Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min gearmate var gået i stykker og jeg har virkelig fået god service og hurtige svar på mail, kæmpe anbefaling herfra👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin skærm fra GearGoods, lever op til mine forventninger. Der er dog lidt delay på touch, men det er ikke noget der genere overhovedet. Leveringstiden var lang, men det skrev de også hjemmes... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte en Apple CarPlay skærm dagen efter jul. Den var ikke kommet efter et par dage, hvilket er fair nok når det er juleferie. Men søndagen inden hverdagen starter igen, bliver min ordrer med m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Fahrzeugzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Hos GearGoods kan du udforske et bredt udvalg af kvalitetsbiltilbehør hos os. Vi har alt hvad du behøver for at forbedre din biloplevelse. Gør din bil unik med vores kvalitetsprodukter. Bestil nu og tag din bil til det næste niveau!

3,5

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Hurtig service

11. Dezember 2023

Hej Glen,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er meget fokuserede på at yde hurtig og hjælpsom service. Derfor er vi super glade for, at du vælger at give os 5 stjerner😊

God oplevelse

Vare var som beskrevet

27. November 2023

Hej Tommy,

Tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stort fokus på, at alle vores kunder er tilfredse med vores varer. Derfor glæder det os ekstra meget, at du vælger at give os hele 5 stjerner😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen besked på at hente pakken

Jeg bestilte min vare den 22. Nov og hørte ikke noget om hvornår jeg kunne hente min pakke, så skrev jeg en mail hvor jeg fik svar meget hurtigt at pakken var leveret i pakkeshop og blev sendt retur 2 dage senere hvis ikke jeg hentede den. Dårligt at man ikke får at vide når man kan hente sin pakke

22. November 2023

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse. Når det kommer til din pakkes ankomst, er det vores leverandør "Dao" som giver besked. Det er eget ansvar at tjekke sine SMS-beskeder og evt. installere DAO appen for at blive oplyst om pakkens ankomst, som oplyst på vores hjemmeside. Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse, og vil bestræbe efter at forbedre vores service.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har købt en CarPlay skærm hos…

Jeg har købt en CarPlay skærm hos Geargoods. Selve skærmen er fin, men kvaliteten svækker. Lyden kradser, ikke særlig høj lyd, fungere skidt til opkald, aux virker ikke, ingen bas i lyden. Ærgelig oplevelse. Jeg har skrevet til dem omkring problemerne, dog uden nogen form for virkning. Har en almindelig billig FM-transmitter som formår at sende bedre lyd afsted

10. November 2023

Hej Magnus,

Vi er meget kede af at du har haft en kedelig oplevelse med vores produkt.Vi takker for din ærlige feedback og vil stræbe efter at forbedre vores produkter😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min ordre er stadig ikke leveret og der…

Min ordre er stadig ikke leveret og der er snart gået en måned

16. Dezember 2023

Hej Simon,

Vi har gennemgået din bestilling og bemærker, at du angiver der snart er gået en måned selvom du bestilte den 1. december, hvilket kun er 16 dage siden. Desuden er vores standard leveringstid mellem 7-15 arbejdsdage, og denne tidsramme er endnu ikke udløbet.

Vi er forvirrede over din negative anmeldelse og forstår ikke, hvorfor du har valgt at give os 1 stjerne i stedet for at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.

Hej Hans,

Vi har gennemgået din ordre og bemærket nogle uoverensstemmelser mellem din beskrivelse af situationen og vores egne oplysninger. Der er nemlig ikke gået en måned siden din bestilling fra os og så kan vi se efter at have kontaktet DAO, at du allerede har hentet din pakke. Vi har derfor kontaktet dig gennem mail, så vi kan få det løst indbyrdes.

Vi sætter pris på din tålmodighed og ser frem til at samarbejde om at finde en løsning, der er til gavn for begge parter.😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Slidt

Service god men varen lagger for meget,
Man kan ikke se de dashcan optagelser man har filmet

19. November 2023

Hej Kasim,

Vi er kede af du ikke er tilfredstillet med vores produkt. Hvis du ikke kan se dine dashcam optagelser kan det skyldes at du ikke har et hukommelseskort i skærmen. Man kan nemlig ikke se sine optagelser, når skærmen ikke har noget lagerplads at gemme optagelserne på. Man kan købe et hukommelseskort i de fleste elektronik butikker eller sammen med vores skærm. Vi ønsker dig en god jul!

Best service ever.

You can follow the package all the way. When the package got delivered on my doorstep. I instantly got a message on my phone. And the package was dry and hundred percent intact..

14. November 2023

Hi Lasse,

Thank you for the review. It means a lot to us that you had a great experience with us.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nemt at bestille og skærmen…

Super nemt at bestille og skærmen virker perfekt til vores bil. Kan varmt anbefales hvis man ikk har CarPlay i sin bil i forvejen.

17. November 2023

Hej Pernille,

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at du har haft en god oplevelse.

Vi sætter pris på, at du valgte at shoppe hos os. Hvis vi kan hjælpe med noget i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os.

Amar Allam

Jeg købte en carplay skærm på deres hjemmeside. Da jeg fik den, kunne jeg ikke finde ud af at forbinde min bilradio til skærmen, men jeg fik hjælp af deres søde kundeservice, som svarede hurtigt via chatten på hjemmesiden.

11. November 2023

Hej Amar,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Ingen svar

Har kontaktet "firma" via deres hjemmeside, men ingen svar fået. Deres forretningsbetingelse ligener noget som er copy paste fra en anden side. De skriver b.la. "fortolkes i henhold til lovgivningen i delstaten Californien, USA" jeg tør ikke købe noget på denne side.

23. Oktober 2023

Hej Morten,

Vi har oplevet nogle tekniske udfordringer i vores e-mailsystem, som desværre resulterede i, at vi ikke modtog nogle mails i en kort periode. Problemet er nu løst, og du kan kontakte os direkte på vores e-mailadresse, info@geargoods.dk.

Vi beklager, hvis vores hjemmeside har givet indtryk af utroværdighed. Vi arbejder konstant på at optimere vores side som en nyopstartet virksomhed. Din feedback er værdsat, og vi stræber efter at levere den bedst mulige oplevelse.

Med venlig hilsen,
GearGoods Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr