FunDesign.nl Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zo’n 3 weken geleden 2 stoelen besteld bij fundesign die daar een stuk goedkoper waren dan in winkels. Levertijd was zo’n 10 werkdagen en dat klopte wel. Netjes geleverd, zeer goed verpakt - heel bl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij Wolters Wonen hadden wij een prachtige HAY tafel gezien, na er even over nagedacht te hebben toch besteld via FunDesign. Uiteindelijk is de tafel eerder geleverd dan verwacht, echt helemaal fant... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bij Fundesign Woud Stedge schappen besteld. Op zich prima geleverd, maar de boormal is helaas niet voorzien van het juiste patroon waardoor de schappen niet helemaal op de juiste afstand zitten, schee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige stoelen besteld in 2023, niet goedkoop, dus toen er na nog geen drie jaar een poot van een van de eetkamerstoelen afbrak toch maar even aan de bel getrokken. Super geholpen met alle begri... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. auch in
  3. Fachgeschäft für Grillgeräte
  4. Gartencenter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

FunDesign is onderdeel van Wolters Wonen en met een showroom van ruim 4000m² de speler op het gebied van designmeubelen en living. Bij FunDesign vind je een zeer uitgebreid assortiment trendy meubels, klokken, design lampen en natuurlijk hippe accessoires om jouw inrichting helemaal compleet te maken. Eigentijdse merken als Muuto, Vitra, Hay, Zuiver,Dutchbone en vele anderen zijn ruim vertegenwoordigd wat zorgt voor een aanbod waarbij iedereen slaagt.

Hervorragend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Op voorraad zegthun internetsite….niet dus..

Via internet kochten wij bij hun een tafel en stoelen van Hartman omdat deze volgens hun site op voorraad waren. Later bleek dat ze nog alles bij een ander moeten bestellen en het helemaal niet op voorraad was.
Zo betaal je wel eerst 900 euro en dan moet je alsnog bij iemand anders bestellen. Ze geven je heel royaal 10 % korting op de site maar kunnen de spullen niet leveren. Het geld stond er binnen een week wel weer op. Toch zou ik hier nooit weer bestellen. Uiteindelijk zijn we bij een lokale ondernemer geslaagd die het op voorraad bleek te hebben.

31. Juli 2021

Bedankt voor uw bericht.
Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over ons.
Helaas hebben wij in dit geval achteraf vanuit Hartman vernomen dat de artikelen niet voorradig waren. Wij proberen de levertijden zoveel mogelijk actueel te houden op onze site, maar helaas komt het af en toe voor dat wij achteraf vernemen vanuit de leverancier dat er vertragingen zijn op bepaalde leveringen. Wij vinden dit zeer spijtig, onze excuses hiervoor.
Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering & super klantenservice!

Ik kocht een prachtige salontafel van Zuiver, maar deze werd helaas beschadigd geleverd. De klantenservice was snel bereikt en ik mocht zelf een compensatie aangeven of de tafel omruilen. Ik koos voor het eerste en dit was binnen 24 uur geregeld! Top!

30. Juli 2021

Prima

Iets voor 17.00 besteld en volgende dag correct geleverd. Fijne site, werkt prima. goede (eerste) ervaring met Fundesign.

7. Juli 2021

Goedemiddag,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service/diensten. Heel veel plezier gewenst van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Misleidende website

Misleidende website. Denk je een set barkrukken te bestellen, want deze is alleen te bestellen per set van 2 stuks, is de genoemde prijs voor een barkruk.

29. Juni 2021

Beste Agnes,

Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over de informatie van dit artikel. Wij begrijpen uw standpunt, maar uit onze ervaring blijkt dat de prijs per stuk weergeven het duidelijkst is.
Uiteraard staan wij open voor verbeteringen en daarom zal ik uw standpunt meenemen in het interne overleg.
Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Lamzac 3.0 besteld

Lamzac 3.0 besteld. Kreeg mail met de melding dat er een grote vertraging op de levering zat. Ze waren onmiddellijk bereid me een andere te bezorgen, zodat ik hem alsnog tijdig kon ontvangen en dus meenemen op reis. Qua service kan dit tellen! Ik ben zeer tevreden en zal zeker naar deze shop terugkeren!

23. Juni 2021

Beste Kelly,

Bedankt voor uw 5 sterren review!
Veel plezier gewenst van uw Lamzac en een fijne reis.

Perfecte service

We hadden een kleine schade aan een Fatboy product. Dit werd direct en naar volle tevredenheid opgepakt door Fundesign en Fatboy. Top service! We kopen hier zeker weer👍

23. Juni 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuk design stoeltje

Leuk design stoeltje, met speciale korting van fundesign!
Vriendelijke klantenservice, levering met telefonische melding tijdstip van aflevering. Fijne ervaring!

19. Juni 2021

Goedemorgen,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Heel veel plezier gewenst van uw aankoop! Mochten er vragen zijn, dan horen wij dit uiteraard graag.
Fijne dag gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tafelblad van design bijzettafeltje…

Tafelblad van design bijzettafeltje niet helemaal gaaf door productiefout. Klantenservice denkt mee en heeft het naar mijn wens opgelost. Nieuw tafelblad ontvangen en helemaal happy, genieten van mijn nieuwe tafeltje! Top service, hier kun je met een gerust hart kopen.

15. Juni 2021

Antwort von FunDesign.nl

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Heel veel plezier gewenst van uw aankoop! Fijne dag gewenst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele goeie ervaring met dit bedrijf

Hele goeie ervaring met dit bedrijf ! Al heel veel besteld. Nette service. Spullen optijd geleverd. Ben heel tevreden.

31. Mai 2021

Goedemiddag,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring!
Heel veel plezier gewenst van uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Zuiver wijnrek besteld

Zuiver wijnrek besteld. Levering duurde iets langer dan beloofd. Helaas retour gestuurd want paste niet in ons interieur. Kon snel worden opgehaald door de bezorgservice. Dus deze review is voor de service!

20. Mai 2021

Beste Mike,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.
We doen elke dag ons uiterste best om de beste service te leveren.
Jammer dat het artikel niet naar wenst was. Wellicht tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De twee dienbladen die ik heb gekocht…

De twee dienbladen die ik heb gekocht bij FunDesign.nl zijn van een zeer goede kwaliteit. De bladen hebben een originele uitstraling en zijn echte eyecatchers in mijn woonkamer. Bovendien zijn ze heel functioneel.
Ik ben er erg blij mee.

19. Mai 2021

Beste Ans,

Bedankt voor uw mooie review.
De dienbladen van Ethnicraft zijn ook echte eyecatchers!
We hopen u nog eens terug te zien.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb 2 tafels van Hay bij Fundesign…

Ik heb 2 tafels van Hay bij Fundesign en zo blij met service, prijs !

Geweldig ingepakt en ze super echt veilig
Binnen gekomen!

Dank wel,

Ana Vieira

3. Mai 2021

Beste Ana,

Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Heel veel plezier van uw aankoop! Mocht u vragen hebben dan hoor ik het graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Schoenenkast snel en zonder gedoe vervangen

We hadden een schoenenkast besteld, die defect bleek. Vriendelijke en snelle klantenservice. Paar foto’s gestuurd en hij kon kosteloos vervangen worden.

22. April 2021

Beste Joost,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Hopelijk tot een volgende keer. Veel plezier van uw aankoop!

Dikke 10

We hadden een Bubble Club sofa besteld. Een aantal dagen later zag ik op de website dat hij in de aanbieding was. Een e-mail gestuurd en ik kreeg het verschil in prijs meteen teruggestort. Hij is keurig bezorgd door een zeer efficiënt werkende bezorger.
Super klantvriendelijk, waren alle webshops maar zo! Dikke 10!

21. April 2021

Beste Nana,

Bedankt voor deze mooie review en 5 sterren!
Veel plezier van uw mooie Kartell design item.

Top service

Top service! Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Reageert heel snel op je mail als je een vraag hebt. Kortom, ik ben een tevreden klant. Hier ga ik nog aankopen doen.

16. April 2021

Goedemorgen,

Wauw 5 sterren! Dat vinden we helemaal fantastisch.
We zien u graag eens terug in onze webshop. Wekelijks verschijnen er nieuwe design items.

Team Fundesign

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr