Zo’n 3 weken geleden 2 stoelen besteld bij fundesign die daar een stuk goedkoper waren dan in winkels. Levertijd was zo’n 10 werkdagen en dat klopte wel. Netjes geleverd, zeer goed verpakt - heel bl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Wolters Wonen hadden wij een prachtige HAY tafel gezien, na er even over nagedacht te hebben toch besteld via FunDesign. Uiteindelijk is de tafel eerder geleverd dan verwacht, echt helemaal fant... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prachtige stoelen besteld in 2023, niet goedkoop, dus toen er na nog geen drie jaar een poot van een van de eetkamerstoelen afbrak toch maar even aan de bel getrokken. Super geholpen met alle begri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
FunDesign is onderdeel van Wolters Wonen en met een showroom van ruim 4000m² de speler op het gebied van designmeubelen en living. Bij FunDesign vind je een zeer uitgebreid assortiment trendy meubels, klokken, design lampen en natuurlijk hippe accessoires om jouw inrichting helemaal compleet te maken. Eigentijdse merken als Muuto, Vitra, Hay, Zuiver,Dutchbone en vele anderen zijn ruim vertegenwoordigd wat zorgt voor een aanbod waarbij iedereen slaagt.
Albert Einsteinstraat 2, 7442 DK, Nijverdal, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Zo’n 3 weken geleden 2 stoelen besteld bij fundesign die daar een stuk goedkoper waren dan in winkels. Levertijd was zo’n 10 werkdagen en dat klopte wel. Netjes geleverd, zeer goed verpakt - heel blij mee!
Kleine tip: we kregen om 19:00 ‘s avonds bericht dat de volgende dag de stoelen zouden worden geleverd, tussen 8:00 en 21:30. Misschien handig om (bij grotere leveringen zoals deze) vooraf de bezorging te plannen? Dan weet je zeker dat mensen thuis zijn. Wij konden gelukkig schuiven in onze plannen.

Antwort von FunDesign.nl
Ik heb hier vorige week een Hay tray tafel besteld. Deze werd de volgende dag netjes thuis afgeleverd. Hele mooie tafel bij onze nieuwe bank. Top bedrijf!

Muuto kinkvaas besteld. Goed verpakt en snel geleverd. Mooi product

Antwort von FunDesign.nl
3 Zuiver storm tafels gekocht via FunDesign. Dramatische kwaliteit, goedkope troep. Je kunt daar niet gewoon aan zitten want ze zijn werkelijk compleet instabiel. Wanneer je reclameert krijg je de opmerking dat dit een kenmerk van de tafel is, dat deze zo fijn meebeweegt. Echt, serieus!

Antwort von FunDesign.nl
Mijn ervaring met Fundesign was erg positief. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam, en ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik had het gevoel dat ze echt bereid waren om mee te denken en te helpen waar nodig.
De levering verliep netjes en volgens afspraak. De stoelen werden zorgvuldig gemonteerd, wat erg fijn was. Alles werd netjes achtergelaten en de stoelen zien er precies uit zoals ik had verwacht.
Al met al een goede service en een prettige ervaring. Ik zou Fundesign zeker aanraden!

Antwort von FunDesign.nl
Bank besteld en snel geleverd. Er was een probleempje met de bank maar gelukkig super goed geholpen door de klantenservice! Meeste webwinkels kan je (helaas) niet meer bellen, maar hier kan dat nog steeds en je wordt snel te woord gestaan! Hier koop ik zeker weer!

Antwort von FunDesign.nl
Snel geleverd, goed verpakt. Ondanks de drukte van postnl toch optijd.

Antwort von FunDesign.nl
FunDesign, begint goed, mooie prijs op de website, maar een paar dagen is de prijs omhoog gegaan. Wij hadden lampjes besteld, geen goedkope, van het merk Tonone. Er stond bij: vandaag besteld, morgen in huis. Later stond er weer bij: 8 werkdagen levertijd. Deze 8 dagen waren ruim verstreken, nadat ons beloofd was dat de lampjes verstuurd waren. Niet dus. Later kregen we een Post.Nl melding dat de lampjes BIJNA bij Post.NL afgeleverd zouden worden. Niet dus, We hebben contact gezocht, per telefoon, ook weer allerlei beloftes, per mail, echt zo slecht! Ik wees hun op de website dat er stond: vandaag besteld, morgen in huis. Kreeg ik als antwoord dat ik niet zo bijdehand moest gaan doen. Wat een slecht onprofessioneel bedrijf zeg!! Nooit meer bestellen bij FunDesign!! De FUN kan er af!!

Antwort von FunDesign.nl
Bij Fundesign Woud Stedge schappen besteld. Op zich prima geleverd, maar de boormal is helaas niet voorzien van het juiste patroon waardoor de schappen niet helemaal op de juiste afstand zitten, scheelt centimetertje. Met verborgen ophanging niet zo makkelijk te corrigeren waardoor ik of boorgaten zichtbaar krijg of de hele muur opnieuw moet repareren of schilderen. Beide niet zo fijn. Relatief duur product. Krijg geen reactie van FunDesign op deze klacht. Ook niet na 2 reminders op mijn email

Antwort von FunDesign.nl
Heel positief over de klantenservice: vriendelijk en snel geholpen: onze wandlamp van muuto had een technisch mankement. Klantenservice schakelde meteen met muuto en zorgde ervoor dat ik een gloednieuwe lamp kreeg zonder extra kosten. Top!

Antwort von FunDesign.nl
Wij zijn erg blij met de bestellingen die wij via de website geplaatst hebben.
Het contact en de service was prima.
Ook de recente prijsdaling van de stoel na onze bestelling was snel verwerkt.

Antwort von FunDesign.nl
Een klein jaar geleden de Lucca SC51 oplaadbare lamp besteld die zowel buiten als binnen kan staan. Na de zomer bleek de lamp niet waterdicht te zijn en dit probleem aan FunDesign voorgelegd. Mijn klacht is snel en vriendelijk opgepakt en binnen korte tijd heeft FunDesign (na overleg met de fabrikant) mij een nieuwe lamp gestuurd. Ook een compliment voor de fabrikant omdat deze oprecht geïnteresseerd was waar het probleem in zat zodat het productieproces mogelijk bijgestuurd kon worden.

Antwort von FunDesign.nl
Goede service gehad hier. Had twee jaar geleden twee tafeltjes bij ze gekocht die in de loop ter tijd steeds gammeler waren geworden. Geen fout van hen maar van de fabrikant. Heb een garantieclaim ingediend en het werd niet alleen zeer snel afgehandeld, ik kreeg ook nog eens al mijn geld teruggestort. Zou hier dus best vaker durven te bestellen.

Antwort von FunDesign.nl
Portable lampje was defect en we kregen een nieuw lampje. Uitstekende service, snel en vriendelijk reageren op de mail en gewoon een super afhandeling!

Antwort von FunDesign.nl
Top tafeltje. Prachtig strak design. Overal neer te zetten.
Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Antwort von FunDesign.nl
FunDesign.nl heeft ons uitstekend geholpen bij het nabestellen van onderdelen. Juist dat ze hier goede service bij verlenen is heel fijn.

Antwort von FunDesign.nl
Ten eerste biedt Fundesign een scherpe prijs voor topproducten. Ten tweede heb ik een erg goede ervaring met hun klantenservice. Eén van de twee tafeltjes die we besteld hadden, had schade. Daar is zeer dienstverlenend mee omgegaan en binnen mum van tijd hadden een puntgaaf tafeltje staan.

Antwort von FunDesign.nl
Superservice! Een mooie lamp besteld voor een goede prijs! Hij dreigde te laat te komen maar dat werd kundig en snel opgelost. Helaas zit er een knikje in de kap waardoor ik hem niet recht krijg. Dit wordt ook op een hele snelle, nette manier opgelost. Heel veel dank voor jullie fijne service (en mooie producten)!

Antwort von FunDesign.nl
Duidelijke overzichtelijke info over hoe te bestellen. Supersnelle bevestiging en levering. Produkt zeer zorgvuldig verpakt. Vrolijke en zeer klantvriendelijke bezorgers van de firma Huisman. En dat alles voor een aantoonbare zeer concurrerende prijs.
Zeer aan te bevelen!!!

Antwort von FunDesign.nl
Mooi meubel van Vitra in de outlet aangeschaft voor echt een hele goede prijs. Snelle bezorging.
Ben erg tevreden!

Antwort von FunDesign.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.