Foldby Autoteknik Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Foldby Autoteknik i Hadsten Jeg har efter en 2 forsikringssage valgt Foldby Autoteknik i Hadsten. Den anden gang her for nylig, så har jeg fået lavet reparationer af buler og malet bagkofanger... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været utroligt glade for Foldby Autoteknik. Vi bruger den i Hammel. Altid superkompetence, fantastisk service og de rådgiver kompetent, både ift. hvad du bør investere i og ikke investere i. Fx... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Foldby autoteknik i Hinnerup. Meget troværdig og reel mekaniker- med rigtig god service. Kan klart anbefales! 5 stjerner!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nicolai var så ubehøvlet. De skiftede med de forkerte bolte til hjulene og Nicolai var så ubehøvlet som jeg aldrig har oplevet før, andre steder. Sidst da jeg skulle have sommerdæk på, bildte de mig i... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

50 Bewertungen

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og let at booke tid

Super god service og let at booke tid. Fik sat mine sommerhjul på og lagt mine vinterhjul på dækhotel. Det fungerer perfekt hos Foldby Autoteknik i Egå. De er venlige og super imødekommende - og dejligt venteområde hvor der endda serveres kaffe.

22. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil kun give foldby autoteknik i…

Jeg vil kun give foldby autoteknik i hammel 1 stjerne. Da de har snydt mig.

Sidste år betalte jeg næsten 30.000 for at få min bil lavet. Og der står en hel del på regningen som jeg ikke andede noget som helst om.

Og nu her i marst måned Skulle jeg betale 15000 for at få min bil lavet, da han mente at der er en dyser der var stoppet og motorfejl. Det skulle de have 15000 for. Men så kørte jeg over til en anden mekaniker. Så var det kun nox sensor der skulle skiftes. Og den skulle ellers skiftes sidste år i april måned allerede første gang den sagde motorfejl. Der kørte jeg den afsted næsten 10 gange på den samme måned. Og måt af med 10.000 kr. Og der snakkede han om at kalysater skulle skiftes. Men den vil han ikke skiftes fordi han mente at den koster 8000 kr. Så han lavede alt muligt andet på den I stedet for. Og han siger at han har taget den af og selv renset den. Da nox sensoren ikke virker. Men jeg forstår ikke hvorfor han ikke bare skiftet det. Og han har ikke renset, den for det kan man ikke. Det er nox sensor der går ind og renser den.

I julie måned sidste år sagde den igen motorfejl og jeg måtte af med næsten 20.000.

Der er gået et helt år hvor den skulle have ny nox sensor. Men han lavede alt muligt andet på den i stedet for. Vist han havde skiftes nox sensor første gang så havde jeg sparet mange penge

Vist du ikke er glad for din bil eller dine penge så vælg foldby autoteknik I hammel.

22. April 2024

Topkarakter for tålmodighed!

Vi har haft et utroligt rodet forløb med Gjensidig forsikring, som mildest talt har været op af bakke - Men så er det godt vi har Susanne og Foldby Autoteknik!

Susanne & Co. fra Skadecenter hos Foldby Autoteknik, har simpelthen været fantastiske! Hele vejen igennem, har de været søde, tålmodige og forstående selvom sagen har kørt i knap 2 måneder.

Altid servicemindet og venlige, fik vi sammen fundet vej igennem sagen selvom Gjensidige ikke gjorde det nemt!

17. März 2025

God service i Hadsten

God service i Hadsten
Super afdeling i Hadsten, med kompetent og venlig service. Nicholai ved hvad han taler om, og jeg har trygt efterladt min opgave hos ham ved Foldby Autoteknik i Hadsten

27. November 2024

Afd hammel.

Afd hammel.

Begge vores biler bliver repet og seeviceret hos dem.
Har de gange vi har været der fået en helt fantastisk service og har aldrig haft noget at sætte en finger på overhovedet.

Så fuld gas her fra💪💪💪🦾🦾🦾

22. Oktober 2024

Hammel afdelingen er fantastisk

Hammel afdelingen er fantastisk. Jeg havde min bil til service eftersyn. Rep.af en arm eller hvad det nu var og undervognsbehandling. Fik en samlet pris. Det bliver så 1200 kr billigere end aftalt og selvom jeg insisterer på at betale så skulle jeg ikke det.
Jeg var så til syn med min bil. Og der er 3 ting der skal laves. Får en rigtig hurtig tid i Hammel afdelingen og de kører den også hen og omsyner bilen for mig. Super service.
Altid venligt og super kompetent personale.
Mvh Line Hansen

10. Oktober 2024

Super service i Hammel

Har brugt Foldby Autoteknik for første gang, men det bliver ikke sidste. Det har hele vejen igennem været en 5 stjernet oplevelse at være kunde hos jer, fra booking til afhentning af bilen.

Kommunikationen har både ved booking og efterfølgende pr telefon været nærværende, høflig og Morten var meget informativ og forklarende. Tak for det.

Jeg har følt mig godt taget i mod som kunde. Jeg har fået oplyst faste priser på reparation og service og endda fået lidt rabat på regningen.

Der var lånebil til rådighed og nem ombytning efter arbejdstid via deres nøgleboks. Faktura modtaget på mail. Alt spiller bare. Jeg kommer helt sikkert igen, med min lille Hyundai :)

2. Oktober 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Besøger Foldby Autoteknik

Besøger Foldby Autoteknik. Friløbshjul på generator skal skiftes. Almindelig procedurer er at skifte frilufts hjulet uden at afmonterer generator fra motorblokken. Nicolai (indehaveren) beslutter at afmonterer generator på min bil, uden at informerer mig om hvad der skal foregå. I øvrigt i receptionen er der hængt en udførlig beskrivelse nummereret, hvad Foldby Autoteknik står for. Blandt andet står der, at kunden bliver informeret om overslag inden der udføres yderligere reperation eller vedligeholdelse. Jeg bliver ikke informeret om noget. I stedet fortsætter værkstedet med at afmonterer generator, for at få friløbshjulet af generator. I dette bindeled sker en mangel på kommunikation imellem værksted og kunden, hvilket gør at min værkstedsregning bliver meget dyrere end først antaget. Nicolai var utilfreds med at jeg mener, at han skal kommunikerer med mig som kunde, hvilket han mener ikke er nødvendigt da det i følge ham "bare skal laves". Han fortæller at de lever af at få gode anmeldelser. Hvis du skal have lavet din bil hos dette værksted, så skal du vide, at de er dygtige til sit håndværk. Dog skal du regne med at den regning du kommer til at betale for, der bliver du ikke informeret om noget, de udbedrer skaderne på din bil, herefter får du smidt en faktura i ansigtet som du skal betale. Mit formål med anmeldelsen er, at der ikke bliver taget hensyn til kunden som de påstår at de gør i følge deres forskrifter og værdier. Nicolai virker meget stresset den her dag, d. 30.08.2024. Tydeligvis har han svært ved at beherske sig, undervejs mistænker han at jeg mener at værkstedet vil snyde mig, hvilket jeg aldrig har påstået. Han truer mig flere gange og fortæller, at han sagtens kan køre bilen ud af værkstedet hvor jeg så selv som kunde kan samle bilen, hvis jeg var utilfreds. Han nævner også tre gange, at jeg kan finde et andet værksted at få lavet min bil. Det eneste jeg forsøgte som kunde, var at få en dialog om, hvorfor jeg ikke er blevet informeret om hvad der skal laves på min bil, da regningen i dette tilfælde vil blive dyrere. Værkstedet påstår at der er fuld gennemsigtighed mellem kunde og værksted samt hvilket der udbedres på ens bil som kunde. For mig set, burde Nicolai få ansat kontor folk som kan stå i receptionen og tage i mod kunderne. Han har ikke situationsfornemmelse og er desværre meget nedladende i sin betoning til mig som kunde. For at give Nicolai en bedre dag valgte jeg at købe to æsker chokolade til værkstedet, til trods for at jeg ikke blev behandlet særlig pænt, da vi kommer længst i verden ved at være ordentlige mod hinanden, både i tone og tale form. Jeg har et ret stort netværk både i Randers og i resten af landet. Jeg vil naturligvis dele min oplevelse, da jeg ønsker at andre ikke skal have samme oplevelse som jeg. Friløbshjulet koster 387 kroner på internettet i samme mærke, som er monteret i min bil af værkstedet. Nicolai solgte hjulet til 654 kroner. Han sagde flere gange, at han har husleje, lønninger og andet han skal betale. Derfor tager han en højere pris for reservedelene. I min verden høre det ingen steder hjemme, at en indehaver har følelserne så kraftigt udover huden, uden omtanke for sine kunder. Til trods for, at der blev taget overpris, så afskrev han 1,25 timer på regningen, som jeg ikke skulle betale for. Samlet pris er blevet 3000 kroner for at skifte et friløbshjul som koster 387 kroner på internettet.

30. August 2024

Rigtig god service

Rigtig god service og kommunikation i forbindelse med reparation af vores bil.
Selvom det er forløbet over længere tid - er vi hele tiden blevet informeret omkring udfordringerne og blevet hjulpet.

Dejligt at opleve rigtig god service selvom tingene ikke går som forventet

6. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god og lyn hurtig service hos…

Mega god og lyn hurtig service hos foldby autoteknik i Hadsten (skadecenter)
Jeg ringede torsdag formiddag at min bil havde fået en skade, kørte ud med bilen, fik en lånebil og dagen efter var bilen allerede gjort op.
Mega god oplevelse!

3. Mai 2024

Elendig service

Vedr. deres nye afdeling i Egå.
Elendig service og ingen intern kommunikation, lader det til.
Aftalte med chefen, at de skulle komme med et bud på, hvad det ville koste det, som de ville finde frem til vedr. den lysende motorlampe.
I stedet fik jeg en faktura på kr. 400 for "udlæsning af fejlkoderne", som vi havde aftalt, de skulle vende tilbage til mig på.
Da jeg efterfølgende henvendte mig til dem, fik jeg en kort mail med en uhørt og slet ikke konkurrencedygtig pris på udskiftning af motorkæden.
Savner min gamle mekaniker Elo, som de desværre har overtaget matriklen fra.
ALDRIG Foldby Autoteknik igen!

9. Februar 2024

Eftersyn

Man ringer for pris på 40000 km efter syn får pris 2087 altså under 2100 kr for alt. Som han sagde det var for fabrikantens forskrifter
Så ringer de at det skal luft filter oven i man jeg havede jo fået en pris på omkring 2100 men med lidt rabat lander vi på 2393 ved godt det er 400 kr i forskel så få jeres tilbud på skrift fremover eller brug en andet firma

28. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service, for lang ventetid.

Har fået en skade der skulle males. Talte med mit forsikringsselskab og de henviste til Foldby Auto da det var et fordelsværksted. Talte med en kontor dame der fortalt at det ikke kunne blive lavet før midt oktober. Takke nej tak og forlod værkstedet. Kørte til et værksted hvor jeg før har fået lavet bil og fik den besked at jeg skulle komme med dytten så den kunne blive sendt til maler.

23. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr