Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Kom som aftalt og sørgede for alt bare spillede - kan klart anbefale
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Perfekt service og anlæg
Alt gik som smurt både med aflevering og afhentning
Jeg valgte Fredes Fadøl, fordi jeg tidligere havde haft en uheldig oplevelse med en anden leverandør af telt, borde, stole og øl. Den leverandør erkendte dog fejlen og lod mig komme ud af aftalen kvit og frit. Derfor gik jeg til Frederik, som lovede mig en god og professionel oplevelse – men desværre blev det stik modsatte tilfældet.
Fadølsanlægget virkede ikke i flere timer under mit arrangement. Vi ringede straks til Frederik, men han kunne hverken hjælpe over telefonen eller ønskede at komme og udbedre fejlen. En ven, der i flere år har arbejdet professionelt med opsætning af fadølsanlæg, forsøgte også uden held at få det i gang.
Efterfølgende nægter Frederik at anerkende problemet, alene fordi han ikke selv kan genskabe fejlen. Det ændrer dog ikke på, at anlægget var periodisk defekt og ikke virkede hos os. Uanset hvem der havde sat det op, ville fejlen være opstået.
Frederik kunne have reddet situationen med en undskyldning eller blot en mindre kompensation, men i stedet fremstår han ekstrem stædig og uden nogen form for kundeservice-gen. Han vil sikkert fortsætte med at henvise til, at vi fravalgte opsætning, men det ændrer intet ved fakta: anlægget virkede ikke en stor del af dagen, og jeg fik ikke det produkt, jeg betalte for.
Jeg kan derfor ikke anbefale Fredes Fadøl – og med den måde at håndtere kunder på, tror jeg ikke, virksomheden holder længe i branchen. Der findes mange andre udbydere af fadølsanlæg, og jeg vil klart anbefale at vælge en mere professionel frem for denne enkeltmandsvirksomhed.
Havde lejet et anlæg med nogle fustager og vi fik det hele leveret efter aftale, hjemmeside og monteringsguide var god og nem, og virkelig flink service.
Super godt udvalg af fustager samt leje af fadølsanlæg til festlige begivenheder

Antwort von Fredes Fadøl