Super venlig og professionel service. Der blev forventningsafstemt inden reperation vedr økonomi. Der var opringning i forhold til hvornår, produktet var klar til afhentning - hvad kunne jeg regne me... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Super god og hurtig service. Jeg fik repareret min espresso maskinen super hurtigt og professionelt til en skarp pris. Nem aflevering og afhentning 24-7. Kan varmt anbefale denne virksomhed.
Super oplevelse og god service. Det virkede lidt sjovt at skulle afleverer maskinen uden kvitering, men Mikael ringede helt som aftalt efter ca. 1 uge og gav et tilbud. Har i dag hentet maskinen o... Mehr ansehen
Reparation af en køkkenmaskine, som er lidt over 2 år gammel. Prøvede at få kontakt til virksomheden, som står for det pågældende mærke. Blev henvist til udlandet, hvor man godt kunne vælge en dans... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Puppen-Reparaturservice
- Reparaturwerkstatt für Elektromotoren
- Staubsauger-Reparaturwerkstatt
Vom Unternehmen geschrieben
Vi reparerer ting, for at fremme genbrug i stedet for at skrotte. Kaffemaskiner, røremaskiner, kompressorer, værktøj. Ja listen er lang, og måske du har noget vi ikke har fikset endnu? Vi står klar til at hjælpe!
Kontaktinformationen
Baunebjergvej 2, 4623, Lille Skensved, Dänemark
- kontakt@genstartgenbrug.dk
- genstartgenbrug.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk service
Fantastisk service. Både rimelig pris, opfølgende service og hurtig ekspedition. Jeg kan på det varmeste anbefale denne virksomhed, og jeg vil med garanti benytte den igen, når jeg får brug derfor
Har 2 Dyson Støvsugere
Har 2 Dyson Støvsugere, men ingen af dem virkede mere. De er for dyre til at blive Kasseret, men heldigvis ikke nødvendigt ☺
Begge nu lavet på kort tid
Meget tilfreds med Prisen og og Information om hvad det ville koste, og hvor hurtigt begge nu er tilbage hos mig. Min Varmeste Anbefaling.
Tak Michael.
God oplevelse
Min røremaskine på 4 år var begyndt at virkelig larme når den var i gang … jeg søgte så på nette, om der var en der kunne lave den og der kom Genstart Genbrug frem, dem skrev jeg til og meget hurtigt efter skrev Michael tilbage til mig, han var helt klar over hvad problemet var med maskinen, og kunne godt lave den, fra vi aflevere maskinen og til den var færdig gik der meget få dage vi har så først lige kunne hente den, og selfølgelig skulle jeg da lige afprøve den med en dej til rundstykker og wauw den larmer ikke den lyder jo som da den var ny = 1000 tak jeg kan på det varmeste anbefale Genstart Genbrug + det var ikke dyrt 😉
Behagelig og hurtig kundebetjening
Behagelig og hurtig kundebetjening, samt udførelse af reparation på min 20 år gamle Kitchenaid røremaskine.
Service ud over det sædvanlige.
Efter tlf-kontakt fik udbedret kul problemer på Kitchenaid røremaskine.
Det kan man kalde service. Mvh Jørn
Perfekt udført arbejde
Perfekt udført arbejde. God kommunikation. Og billigere end forventet
Havde udfordringer med Morsøe Gas…
Havde udfordringer med Morsøe Gas Grill, og selv uden aftale fik jeg guidance på telefon og SMS omkring problematikken. Stærkt og ordentlig betjening som i gamle dage!
Super service....
Vi har en De Longhi Primadonna kaffemaskine, hvor vandet løb drypvis og kaffen blev ikke varm. Vi googlede på nettet og fandt hurtigt Genstart Genbrug, hvorefter vi tog kontakt.
Vi afleverede maskinen, blev ringet op om rep og yderst rimelig pris samme dag, og senere på dagen var maskinen klar til afhentning. Fantastisk service fra Michael og vi kan klart anbefale Genstart Genbrug.
Vores Delonghi Primadonna Elite gik…
Vores Delonghi Primadonna Elite gik pludselig ned på 1/4 kraft med små kopper og meget stærk kaffe. Kontaktede Genstart der i løbet af et par dage klaret opgaven til UG og maskinen der er ret dyr, kører nu perfekt. Kan I den grad anbefale Genstart til at kikke på de små maskiner.
Hurtig og nem reparation
Hurtig og nem reparation, god kommunikation.
Det er bare godt det her!
Har fået fixet dyr blender samt termomixer. SUPER priser og dejligt at få Sine sager repareret i stedet for at smide dem ud!!!! 🙏
Kompetent 3D design og print
Krankmotoren i min E-fly elcykel var gået i stykker. Det var en nylon- tandkrans som var ødelagt. Delen kunne ikke skaffes, og en ny motor koster ca 6500 + montage.
Efter et par timer på videolink med Michael havde jeg opmålt og han 3D modellerede en ny, som han printede på sin 3D printer, i kulfiberforstærket nylon, og sendte til mig. Jeg tilrettede den, og monterede den i cyklen, og den har aldrig kørt bedre.
Lynhurtig og venlig hjælp
Fra vi kontaktede Genstart Genbrug og til vores gæve men trætte Ankarsrum maskine var klar til en ny dekade med hårdt arbejde, gik der ikke meget mere end en uge. Stor tak for hjælpen og for at gøre en forskel og en klar anbefaling herfra.
Utrolig god service
Utrolig god service - jeg vender 100% tilbage !!!
Da min Ankersrum røremaskine stoppede…
Da min Ankersrum røremaskine stoppede med at virke 2 mdr. efter udløb af fabriksgarantien var gode råd dyre. Efter at have kontaktet Ankersrum kundeservice uden at få nogen hjælp begyndte jeg at undersøge andre muligheder. Michael fra Genstart Genbrug var let at komme i kontakt med og super serviceminded. Jeg fik udskiftet printpladen og fik maskinen hjem i god behold, og den kører nu igen helt perfekt!
Super hurtig og god service
Super hurtig og god service
Rep. af vores Delonghi kaffemaskine
Super hurtig og god service......
Super hurtig service......
Havde en kaffebrygger, som ikke opførte sig rigtigt - fandt Genstart Genbrug på Google og anmeldte:
Svar samme dag og tlf.opkald derom.
Afleverede maskinen og allerede senere på dagen var man igang med fejlfinding.
Og nok et par dage senere var maskinen klar igen 👍👍👍
Fantastisk service og hjælpsomhed
Fantastisk service og hjælpsomhed. Har lige hjulpet med en "reparation" af vores Delonghi maskine over mail - og nu virker den igen. Det er toppen af hjælpsomhed. Kan varmt anbefale Genstart Genbrug.
Kompetent og humoristisk vejledning
Jeg troede, jeg havde ødelagt min kones røremaskine ved at rengøre den og kontrollere kul, men efter en beskrivelse af processen fortalte reparatøren, at kullene i KitchenAid røremaskinen er utroligt følsomme på at blive monteret præcist på samme måde, som de var pillet ud...og han påstod humoristisk, at jeg sandsynligvis blot havde sat kullene forkert i igen..... OG det havde han sgu ret i :-) :-).
Mange tak, du sparede mig for en tur til Valby, en regning samt en skideballe fra min kone.
Kitchenaid røremaskine
Min 5 år gamle Kitchenaid røremaskine larmede helt forfærdeligt, og har stort set gjort det siden jeg fik den. Det gjorde det næsten umuligt at bage med den. Michael fixede den hurtigt og effektivt, og nu har jeg ikke-larmende røremaskine - TAK :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.