Super venlig og professionel service. Der blev forventningsafstemt inden reperation vedr økonomi. Der var opringning i forhold til hvornår, produktet var klar til afhentning - hvad kunne jeg regne me... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Super god og hurtig service. Jeg fik repareret min espresso maskinen super hurtigt og professionelt til en skarp pris. Nem aflevering og afhentning 24-7. Kan varmt anbefale denne virksomhed.
Super oplevelse og god service. Det virkede lidt sjovt at skulle afleverer maskinen uden kvitering, men Mikael ringede helt som aftalt efter ca. 1 uge og gav et tilbud. Har i dag hentet maskinen o... Mehr ansehen
Reparation af en køkkenmaskine, som er lidt over 2 år gammel. Prøvede at få kontakt til virksomheden, som står for det pågældende mærke. Blev henvist til udlandet, hvor man godt kunne vælge en dans... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Puppen-Reparaturservice
- Reparaturwerkstatt für Elektromotoren
- Staubsauger-Reparaturwerkstatt
Vom Unternehmen geschrieben
Vi reparerer ting, for at fremme genbrug i stedet for at skrotte. Kaffemaskiner, røremaskiner, kompressorer, værktøj. Ja listen er lang, og måske du har noget vi ikke har fikset endnu? Vi står klar til at hjælpe!
Kontaktinformationen
Baunebjergvej 2, 4623, Lille Skensved, Dänemark
- kontakt@genstartgenbrug.dk
- genstartgenbrug.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Reparation af espressomaskine…
Vi fik virkelig god vejledning om forløb og pris og fik repareret vores espressomaskine, som aldrig har brygget så godt som nu! Også fin service med mulighed for aflevering på Amager!
Fantastisk service
Fantastisk service! - Hurtig reparation og Michael og team var super serviceminded. 110% anbefaling. TAK
Har fået repareret en KitchenAid…
Har fået repareret en KitchenAid røremaskine hos Michael. Fantastisk service hele vejen og prisoverslag passede. Nemt at indlevere/afhente maskinen i København.
Men den gode service stoppede ikke her. Da vi fik maskinen retur, begyndte den at hoppe, så jeg skrev en mail med problemet og samme dag fik jeg svar tilbage. Det var et kendt problem og Michaels mail løste mit problem.
Denne ekstra service skete på juleaftensdag, så jeg vil helt bestemt bruge Michael en anden gang og kan kun give ham min bedste anbefaling.

Antwort von Genstart Genbrug
Hurtig og klar besked om pris for…
Hurtig og klar besked om pris for reparation (en røremaskine), og da vi havde sagt ja til reparation, var maskinen klar til afhentning efter 2 dage. Super service.
Kirsten
Fik lavet vores kenwood køkkenmaskine
Fik lavet vores kenwood køkkenmaskine, dejlig og hurtig betjening, kan varmt anbefales . Andre’ Østergaard
Det er bare et møg godt koncept
Det er bare et møg godt koncept hvor tillid er i højsædet, og det fungere, så kan kun anbefale det :-)
Jeg skrev kort hvad der var galt med min KitchenAid rørermaskine, fik to mails retur, en med en pris, og det holdt, og en mail med vejledning til indlevering.
Og blev kontaktet igen, da maskinen var blevet repareret og klar til afhentnig.

Antwort von Genstart Genbrug
Meget tilfreds - hurtig service..
Min Bjørn Teddy røremaskine var gået i stykker, så skrev til Genstart Genbrug og spurgte til om det var noget de ville kigge på og om de havde et bud på hvad prisen blev.
Få dage efter var min maskine repareret og regningen var mindre end varslet.

Antwort von Genstart Genbrug
GenstartGenbrug er hjælpen lige ved dig
GenstartGenbrug er fleksibel, kompetent og serviceminded. De har gjort at vi kigger på vores ting inden vi smider dem ud - for måske kan de få et nyt liv.
Vi er yderst tilfreds med at vores kaffemaskine har fået et nyt liv.
Vil anbefale at du benytter GenstartGenbrug.

Fantastisk service. Meget fin pris
Vores 4 år gamle Delonghi espressomaskine begyndte at lække vand og smide vand i bønnebeholderen.
Tidligere sendte jeg maskinerne på værksted gennem forhandler. Det tog minimum 3 uger og kostede næsten en ny maskine. Det gad jeg ikke, så jeg ledte efter et lokalt værksted. Jeg fandt Genstart Genbrug og tjekkede anmeldelserne. De var fine, så jeg tog kontakt via deres hjemmeside. Hurtig tilbagemelding fra Michael. Afleverede maskinen i Kastrup torsdag. Diagnose og pris mandag morgen, og afhentede maskinen igen torsdag. Maskinen er som ny, og spiller 100%.
Jeg kan varmt anbefale Genstart Genbrug.

Upåklagelig service
Upåklagelig service. De ordnede min Teddy Bjørn røremaskine til rimelig pris.
Ringede inden de lavede noget og den blev lavet samme dag.
Så lækkert 😋

Hurtig, pålideligt, miljøvenligt
Hurtig og pålideligt - en fornøjelse at reparere i stedet for at smide ud!!! Tak for hjælpen. Kommer helt sikkert igen!

Antwort von Genstart Genbrug
Vores kaffemaskine har fået nyt liv
Vores kaffemaskine har fået nyt liv, takket være Genstart Genbrug.
Vi afleverede i Valby og hentede maskinen samme sted da den var fikset. Reparationen blev foretaget efter aftale til en rigtig fin pris.

Antwort von Genstart Genbrug
God service og fair priser

Anbefaler 100 procent Michael fra Genstart Genbrug
Kan kun anbefale dig at bruge Genstart Genbrug hvis du har en de Longhi espressomaskine der er i stykker. Min maskine lækkede vand. Maskinen er kun 2,5 år så det ville være skidt at kassere den. Fandt efter lidt søgning på nettet at Michael fra Genstart Genbrug var en mulighed for at få den repareret. Michael var straks med på opgaven. Og da vi havde fået den ind til Michael gik der kun kort tid så var maskinen repareret og virker igen. Tak til Michael for hurtig reparation og til en fair pris. Kan kun anbefale alle at bruge Genstart Genbrug.

Espressomaskinen er som ny
Varmeste anbefaling herfra! God og hurtig service og tilmed billige. Fik selv anbefalet Genstart Genbrug af en kollega, som jeg siden hen har takket mange gange.
Havde en espressomaskine, hvor vandet ikke længere løb igennem. Fejlfinding og udbedring på ingen tid, og nu brygger maskinen som var den spritny.
Næste gang en af mine køkkenmaskiner går i stykker, vil jeg ikke tøve med at sende til reparation hos Genstart Genbrug.

FREMRAGENDE SERVICE OG FORNUFTIGT GENBRUG
Min KitchenAid køkkenmaskine gik i stå, da jeg ved en fejl tabte en bolt/et stykke metal ned i bolledejen. Motoren virkede - men ingen "røring". Jeg undersøgte muligheden for en reparation. Her mødte jeg Genstart Genbrug på nettet, kunne aflevere maskinen i Valby (Bor på Østerbro I København.) Én dag efter fik jeg bud på reparation - 1100 KR. for et nyt tandhjul. Alternativet ville være at smide ud og købe nyt (ca 4000 kr).
Kort tid efter sendte jeg en defekt "affugter" til reparation. Det viste sig, at maskinen ikke var defekt - men placeret forkert ad mig. GENSTART krævede ikke betaling!
Den slags "gamneldags" service, ser man normalt ikke meget til på markedet. Hele vejen igennem en god kommunikation med reparatøren på sms. Jeg kan på det varmeste anbefale Genstart Genbrug - og har SÅ megen respekt for, at nogle evner at tage kampen op med brug-og-smid-væk-kulturen. Måtte det blive en god forretning!
Et udviklinspotentiale især for os i byerne, hvor der er masser af pakke-indleveringssteder: At man kan indlevere et afde steder, så man ikke behøver køre til Valby (hvorfra varen bringes til reparatøren et sted på Sjælland.)

Super god kommunikation
Super god kommunikation - og man vurderer først om det kan betale sig at reparere den, når de har givet et bud på pris (også for evt. reservedele). Min kaffemaskine har nu fået nyt liv - og det føles godt ikke bare at smide den ud og købe en ny.

Antwort von Genstart Genbrug
Kompetent og hurtig løsning af problem…
Kompetent og hurtig løsning af problem med espresso / kaffemaskine. Meget rimelig pris, det ville have været betydeligt dyrere blot at kassere maskinen og købe en ny.

Førstehjælp til Nespresso Creatista Plus
Min Nespresso Creatista Plus opgav ævred 4 måneder efter garantiens udløb. Jeg henvendte mig til Nespresso, for at få den repareret - imod betaling naturligvis, men de ville ikke end kigge på den. Efter deres udsagn kunne det ikke svare sig... ikke særligt bæredygtigt!..
Jeg kontaktede Genstart Genbrug, som gudskelov gerne ville kigge på den, og endda uden beregning - hvis de ikke kunne fikse den.
Efter et besøg hos dem, hvor en slange blev skitet, kører maskinen som ny.
Oveni hatten så et det en super fair pris, og nem aflevering/afhentning.
Fem stjerner herfra!

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.