Tak til Aykut og teamet i Ghostchef for at levere velsmagende og massere af mad til vores datters konfirmanden. Stor anbefaling herfra. Fin dialog fra start til slut. Maden blev leveret til tiden... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Vi fik leveret konfirmationsmenu til min datters konfirmation den 2. Maj 2026. Hele vejen igennem har kommunikationen været godt. Maden kom i god aftalt tid. Det var virkelig lækkert og der var masser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Maden var der ikke til korrekt aftalt tid. Flødekartoflerne smagte af sæbe og var uspiselige. Ikke noget som GhostChef åbenbart har tænkt sig at kompensere for trods påtale. Resten af maden var upåkl... Mehr ansehen
Fantastisk mad og fremragende service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi havde en rigtig god oplevelse med Ghostchef. Maden var utrolig velsmagende og flot anrettet – man kunne tydeligt smage, at der er kælet for detalj... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ghostchef er et cateringkøkken i Holbæk, hvor maden laves af uddannede kokke med kærlighed til råvarer, teknik og detaljen. Vi leverer både til virksomheder og private, og vores mål er enkelt: god mad, der løfter oplevelsen og skaber ro omkring værten.
Hos os er smagen altid i centrum. Vi arbejder sæsonbaseret, bruger gode råvarer og laver vores retter i eget køkken. Ingen genveje. Bare faglighed, omtanke og god håndværksstolthed.
Vi leverer på hele Sjælland og sørger for, at planlægningen er lige så god som maden.
Uanset format får du høj kvalitet og en gennemført helhedsoplevelse.
Vi bekræfter tider skriftligt, koordinerer praktisk med dig og følger op, så intet overlades til tilfældigheder.
Mad skal være en glæde – ikke et stresspunkt.
Vi er et dedikeret hold, der brænder for god mad og gode oplevelser. For os handler catering om nærvær, stemning og at skabe noget, der huskes. Vi glæder os til at lave mad til dig.
Vom Unternehmen geschrieben
Professionel, menneskelig kundeservice - hele vejen.
Roskildevej 75, 4300, Holbæk, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Levering og indpakning perfekt. Bestildte lasagne som sidst og den var igen god. Bøfstroganoffen kommer stadig med kød skåret som til Gullash, i stedet for lillefinger størrelser BeaufStroganoff kød. Jeg bad om en rigtig udskæring og mørt kød i kommentarfeltet, men det bemærkede i åbenbart ikke. Ellers er sovsen og fyldet rigtig godt, så se nu at lave det i restaurations stil som opskrifter for beaufstroganoff kalder for.

Antwort von Ghostchef
Jeg har lige nydt måltidskassen for uge 44 og må sige, at jeg har været utrolig tilfreds 👍 Alle retter var lækre, velsmagende og af høj kvalitet. Jeg skal helt sikkert bestille igen 🤗
P.S De bedste vegetardeller jeg nogensinde har smagt 🥇

Antwort von Ghostchef
Først synes jeg, at det var uacceptabelt, at leveringen blev udskudt en dag!
Jeg er klar over, at den bestilte mad er forberedt og kun skal varmes. Jeg synes dog det var uappetitteligt, smagen bar præg af at være "pulvemad" kød og fisk var dog fint. Det smagte for meget af opvarmet mad. Jeg mistede fuldstændig lysten til mad.

Fantastik oplevelse.
Det bliver ikke nemmere!!
Lige til døren og maden kan serveres på 20-30 min.
Og så er det første gang jeg får leveret mad som smager hjemmelavet.
Jeg bestiller så jeg får leveret søndag og har så mad til mandag-torsdag.
Elsker det! 🫶🏽

Antwort von Ghostchef
Den første mad er spist. Det kunne godt smages, at det var lavet fra bunden. Mums!

Antwort von Ghostchef
Nem bestilling og levering til tiden. Butterchicken var til den salte side efter min smag og ikke så sød og rød, som jeg foretrækker den. Men der var meget af den, nok til to dage til to personer, og den smagte fint, bare ikke lige af butterchicken.

Antwort von Ghostchef
Jeg har før prøvet den lækre skaldyrskasse og havde glædet mig til også at prøve en måltidskasse.
Der blev jeg desværre skuffet. Specielt tilbehøret var meget mangelfuldt

Antwort von Ghostchef
Utrolig lækkert mad og der var rigeligt, ikke sidste gang vi vil bestille fra jer

Antwort von Ghostchef
Kan ikke anbefale. Får mad leveret kl 22 , der er mad i kassen til 4 dage, men der er påskrevet på pakkerne at de kan holde sig 2-3 dage, og den første dag er jo gået. Så maden kan holde sig 1-2 dage og der er til 4 dage.Hvem ønsker spise mad uden for holdbarheden. Prøvede skrive til kundeservice, men er indtil nu blevet ignoreret.

Antwort von Ghostchef
Vi fik skaldyrs menu som var endnu bedre end første gang der var dejlige blæksprutter og vi skulle selv klargøre laksebrødene hvilket gjorde at de ikke blev svampede god ide
Vi fik det om eftermiddagen så det kunne serveres samme dag som det kom hvilket gjorde oplevelsen dobbelt så god

Antwort von Ghostchef
Skaldyrskassen blev leveret til aftalt tid, og denne gang havde Gordon chaufføren ikke haft "uheld" med opbremsninger m.m. på vejen - og maden var i bakkerne. Skaldyrskassens indhold var lækkert og blev nydt til fulde.
Jeg havde den 9. september "prøvesmagt" en skaldyrskasse og var her absolut tilfreds med indhold og mængde.
Denne nu 2 personers skaldyrskasse var i sin helhed ikke helt dobbelt op, (lidt ost - lidt tun - lidt dressiger generelt), men som sagt lækker og smagfuldt.
Prisen kr. 250,00 pr. kuvert er ok.

Antwort von Ghostchef
Rigtig god mad og meget af det. Vi fik skaldyrspakken, kan varmt anbefales.

Antwort von Ghostchef
Vi modtog vores skalddyrs kasse igår. Enorm meget smag i maden. Noget som trækker en lille smule ned. Er at man skal gå ind og se på hjemmesiden hvad man skal servere først at retterne
Hvor man lige kan følge det på en liste på noget papir. Men smagen kan man ikke gå ned på stjernerne. Vi bestiller helt sikkert derfra igen

Antwort von Ghostchef
Det var en fin oplevelse, god service, levering “Sharp” på det aftalte tidspunkt. Maden var lækker og 100% i orden. Hygiejne i top, pakket i emballage, med forklaring på hvordan det skal serveres. Var på intet tidspunkt i tvivl om hvad jeg skulle gøre

Vi bestilte fiskekassen.
Den var bare rigtig god, kan anbefales.
Der var rigeligt af det hele.
Levering perfekt.
Vi gør det igen.
Hilsen Susanne fra sydsjælland.
10 stjerner herfra

Antwort von Ghostchef
Maden (skaldyr) kom til tiden og det var virkelig godt, vi var meget glade og der var rigeligt - vi havde nogle rester vi spiste dagen efter. En god oplevelse!

Antwort von Ghostchef
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.