Min gearmate var gået i stykker og jeg har virkelig fået god service og hurtige svar på mail, kæmpe anbefaling herfra👍
Super fin skærm fra GearGoods, lever op til mine forventninger. Der er dog lidt delay på touch, men det er ikke noget der genere overhovedet. Leveringstiden var lang, men det skrev de også hjemmes... Mehr ansehen
Jeg bestilte en Apple CarPlay skærm dagen efter jul. Den var ikke kommet efter et par dage, hvilket er fair nok når det er juleferie. Men søndagen inden hverdagen starter igen, bliver min ordrer med m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har købt en CarPlay skærm hos Geargoods. Selve skærmen er fin, men kvaliteten svækker. Lyden kradser, ikke særlig høj lyd, fungere skidt til opkald, aux virker ikke, ingen bas i lyden. Ærgelig opl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos GearGoods kan du udforske et bredt udvalg af kvalitetsbiltilbehør hos os. Vi har alt hvad du behøver for at forbedre din biloplevelse. Gør din bil unik med vores kvalitetsprodukter. Bestil nu og tag din bil til det næste niveau!
Vejlegårdsvej 81, 2665, Vallensbæk Strand, Dänemark
- +45 31259538
- info@geargoods.dk
- geargoods.dk
Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering, nemt set up og suveræn kvalitet.
Helt klart et sted, jeg vil handle igen.
Jeg købte en GearMate 2.0
Jeg købte en GearMate 2.0, men var lidt i tvivl om skærmen ville kradse ud fra de anmeldelser jeg havde læst. Tværtimod oplevede jeg ingen problemer. Lyden var præcis ligesom uden skærmen og er virkelig tilfreds med den, vil 100% købe herfra igen.
God service, lav kvalitet
Jeg bestilte en bil-skærm (GearMate 2.0) en uge inden jeg skulle på bilferie. Selvom der stod 2 - 3 hverdages leveringstid, nåede den aldrig frem. Pakken var blevet væk i posten, desværre. Jeg kontaktede GearGoods, som tilbød at jeg kunne hente en ny skærm på deres lager. Rigtig god service!. Derfor kunne jeg netop bruge skærmen på min ferie, som jeg have regnet med.
Da vi anvendte skærmen, fandt vi hurtig ud af at den kunne bruges til formålet, nemlig GPS og musik. Dog var lyd-kvaliteten utrolig ringe. (selv efter gentagende forsøg på indstillinger på skærmen). Dette er dog også forventligt, da lyden tilkobles over FM og der derfor opstår en del skratten under kørsel + dårlig lyd-kvalitet. Derudover er stikket i selve skærmen dårligt og gik faktisk i stykker de sidste dage på ferien, da det blev trykket helt ind, så man næsten ikke kunne tilkoble ledningen. Dette fixede jeg dog selv, ved at skille skærmen ad og rette det der sidder inde i skærmen. Her kunne jeg se at det der holder det hele på plads, var knækket, da de kun sad fast med tyndt plastik og uden skruer. Det virker dog endnu, efter jeg har rettet det og sat lidt ekstra skruer i :D. Men jeg tænker det er et spørgsmål om tid, før det går i stykker igen, grundet den ringe kvalitet.
Men alt i alt super god service! dog et produkt af lav kvalitet.

hurtig levering
Stor opgradering til sin bil
Det var forholdsvis nemt at sætte op, var lidt usikker på at få lyden overført med fm transmitter, men fik virkelig god og hurtig hjælp fra deres kundeservice😁
Elendigt produkt de har
Elendigt produkt de har. Virker på ingen måde som det skal fortjener ikke engang en stjerne

Gode produkter
Gode produkter! Meget personlig service, jeg havde lidt problemer med at bestille men de hjalp mig og jeg fik mine ting hurtigt.
Magnus
De her gutter er for fede
De her gutter er for fede!
Mega fede skærm, hurtig levering, og min svigerinde er lykkelig for skærmen :D
havde højere forventninger med den
havde højere forventninger med den. Sugekoppen virkede ikke og Man kan ikke skrue lige så højt op i bilen når den sidder til

Sugekoppen er elendig
Virkelig en fed skærm. Men sugekoppen kan ikk tåle varme, så det kan være ligegyldigt at skærmen er god.

Antwort von GearGoods ApS
Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og rigtig god kundeservice efterfølgende i form af svar på spørgsmål om produktet. Er alt i alt meget tilfreds med gearmate 2.0.

Rigtig dårlig kvalitet
Rigtig dårlig kvalitet
Før det første skralder lyden når man køre over det mindste bump på vejen. For det 2. Faldt sugekoppen af idag efter den havde stået 2 timer i solen fordi den ikke kunne holde til varmen så da jeg kom ud i min bil lå skærmen nede ved min gearstang. Super dårligt købt 1000kr lige ud af vinduet

Speedometer angiver
Nogle af tallene vender på hovedet/mangler streger, så man ved f.eks ikke om man kører 71 eller 79 km/t

Antwort von GearGoods ApS
Dårligt produkt og dårlig…
Dårligt produkt og dårlig brugeroplevelse og brugsanvisning dyrkøbt erfaring

Antwort von GearGoods ApS
Det tog alt for lang tid før pakkede…
Det tog alt for lang tid før pakkede komme frem!
lidt over En måned 👎

Deres Portable Carplay virker ikke
Deres Portable Carplay virker ikke. Den bliver ved med at slukke så snart du slutter den til mobilen.

Antwort von GearGoods ApS
Jeg fik en carplay skærm i julegave.
Jeg fik en carplay skærm i julegave.
- desværre virkede den ikke optimalt i lyden.
(højst sandsynligt en fejl i skærmen)
Vi prøvede først at kontakte geargoods via hjemmeside, desværre uden respons, dette har været grundet en teknisk fejl kan jeg læse i andre anmeldelses svar. Så jeg forsøgte igen nogle måneder senere (tiden løb fra mig) til direkte email.
Og her fik jeg svar OMGÅENDE og så endda på en søndag. - de har svaret inden for 1 døgn i hverdagene og samtlige weekend dage også, og mange gange hurtigere end det.
- og trods der var gået flere måneder, siden skærmen var købt, fik jeg vaglet om at refundere eller få en ny skærm på firmas regning.
Jeg valgte refundering og fik 100% refundering (det tog 3 hverdage)
uden at skulle sende skærmen retur (grundet fejlen i skærmen)
- ALT IALT
Self er det trist skærmen ikke virkede optimalt, men da kontakten til firmaet var skabt - overgik servicen ALT andet !!!
Havde aldrig regnet med så god service og derfor 4 stjerner !! 🤩

Manglende levering
Jeg, Hans Kristian Truelsen, bestilte og betalte d. 20. november 2023 en car play skærm. Den skulle leveres på hjemadresse. Jeg har imidlertid ikke modtaget den endnu. - Ved tidligere skriv på Trust Pilot, svarer I at DAO kan se at pakken er afhentet. Det kan jo ikke være tilfældet, når den skulle leveres på hjemadresse. - I skriver at I vil kontakte mig gennem mail. Dette er slet ikke sket. Har ikke modtaget nogen mail fra jer. Trods det, at jeg har skrevet flere gange til jer. - I skriver at I gerne vil finde en god løsning. Det vil jeg også gerne.
Mvh. HK

Antwort von GearGoods ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.