Jag har försökt med alla medel i många ¨år att få bort min nagel svamp - tom laserbehandling utan något direkt toppen resultat - Men redan efter ett par dagar med FunghiClear så märkte jag en för... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Första medlet mot svamp/fungus som verkligen hjälper! Jag har prövat apotekens produkter, men de har ingen/mycket liten verkan. Upptäckte också att det hjälpt mot min svamp i ljumsken/underlivet, vilk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Flaskan är så dålig, spraykorken sitter så hårt så jag kan inte spraya det får min man göra och den läcker vätska, jag är jättemissnöjd, vet inte om det är fel på flaskan men jag orkar inte spraya fö... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det är det enda som fungerat på mina naglar. Det jag också uppskattar är att ni är ärliga i er reklam då ni säger att för att få bukt med problemet måste man vara ihärdig och att det tar tid!
Unternehmen hat geantwortet
FunghiClear™ är en spray som du använder vid fot- och nagelsvamp. Glöm kletiga och illaluktande krämer mot fotsvamp och lack som ska penslas på svampangripna naglar – med FunghiClear™ sprayas naglar och fötter enkelt 2 ggr/dag. Sprayen doftar gott, torkar snabbt och kladdar inte så behandlingen kan utföras när som helst och var som helst. FunghiClear kan också användas förebyggande genom att spraya insidan av dina skor, till exempel efter träning på gymmet. Kan det bli enklare? FunghiClear™ har dokumenterad effekt och innehåller bara naturliga aktiva ingredienser. Sprayen är ett skonsamt men effektivt behandlingsalternativ som kan användas av alla (inklusive diabetiker). FunghiClear säljs av företaget Code Zero Pharmed AB via webbshop på funghiclear.se och på fotvårdskliniker runt om i landet.
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Lurendrejeri av högsta grad
Beställt ej fått påpekat flera gånger
Kommer polisanmäla
Men redan efter ett par dagar med FunghiClear så märkte jag en förändring med först färgen och sedan efter ett par års användning regelbundet är min nagelsvamp otroligt mycket bättre och i stort sett endast kvar lite på ena stortån .
Mycket nöjd kund.

Antwort von FunghiClear SE
Detta betyget sätter jag för jag vet inget om varans effekt ännu!
Det är för tidigt för att se om preparatet haft någon effekt ännu.

Antwort von FunghiClear SE
Lång tid mellan beställning och leverans . Rabbaten fungerar inte .
Är på andra flaskan och en ny frisk nagel är på bra väg ut. Så har det inte varit vid försök med andra behandlingar!

Antwort von FunghiClear SE
Mycket bra produkt. Hjälper verkligen att få bort nagelsvamp. Mycket nöjd

Antwort von FunghiClear SE
Efter fyra månaders regelbunden behandling av stortånagel ser jag ingen egentlig skillnad. Jag fortsätter!

Antwort von FunghiClear SE
Beställde varor för över 2 veckor sedan och har inte fått leverans ännu. Har nog aldrig varit med om ett sånt dåligt företag när det gäller leveranser
Nu får jag inte ens svar från kundtjänst

Antwort von FunghiClear SE
smidigt att använda en produkt till alla behandlingar. även till skor och dylikt
torkar snabbt med fräsch doft

Antwort von FunghiClear SE
Det enda medel som hjälpt mig även om det ännu inte är helt borta. Hoppas på stadig förbättring framåt!

Antwort von FunghiClear SE
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.