maar deze is boven mijn verwachtingen. Hij doet het fantastich. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Mijn dikke haar houd deze met gemak vast. Het filmpje wat op de website staat legt goed uit hoe je het moet gebruiken. Ook super goede service. Beter nog dan duurdere merken.
Heel snelle levering maar luidruchtig product
Heel snelle levering, de qualista heeft verschillende opzetstukken die gemakkelijk te wisselen zijn. Mijn föhn is echter heel luidruchtig, in die mate dat ik er hoofdpijn van krijg. Allemaal zo of is dit een productiefout?

Antwort von Fohnwinkel
Super Föhnset!
Bestelling en bezorging prima! Föhn set werkt super! alles wat op de site stond, klopt met de werkelijkheid, anders dan die ik had! ga zelfverzekerd de deur uit! Een beste aankoop bij de Fohnwinkel.Dankjewel.
Top föhn!
Top föhn!
Gemakkelijk te gebruiken en kan overal mee naar toe!
De opzetten stukken zijn makkelijk te verwisselen.
En de warmte standen kun je handig gebruiken.
Al met al top föhn als je niet super veel geld wil uitgeven aan een dyson is dit eerlijk gezegd een veeeeeeeeeel beter idee.
Qualista multistyler pro is een echte…
Qualista multistyler pro is een echte aanrader! Goede prijs kwaliteit. Droogt erg snel. Stylen is in een mum van tijd gedaan Mijn haar is er super gezond uit gaan zien. Ik ben zeer tevreden. Snelle levering! Dus bij twijfel gewoon doen! Als ik een heel klein minpuntje mag geven, dan is het de opbergbox, krijg alles er niet steeds netjes terug in, maar dat ligt misschien ook een beetje aan mezelf.
Wát ben ik blij met deze fantastische…
Wát ben ik blij met deze fantastische fohnborstel.
Geen pijn meer in mijn armen en handen.
En ik ben zo snel klaar en mijn haar zit perfect!
Prima ervaring met de fohnwinkel
Prima ervaring met de fohnwinkel. Product ontvangen zoals afgesproken. Duidelijke website en productomschrijving.
Blij mee
Hairstyler doet zeker niet onder voor Dyson. Even de handigheid krijgen als je van een simpele föhn met draaiborstel komt, en veel beter voor je (pluis) haar. Blij mee.
Blij mee
Snelle levering en de fohn is fantstisch. Ik had mijn dyson aan mij kleindochter gegeven
En stiekem beetje spijt. Maar deze fohn is eigenlijk nog fijner. En lichter.
Erg blij mee.
Hele fijn in gebruik
Hele fijn in gebruik, droogt het haar heel snel en het haar wordt niet pluizig.
Snelle levering en een superfijne föhn.
Een föhn gekocht
Een föhn gekocht voor mijn zusje haar verjaardag. Je haar droogt snel en krullen blijven goed zitten. Zo fijn dat ik hem af en toe leen, maar aangezien ze bijna het huis uitgaat ga ik nog even verder sparen om hem binnenkort zelf aan te schaffen.
Mooi haar en doet wat ik ervan verwacht
Ik heb mijn vrouw de Qualista fohn
Ik heb mijn vrouw de Qualista fohn. Geven. Nu heb ik een mooie vrouw.
Echt een aanrader.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.