Jeg startede hos Emil for noget genoptræning af en mindre bakers cyste i min knæhase. Jeg følte mig tryg igennem hele forløbet, og der blev samtidig hele tiden sørget for, at øvelserne udfordrede mig... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har været hos Emil Præst tre gange pga. problemer med min lænd, og jeg følte mig taget seriøst fra start. Efter en grundig undersøgelse og afprøvning af forskellige øvelser lagde Emil en plan... Mehr ansehen
Stor anbefaling herfra til Thomas! Han er utrolig lyttende, løsningsorienteret og rigtig god til at tilpasse genoptræningen, så den tog udgangspunkt i mine behov og passede ind i min hverdag. Jeg har... Mehr ansehen
Jeg har netop afsluttet et rigtig godt forløb hos FysioNorth, og jeg kan varmt anbefale dem. Hele teamet er meget professionelt, engageret og dygtigt til det, de laver. Det, jeg især satte pris på,... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Fysio North bliver du mødt af erfarne fysioterapeuter i Aalborg. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du har brug for hjælp til at komme af med en skade, du har brug for personlig træning i forbindelse med et vægttab, eller du har brug for hjælp i forbindelse med genoptræning efter en operation eller andet.
Kontaktinformationen
Hjulmagervej 11-13, 9000, Aalborg, Dänemark
- kontakt@fysionorth.dk
- fysionorth.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan klart anbefales
Har været på et par forløb hos Martin med lændesmerter og knæsmerter. Super behagelig person, som er nem at snakke med, og virkelig dygtig til sit arbejde.
Fedt sted, behagelige mennesker og god stemning.
Kan klart anbefales.
fantastisk god behandling ,behagelig…
fantastisk god behandling ,behagelig stemning blandt alle både personale og brugere.
hilsen jens andersen
Jeg har været til flere behandlinger…
Jeg har været til flere behandlinger med Martin Jensen ved Fysio North. Forløbet har været rigtig godt, med stor professionalisme, viden og ikke mindst en god menneskelig tilgang som ser det hele menneske. Jeg kan kun give min bedste anbefaling.
Super god genoptrænings forløb ved…
Super god genoptrænings forløb ved Martin, med dårlig skulder. God vejledning ang træning og han lytter til en, når man fortæller om sine oplevelser omkring skulderskaden.
Et dejligt sted at komme. Altid godt humør og god stemning. Kan kun anbefale Fysio North
Aalborgs bedste fysioterapeut?
Jeg startede i fysioterapi hos Martin i 2020 og er kommet derinde månedligt lige siden. Martin er yderst kompetent og tager sig tid til at sætte sig ind i tingene, inden han begynder behandlingen, eller genoptræningen. Dette giver en tryg helhedsoplevelse og en fornemmelse af at der bliver taget hånd om patienterne i centeret.
Derudover er fysionorth/crossfitnorth bare et fantastisk sted at komme, hvor man altid bliver mødt af smil og godt humør.
Genoptræning og mere til
Jeg startede hos Martin med genoptræning af et dårligt knæ i januar måned 2022 med en ugentlig træning. Martin er yderst kompetent og forstår de udfordring, jeg har med et knæ, som ikke helt vil som det skal. Nu er det blevet til to gange træning om ugen og jeg ser frem til hver af dem. Der er altid mega god stemning i centret og jeg føler mig altid godt tilpas. Her er plads til alle, både elite og "almindelige" mennesker. Jeg kan klart anbefale Fysio North til alle.
Ryg-problemer no more!
Jeg startede ved Fysio North pga ryg-problemer og nu, efter endt træningsforløb, har min krop det fantastisk. Jeg kan varmt anbefale stedet - skønt og hjælpsomt personale, der skræddersyr en løsning, der passer til dig. Fantastisk oplevelse!
Genoptræning og fysisk styrke.
Jeg er ved at gennemfører genoptræning efter et meget kompliceret brud på skulder. Martin er meget omhyggelig og yderst kompetent. Virkelig god til at forklare vigtigheden af træningen. God til at motivere og fastholde mig. Stor respekt for hans faglighed.
Det kan trænes væk
Det er altid en sand fornøjelse, at komme og træne med Martin. Til trods for store som små skavanker, så har Martin altid et forslag til alternative øvelser. Træningerne er alsidige, sjove og hårde. Martin er ikke bare mega dygtig, han er også god til at skabe en tryg og rolig atmosfære præget af selvironi og sjov, som får dig dig til at yde mere.
Fysioterapi i sær klasse
Brækkende min skulder i marts måned, valgte genoptræning ved Fysio North.
Fik Thomas som fysioterapeut, det har været et rigtig godt valg for mig.
Thomas er en rigtig dygtig fysioterapeut, har stor forståelse for de problemer jeg følger jeg har. Han lytter og kommer med ideer hvordan det evt. kan løses.
Kan varmt anbefale Fysio North😊
Super kompetente trænere
Super kompetente trænere, som skaber og giver plads til alle niveauer.
Havde fornøjelsen af at gennemgå min…
Havde fornøjelsen af at gennemgå min genoptræning hos Fysio North sammen med Thomas, og det kan varmt anbefales herfra, faciliteterne og miljøet er helt i top
Fantastisk miljø med massere af god…
Fantastisk miljø med massere af god energi! Har selv været igennem et genoptrænings forløb, og det har virket helt perfekt med fleksible tider og god støtte fra Martin, som var fysioterapeuten tilknyttet til forløbet.
Tryg og god oplevelse
Man kan regne med et god og kompetent forløb hos Fysionorth.
Martin er dygtig til sit arbejde. Derudover er han god til at møde dig i øjenhøjde, så du føler, at du er med hele vejen.
Man bliver mødt af smil i hele huset, og det er i det hele taget et dejligt sted at komme.
I forbindelse med en gammel skade som…
I forbindelse med en gammel skade som har voldt mig en del problemer gennem længere tid, skulle jeg starte på et længere genoptrænings forløb og valgte FYSIO North. Thomas er en meget dygtig fysioterapeut og han har virkelig hjulpet mig i genoptræningen og jeg er kommet meget langt. Han er god til at skubbe mine grænser længere og længere og hvor jeg tit ikke har troet på at jeg kunne det som han vil. Men hver gang har han haft ret og jeg er blevet meget stærkere i min krop. Han er et dejligt menneske som jeg har god dialog med og stoler 100% på hans råd/vejledning/øvelser. Alle medarbejderne hos FYSIO North er altid i godt humør og man bliver smittet af det. Kan kun give Thomas og hans kollegaer de bedste anbefalinger. Bente Nielsen.
super kompetente fysioterapeuter
super kompetente fysioterapeuter, som har et stort fagligt indblik i mine problemstillinger.
højt fokus på kvaliteten, helt ned i mindste detalje.
kan varmt anbefales ;-)
Utrolig professionel og engageret
Utrolig professionel og engageret.
Mit første møde med Fysio North, startede fordi jeg havde ondt i ryggen hver eneste morgen, og kunne ikke komme ud af sengen før ryggen lige 'faldt på plads'. Fra første møde med Martin, om hvad jeg ønskede med træningen, har der været en plan. Det er let af finde motivationen, da jeg er blevet holdt i hånden hele vejen. Jeg har egentlig blot skulle møde op og så har Martin haft et program som passede til at jeg ønskede, styrke i kroppen. Jeg er SÅ tilfreds, og ville aldrig have opnået samme resultat på egen hånd. Martin sørger for at jeg øger i kg på vægtene i øvelser og når forskellige muskelgrupper med vekslende øvelser.
Skulle jeg selv stå for min træning, havde jeg nok ladet en travl hverdag komme i vejen for mit fremmøde, og nogle dage ville jeg syntes det var flot jeg overhovedet var mødt op og ikke udnyttet de muligheder for at øge i kg på vægtstangen og håndvægte.
Smerterne i ryggen er forsvundet for længst og skiftet ud med spændingen om hvilke øvelser vi skal igennem, og om jeg mon kan øge i antal kg. Jeg har aldrig været stærkere end jeg er nu.
Jeg har tidligere være tilknyttet andre træningscentre, og fælles for alle er at man lige skal føle man høre til, før man ikke føler sig som en uinviteret gæst. Hos Fysio North og Crossfit North er det anderledes. Man er en del af holdet og de går op i man er fremmødt. Man hilser på hinanden, også dem man ikke kender endnu, og man ønsker hinanden en god dag når man går ud af døren.
Fysio North får mine varmeste anbefaling.
Attentive physiotherapist and friendly personnel
Having lifelong issues with my spine and knees and wanting to get in shape, I sought an expert in the Aalborg area who could help me to overcome these challenges.
That's where I found Fysio North and contacted Martin. It was pleasant to hear that he agreed to carry out our training sessions in English, as my Danish isn't sufficient in this area. He addressed my concerns and goals in a professional manner while being understanding and open-minded.
After visiting Fysio North for over six months, I can conclude that the entire personnel has been friendly and inviting all the time. Martin has consistently demonstrated attentiveness, ensuring that the given exercises were executed in the best form to achieve the maximum results. His encouragement allows you to push your limits while being in trusted hands to avoid any injuries.
I can vouch for the professionalism that the coaches and personnel demonstrate at Fysio North, especially, Martin Jensen.
Sindssygt kompetente behandlere, der individualiserer træningen, så det passer til den enkelte person.
Super dygtig, rar og flink. Dejligt sted at komme
Jeg kom til Martin under min graviditet med problemer i bækkenet og en frygt for en sygemelding på sigt. Takket været træningen med Martin formåede jeg at blive på arbejdet, fuld tid, frem til min barsel. Efter fødslen er jeg fortsat og jeg har aldrig været stærkere end nu, 9 måneder efter.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.