Zo’n 3 weken geleden 2 stoelen besteld bij fundesign die daar een stuk goedkoper waren dan in winkels. Levertijd was zo’n 10 werkdagen en dat klopte wel. Netjes geleverd, zeer goed verpakt - heel bl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Wolters Wonen hadden wij een prachtige HAY tafel gezien, na er even over nagedacht te hebben toch besteld via FunDesign. Uiteindelijk is de tafel eerder geleverd dan verwacht, echt helemaal fant... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Fundesign Woud Stedge schappen besteld. Op zich prima geleverd, maar de boormal is helaas niet voorzien van het juiste patroon waardoor de schappen niet helemaal op de juiste afstand zitten, schee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prachtige stoelen besteld in 2023, niet goedkoop, dus toen er na nog geen drie jaar een poot van een van de eetkamerstoelen afbrak toch maar even aan de bel getrokken. Super geholpen met alle begri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
FunDesign is onderdeel van Wolters Wonen en met een showroom van ruim 4000m² de speler op het gebied van designmeubelen en living. Bij FunDesign vind je een zeer uitgebreid assortiment trendy meubels, klokken, design lampen en natuurlijk hippe accessoires om jouw inrichting helemaal compleet te maken. Eigentijdse merken als Muuto, Vitra, Hay, Zuiver,Dutchbone en vele anderen zijn ruim vertegenwoordigd wat zorgt voor een aanbod waarbij iedereen slaagt.
Albert Einsteinstraat 2, 7442 DK, Nijverdal, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Via internet kochten wij bij hun een tafel en stoelen van Hartman omdat deze volgens hun site op voorraad waren. Later bleek dat ze nog alles bij een ander moeten bestellen en het helemaal niet op voorraad was.
Zo betaal je wel eerst 900 euro en dan moet je alsnog bij iemand anders bestellen. Ze geven je heel royaal 10 % korting op de site maar kunnen de spullen niet leveren. Het geld stond er binnen een week wel weer op. Toch zou ik hier nooit weer bestellen. Uiteindelijk zijn we bij een lokale ondernemer geslaagd die het op voorraad bleek te hebben.

Antwort von FunDesign.nl
Ik kocht een prachtige salontafel van Zuiver, maar deze werd helaas beschadigd geleverd. De klantenservice was snel bereikt en ik mocht zelf een compensatie aangeven of de tafel omruilen. Ik koos voor het eerste en dit was binnen 24 uur geregeld! Top!
Uitstekende service en zeer goede hulp en uitleg. Duidelijke communicatie en zeer klantvriendelijke telefonische hulp bij onze bestelling!
Iets voor 17.00 besteld en volgende dag correct geleverd. Fijne site, werkt prima. goede (eerste) ervaring met Fundesign.

Antwort von FunDesign.nl
Misleidende website. Denk je een set barkrukken te bestellen, want deze is alleen te bestellen per set van 2 stuks, is de genoemde prijs voor een barkruk.

Antwort von FunDesign.nl
Lamzac 3.0 besteld. Kreeg mail met de melding dat er een grote vertraging op de levering zat. Ze waren onmiddellijk bereid me een andere te bezorgen, zodat ik hem alsnog tijdig kon ontvangen en dus meenemen op reis. Qua service kan dit tellen! Ik ben zeer tevreden en zal zeker naar deze shop terugkeren!

Antwort von FunDesign.nl
We hadden een kleine schade aan een Fatboy product. Dit werd direct en naar volle tevredenheid opgepakt door Fundesign en Fatboy. Top service! We kopen hier zeker weer👍
Leuk design stoeltje, met speciale korting van fundesign!
Vriendelijke klantenservice, levering met telefonische melding tijdstip van aflevering. Fijne ervaring!

Antwort von FunDesign.nl
Ideaal bijzettafeltje. Ook heel geschikt om buiten even bij te zetten. Snelle levering en mooi design!! Ik ben er heel blij mee! 🥰
Kastdeurtjes in verschillende kleuren wit ontvangen. Meubels worden vervangen. Kortom goede en vlotte service van Fundesign!
Tafelblad van design bijzettafeltje niet helemaal gaaf door productiefout. Klantenservice denkt mee en heeft het naar mijn wens opgelost. Nieuw tafelblad ontvangen en helemaal happy, genieten van mijn nieuwe tafeltje! Top service, hier kun je met een gerust hart kopen.

Antwort von FunDesign.nl
Product niet alleen helemaal naar verwachting maar ook verzending en vooral verpakking super. Aanrader!!
Mooi en sierlijk tafeltje gekocht bij Fun Design.Sieraad in al zn bescheidenheid..Héél blij met deze nuttige aankoop en met het contact met Fun Design.
Hele goeie ervaring met dit bedrijf ! Al heel veel besteld. Nette service. Spullen optijd geleverd. Ben heel tevreden.

Antwort von FunDesign.nl
Zuiver wijnrek besteld. Levering duurde iets langer dan beloofd. Helaas retour gestuurd want paste niet in ons interieur. Kon snel worden opgehaald door de bezorgservice. Dus deze review is voor de service!

Antwort von FunDesign.nl
De twee dienbladen die ik heb gekocht bij FunDesign.nl zijn van een zeer goede kwaliteit. De bladen hebben een originele uitstraling en zijn echte eyecatchers in mijn woonkamer. Bovendien zijn ze heel functioneel.
Ik ben er erg blij mee.

Antwort von FunDesign.nl
Ik heb 2 tafels van Hay bij Fundesign en zo blij met service, prijs !
Geweldig ingepakt en ze super echt veilig
Binnen gekomen!
Dank wel,
Ana Vieira

Antwort von FunDesign.nl
We hadden een schoenenkast besteld, die defect bleek. Vriendelijke en snelle klantenservice. Paar foto’s gestuurd en hij kon kosteloos vervangen worden.

Antwort von FunDesign.nl
We hadden een Bubble Club sofa besteld. Een aantal dagen later zag ik op de website dat hij in de aanbieding was. Een e-mail gestuurd en ik kreeg het verschil in prijs meteen teruggestort. Hij is keurig bezorgd door een zeer efficiënt werkende bezorger.
Super klantvriendelijk, waren alle webshops maar zo! Dikke 10!

Antwort von FunDesign.nl
Top service! Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Reageert heel snel op je mail als je een vraag hebt. Kortom, ik ben een tevreden klant. Hier ga ik nog aankopen doen.

Antwort von FunDesign.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.