Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Supergod pizza men desværre har personalet hverken oversigt eller styr på noget som helst. Drikkevarerne kom efter vi fik vores mad…efter vi havde rykket for det tre gange. Personalet var tydelig for... Mehr ansehen
Vi var 39 personer der havde bedstilt feast, de var utrolig lang tid om at lukke os ind og da vi først kommer ind går der lang tid før vi fik mad - personalet var dårligt og Frederik var utrolig sassi... Mehr ansehen
Vi besøgte Frankies på Frederiksberg i går med forventning om gode pizzaer, men blev desværre skuffede. Pizzaen med mascarpone var meget våd i bunden, og pestoen smagte som en billig supermarkedsv... Mehr ansehen
Vores pizza joint tilbyder stenovsbagte pizzaer med et spændende udvalg af old school favoritter med klassiske sammensætninger og nye, sjove kreationer på den perfekte pizza crust. Vi har også glutenfri bund som alternativ, og så har vi skønne side ord...
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Mejlgade i Århus.
Pizza og lækre drinks smagte godt men det tog længe at få dem serveret. Så samtalen begyndte at køre på om de mon har glemt os. Stedet havde ikke helt det niveau vi havde troet. Det vil være en klar fordel at tage imod lidt færre gæster så både køkken og betjening kan følge med. Så vil der komme flere stjerner herfra.

Antwort von Frankiespizza
Efter en total dårlig oplevelse hos Frankies Pizza på Israels Plads - sendte jeg en klage, og fik en mail tilbage hvor de tilbød Nutella Pizza som plaster på såret over brændte pizzaer. Vi er kommet for sidste gang på Frankies Pizza - hvor vi igennem de sidste 3 år har oplevet en dårligere og ringere service i både kvalitet og helheds oplevelse.

Antwort von Frankiespizza
Bestilte her til aften (kl. 17:40) 2 stk. pizza, en meatball og en margarita pizza, til min søn og jeg, og fik udleveret 2 stk over-greazy og slatne dryppende uspiselige pizzaer. Virkelig en skuffelse!
Vi satser aldrig denne oplevelse en lørdag aften igen. Øv, med øv på :-(

Antwort von Frankiespizza
Jeg havde en særlig oplevelse på Frankies på Strøget til aften - jeg bestilte en pizza til 85kr, da regningen kom, kostede den pludselig 97kr. Da jeg gjorde opmærksom på det, fik jeg at vide, at priserne ikke var rettet til i menuen og at de er steget. At pizza’en pludselig kostede næsten 15% mere end, hvad den stod til, er vildledende - at jeg heller ikke fik det at vide ved bestilling, dårlig service. Pizza’en var iøvrig kold og ikke pengene værd. Heldigvis var selskabet godt.

Antwort von Frankiespizza
Bestilte en “Wine n’ Dine me” gennem Wolt fra Frankies, Grønnegade, København. Udover at det tog 1 time og 20 minutter at få leveret vores mad 400 meter, så var maden også helt igennem kold da vi modtog den. Derudover står der specifikt at der fulgte en “FLASKE” vin med og i stedet modtog vi to sølle dåse “rose”. Helt igennem elendig service og ligefrem falsk markedsføring når der står man modtager en FLASKE.

Antwort von Frankiespizza
Hyggeligt sted, men rigtig kedelig og tør pizza.

Antwort von Frankiespizza
Vi var især glade for servitricen Daniella! Mega god service, og af den grund vil vi 100% komme igen! Hun klarede det bare ekstra godt, selvom der virkelig så travlt ud! Maden og drinksene var også meget gode.

Antwort von Frankiespizza
Jeg har alvorlig allergi og bestilte her til aften en glutenfri pizza hos Frankies på Frederiksberg. Endvidere gjorde jeg opmærksom på, at hvis der var hvidløg i pestoen, skulle den serveres uden pesto. Pizzaen ankom og jeg spurgte for en sikkerheds skyld, om den nu også var glutenfri. Det var den så ikke, og de tog den tilbage og kom senere med en ny. Nu spurgte jeg så igen til pestoen og fik at vide, at den var uden hvidløg. Men skeptisk var jeg, da jeg havde smagt den, så jeg gik med ud til hende, der rettede pizzaerne an og spurgte igen. Hun benægtede at der var hvidløg i og holdt flasken med pesto op, hvor det tydeligt fremgik at der var hvidløg i. Altså kunne jeg have risikeret at blive rigtig alvorligt syg af både gluten og hvidløg efter at have spurgt tre-fire gange. Jeg er faktisk rystet. De tilbød mig en tredje pizza, men jeg har mistet tilliden til Frankies fuldkommen!

Antwort von Frankiespizza
Første og desværre sidste gang jeg køber pizza hos Frankies. Udover at de var kolde, var der meget lidt fyld på pizzaerne. Herudover manglende tomatsovs til fire af dem. Endvidere manglede en is, som det viste sig de sket ikke havde, da jeg reklamerede. Anden slags is og tomatsovs kom efter pizzaerne var spist.
Kvaliteten af pizzaerne står slet ikke i forhold til prisen. Meget ringe oplevelse.

Frederiksberg.
Skulle fejre min datters 19 års fødselsdag - 5 gæster. Ankom kl 18.15, fik menukort, men blev først betjent efter 1/2 time.
Efter at have ventet yderligere i 1 1/2 time på mad og drikke, spurgte jeg hvad der foregik. Fik at vide at vi var blevet glemt!! Maden blev så klasket på bordet efter 15 minutter, med et kort undskyld!
Sad opad borde fyldt med folks gamle madrester..det var SÅ usselt!
Ingen kompensation ved betaling..sikke en dårlig oplevelse.

Antwort von Frankiespizza
Frankie Nørregade - lækker glutenfri pizza men gennemført dårlig betjening fra A til Z. Der var iskoldt i lokalet nedenunder men måtte ikke sidde ovenpå, hvor der var dejligt lunt.

Antwort von Frankiespizza
Jeg har nu siddet og brækket mig i 2 timer efter besøg på frankies Frederiksberg. Dårlig service og lang ventetid.

Antwort von Frankiespizza
Vi havde bestilt bord til 17 blev først bragt hen til et bord 15 min efter. Da vi havde bestilt mad ca 17:20-25 gik der yderligere ca 50 min før vi fik afvide at maden var lige rundt om hjørnet. ca 15min efter fik vi vores mad. Maden var fin og vi fik en drikke vare hver på husets regning som undskyldning for vente tiden, men da vi har læst andre anmeldelser lyder det som om det er noget der sker rigtig tit. Vi begge kommet hjem med mange mavesmerter sandsynligvis madforgiftning. Det kan ikke anbefales ( Frederiksberg)

Antwort von Frankiespizza
Dårlig service, glemt mad og drikkevare. Ingen form for service eller tjenere der havde styr på noget.
Maden var fint nok, men ikke noget specielt.

Antwort von Frankiespizza
Fik leveret en burata pizza uden burataen. Fik tilbudt 25 kr i kompensation. Det var det bedste de kunne tilbyde. Wow det er dårlig kundeservice....

Antwort von Frankiespizza
Godt nok ringe oplevelse på Frankies i Ny Adelgade i KBH. Middelmådig pizza, som vi ventede virkeligt lang tid på, trods at der ikke var specielt travlt. Endnu ringere betjening. Den ene servitrice var sød nok og smilende, mens den anden lignede en sur citron. Ingen af dem var opmærksomme på deres omgivelser og vi ventede i hvert fald 20 minutter på at få lov at betale, indtil jeg selv måtte rejse mig og opsøge en der kunne komme med en regning. Den dessert vi havde tænkt at skulle have, droppede vi så også.
Kommer helt klart ikke igen.

Antwort von Frankiespizza
Frankies Odense var rigtig gode til at være godt bemandet. Der var hele tiden service og de var også opmærksomme på allergier. Rigtig god oplevelse

Antwort von Frankiespizza
Jeg fejrede min fødselsdag med fire veninder på Frankie's med en Frankies feast. Da vi ankom var der ikke pyntet op, bestik eller servietter. Personalet skyndte sig at sætte et pizza-stativerne, da vores bord ikke engang var forberedt til os. Drikkevarerne blev serveret hurtigt, men vi måtte alligevel vente længe, før den første pizza ankom. Ved den næste servering ventede vi 45 minutter, selv efter at have henvendt os til personalet tre gange. Til sidst fik vi en pizza af gangen, da tjenerne ellers ikke ville kunne følge med.
Da vi bad om servietter, fik vi kun tre servietter til fire personer. Vi måtte igen vente, indtil vores tjener kom, da en anden tjeners kommentar var: "Jeg henter jeres tjener." I stedet for bare at komme med nogle flere servietter. Til sidst kom en ny tjener med regningen, og jeg gjorde hende opmærksom på den lange vente tid. Hun svarede, at ventetiden skyldtes at der var travl, hvilket jeg ikke mener bør påvirke kundernes oplevelse. Her kunne det være hensigtsmæssigt at overveje antallet af gæster, der lukkes ind på restauranten, hvis der var for travl til de kunderne der var der.
Jeg påpegede til tjeneren, derudover at selvom jeg forstår, at der kan være travlt, havde vi stadig betalt 400 kr pr. person, og jeg synes ikke, at servicen levede op til vores forventninger.
En dårlig oplevelse vil derfor ikke anbefale stedet til andre.

Antwort von Frankiespizza
Super dårlig oplevelse. Vi fik et bord tæt på en dør, så der var super koldt. Vi spurgte forgæves efter et andet bord. Vi gik før vi overhovedet havde sat os ned.

Antwort von Frankiespizza
Vi prøvede Frankies for første gang og det bliver også sidste. Der var iskoldt i restaurenten og det samme var pizzaerne da vi fik dem selvom der var nærmest ingen mennesker børnene måtte sidde med jakker på. Bunden var sej og slet ikke sprød som den burde være når den er så tynd. Når det kommer til prisen på 135kr for hver pizza er jeg rystet i forhold til hvad man får. Til enhver tid den lokale pizzamand frem for Frankies og til halv pris.

Antwort von Frankiespizza
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.