Tak til Aykut og teamet i Ghostchef for at levere velsmagende og massere af mad til vores datters konfirmanden. Stor anbefaling herfra. Fin dialog fra start til slut. Maden blev leveret til tiden... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Vi fik leveret konfirmationsmenu til min datters konfirmation den 2. Maj 2026. Hele vejen igennem har kommunikationen været godt. Maden kom i god aftalt tid. Det var virkelig lækkert og der var masser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Maden var der ikke til korrekt aftalt tid. Flødekartoflerne smagte af sæbe og var uspiselige. Ikke noget som GhostChef åbenbart har tænkt sig at kompensere for trods påtale. Resten af maden var upåkl... Mehr ansehen
Fantastisk mad og fremragende service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi havde en rigtig god oplevelse med Ghostchef. Maden var utrolig velsmagende og flot anrettet – man kunne tydeligt smage, at der er kælet for detalj... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ghostchef er et cateringkøkken i Holbæk, hvor maden laves af uddannede kokke med kærlighed til råvarer, teknik og detaljen. Vi leverer både til virksomheder og private, og vores mål er enkelt: god mad, der løfter oplevelsen og skaber ro omkring værten.
Hos os er smagen altid i centrum. Vi arbejder sæsonbaseret, bruger gode råvarer og laver vores retter i eget køkken. Ingen genveje. Bare faglighed, omtanke og god håndværksstolthed.
Vi leverer på hele Sjælland og sørger for, at planlægningen er lige så god som maden.
Uanset format får du høj kvalitet og en gennemført helhedsoplevelse.
Vi bekræfter tider skriftligt, koordinerer praktisk med dig og følger op, så intet overlades til tilfældigheder.
Mad skal være en glæde – ikke et stresspunkt.
Vi er et dedikeret hold, der brænder for god mad og gode oplevelser. For os handler catering om nærvær, stemning og at skabe noget, der huskes. Vi glæder os til at lave mad til dig.
Vom Unternehmen geschrieben
Professionel, menneskelig kundeservice - hele vejen.
Roskildevej 75, 4300, Holbæk, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Stegen var ikke ridset ! Der var ikke noget skind på anden og lidt andefedt til at smøre anden vlle have gjort underværker. - Steg og and smagte OK.
Kartoflerne mindede UTROLIGT meget om glas kartofler.
Rødkålen var alt alt for rustikt efter vores smag.
Saucen var OK men havde IKKE smag af hverken and eller steg.
Risalamanden var totalt TYND FLYDENE og manglede i den grad struktur.

Antwort von Ghostchef
Har her til aften modtaget julemiddagen og spist den, den levede slet ikke op til mine forventninger. Andelår var hårdt og flæskestegsskiven var rå, dette var ikke noget 20 min kunne klare. Kartoflerne kan man ikke så nemt ødelægge, en lille klat rødkål .....meget grov.
Jeg har også bestilt nytårmenuen men det har jeg slemt fortrudt.
Dette kunne jeg selv have gjort meget bedre!

Antwort von Ghostchef
Vi har nydt godt af Ghostchefs take away, som har været helt fantastisk! Vi har efterfølgende købt deres ugekasser, som gør det nemt og hurtigt at få lækre måltider om aftenen, hvor der ikke altid er tid til at lave mad.
Jeg kan varmt anbefale Ghostchef! Lækker mad til de travle hverdage.

Antwort von Ghostchef
Vi oplevede en fejl hvor vores ordre ikke kom som planlagt. Ghostchef gjorde en stor indsats for at finde en løsning, så vi endte med at blive mætte og få vendt en ærgerlig situation til en rigtig god oplevelse.

Antwort von Ghostchef
Lækker mad, godt pakket og leveret med et smil

Antwort von Ghostchef
Mad i god tid og det var rigtig nemt at lave færdig . Smagen var super skøn og smagte hjemmelavet ❤️❤️

Antwort von Ghostchef
Super julefrokost høj kvalitet- vi køber helt sikkert igen

Antwort von Ghostchef
Det er den bedste mortensand vi længe har smagt. Anden var stegt perfekt, både hvide og brune kartofler var gode - hjemmelavet rødkål og en meget velsmagende sauce. Lækker æblekage til dessert 😊
Vores bedste anbefalinger for en fantastisk service og et skønt måltid.
Det er ikke sidste gang vi bestiller hos Ghostchef 😊

Antwort von Ghostchef
Dårlig oplevelse, havde bestilt en portion and med brunede kartofler og lun rødkål. Kom i en portionsbakke med folie over og som var varmet i mikroovn som man får på hospitaler og de ældre får leveret ,hvis de ellers vil betale for det .
Anden var fuld af fedt og de brunede kartofler var så små at de var blevet tørre af en tur i mikroovn og den lune rødkål var råt rødkål der var skrået lidt i skriver og sovsen var alt for fed. Og betalte 99 kr.for en lille portion, man dårlig kunne blive mæt af .
Denne ret vil jeg ikke anbefale nogen.
Skal lige siges at jeg brugte appen wolt for min bestilling, så ved ikke om man bare får dårligere mad fordi det er igennem der og de ikke gider bruge tid på det ,da de har andet at lave ,så er det lettere at smide en portionsbakke i mikroovn.

Antwort von Ghostchef
Det var suverent den bedst stegte and jeg har smagt, og jeg har smagt mange, mon der var tale om interval stening, under alle omstændighedder rsultatet var fantastisk

Antwort von Ghostchef
Nemt at bestille på hjemmesiden. Levering til tid og med mulighed for at følge fragtbilen via link. God smag i maden og nok til alle.

Antwort von Ghostchef
Det var virkelig dejlig mad, vi glæder os til jul hvor vi også skal have leveret maden.
Meget delikat og velsmagende. Let at tilberede. Vi er mega tilfreds
Fin service og levering til tiden, lækker mad som er nem at forberede.
dejligt at man kan se hvornår bilen kommer. Super mad med god smag og nem tilberedning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.