Banner for Ghostchef

Ghostchef Bewertungen 302

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Aykut og teamet i Ghostchef for at levere velsmagende og massere af mad til vores datters konfirmanden. Stor anbefaling herfra. Fin dialog fra start til slut. Maden blev leveret til tiden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik leveret konfirmationsmenu til min datters konfirmation den 2. Maj 2026. Hele vejen igennem har kommunikationen været godt. Maden kom i god aftalt tid. Det var virkelig lækkert og der var masser... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Maden var der ikke til korrekt aftalt tid. Flødekartoflerne smagte af sæbe og var uspiselige. Ikke noget som GhostChef åbenbart har tænkt sig at kompensere for trods påtale. Resten af maden var upåkl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mad og fremragende service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi havde en rigtig god oplevelse med Ghostchef. Maden var utrolig velsmagende og flot anrettet – man kunne tydeligt smage, at der er kælet for detalj... Mehr ansehen

1. Catering

Über Ghostchef

Vom Unternehmen geschrieben

Mad med faglighed, kvalitet og velsmag 🍽️

Ghostchef er et cateringkøkken i Holbæk, hvor maden laves af uddannede kokke med kærlighed til råvarer, teknik og detaljen. Vi leverer både til virksomheder og private, og vores mål er enkelt: god mad, der løfter oplevelsen og skaber ro omkring værten.

Kvalitet fra bunden 👨‍🍳

Hos os er smagen altid i centrum. Vi arbejder sæsonbaseret, bruger gode råvarer og laver vores retter i eget køkken. Ingen genveje. Bare faglighed, omtanke og god håndværksstolthed.

Til private og virksomheder 🎉

• Firmafrokost og mødeforplejning
  • Events, receptioner og medarbejderarrangementer
  • Selskaber, højtider og middage derhjemme

Vi leverer på hele Sjælland og sørger for, at planlægningen er lige så god som maden.

Hvad vi tilbyder 🍷

• Buffet med god variation og smag
  • Tapas og anrettede serveringer til deling
  • Private dining, hvor vi står for hele middagen

Uanset format får du høj kvalitet og en gennemført helhedsoplevelse.

Tryg proces og klar kommunikation 💬

Mad skal være en glæde – ikke et stresspunkt.

Menneskerne bag ❤️

Vi er et dedikeret hold, der brænder for god mad og gode oplevelser. For os handler catering om nærvær, stemning og at skabe noget, der huskes. Vi glæder os til at lave mad til dig.

Se menuer · Kontakt os · Firmafrokost

Vores mission🌟

Vom Unternehmen geschrieben

Mad med faglighed, kvalitet og omtanke
Vores mission er enkel: At bringe glæde og samhørighed til dit event. Vi vil give dig en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor kvalitet, kærlighed til god mad og service kan smages i hver bid.

Tryghed og service hele vejen 🤝

Professionel, menneskelig kundeservice - hele vejen.

Hos Ghostchef tager vi ansvar for hele oplevelsen – fra første kontakt til sidste servering. Vi lytter til dine ønsker, rådgiver ærligt og sikrer, at alt forløber gnidningsfrit. Vi bekræfter tider skriftligt, koordinerer praktisk med dig og følger op, så intet overlades til tilfældigheder. Vi står fast på, at god service handler om tryghed, tillid og menneskelig kontakt – hver gang.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Juleaftens kassen

Stegen var ikke ridset ! Der var ikke noget skind på anden og lidt andefedt til at smøre anden vlle have gjort underværker. - Steg og and smagte OK.
Kartoflerne mindede UTROLIGT meget om glas kartofler.
Rødkålen var alt alt for rustikt efter vores smag.
Saucen var OK men havde IKKE smag af hverken and eller steg.
Risalamanden var totalt TYND FLYDENE og manglede i den grad struktur.

24. Dezember 2023

Kære Claus

Tak for at dele din oplevelse med vores juleaftenskasse. Vi beklager dybt, at flere elementer af måltidet ikke levede op til jeres forventninger. Det er vores mål hos Ghostchef at levere enestående måltidsoplevelser, især til så betydningsfulde lejligheder som julen, og det lyder til, at vi ikke helt nåede dette mål for jer.

Dine specifikke kommentarer er utroligt værdifulde for os. At stegen ikke var ridset korrekt, manglen på skind på anden, samt de øvrige bemærkninger om kartofler, rødkål, sauce og risalamande giver os konkret feedback, som vi kan bruge til at forbedre os. Vi vil tage hvert punkt under nøje overvejelse og arbejde på at forbedre disse aspekter af vores måltider.

Endnu engang beklager vi, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at give os denne vigtige feedback. Vi håber at kunne vende jeres oplevelse til noget mere positivt i fremtiden.

Venlig hilsen,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har her til aften modtaget julemiddagen…

Har her til aften modtaget julemiddagen og spist den, den levede slet ikke op til mine forventninger. Andelår var hårdt og flæskestegsskiven var rå, dette var ikke noget 20 min kunne klare. Kartoflerne kan man ikke så nemt ødelægge, en lille klat rødkål .....meget grov.
Jeg har også bestilt nytårmenuen men det har jeg slemt fortrudt.

Dette kunne jeg selv have gjort meget bedre!

23. Dezember 2023

Kære Kirsten,

Først og fremmest vil jeg udtrykke vores dybeste beklagelse for, at jeres julemiddag ikke levede op til forventningerne. Det er vores højeste prioritet hos Ghostchef at sikre, at hver eneste måltid leverer både i smag og kvalitet, og det er tydeligt, at vi i dette tilfælde ikke har opfyldt denne standard.

Vi tager din feedback meget alvorligt. Det, du beskriver med andelåret og flæskestegen, er bestemt ikke i tråd med de høje standarder, vi sætter for vores mad. Vi vil straks undersøge, hvad der kan have forårsaget disse problemer, for at sikre, at en sådan oplevelse ikke gentager sig.

Angående rødkålen og de andre elementer i måltidet, vil vi også tage din feedback til efterretning og se på, hvordan vi kan forbedre disse aspekter af vores menu.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, da det giver os mulighed for at lære og forbedre os. Vi håber at kunne rette op på situationen og genopbygge dit tillid til os.

Venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker mad, der gør hverdagen nemmere

Vi har nydt godt af Ghostchefs take away, som har været helt fantastisk! Vi har efterfølgende købt deres ugekasser, som gør det nemt og hurtigt at få lækre måltider om aftenen, hvor der ikke altid er tid til at lave mad.

Jeg kan varmt anbefale Ghostchef! Lækker mad til de travle hverdage.

18. Dezember 2023

Kære Kunde,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og anbefaling! Det er fantastisk at høre, at vores take away og ugekasser har gjort en positiv forskel i jeres hverdag. Hos Ghostchef er det vores mål at tilbyde lækre, bekvemme måltidsløsninger, der passer til en travl hverdag, og det lyder til, at vi har ramt plet hos jer.

Vi er stolte over, at vores måltider ikke blot smager godt, men også bidrager til at gøre madlavningen nemmere og mere overkommelig. Det er altid vores hensigt at tilbyde varierede og spændende retter, der kan glæde alle i familien.

Din anbefaling varmer og motiverer hele vores team, og vi ser frem til at fortsætte med at levere smagfulde og praktiske måltider til jer. Husk, hvis I nogensinde har specifikke ønsker eller feedback, er vi altid åbne for at høre fra jer.

Endnu engang tak for din støtte, og vi glæder os til at være en del af flere af jeres måltider i fremtiden.

Service i særklasse

Vi oplevede en fejl hvor vores ordre ikke kom som planlagt. Ghostchef gjorde en stor indsats for at finde en løsning, så vi endte med at blive mætte og få vendt en ærgerlig situation til en rigtig god oplevelse.

10. Dezember 2023

Kære David,

Først og fremmest, tak for din forståelse og for at tage dig tid til at anerkende vores indsats på Trustpilot. Vi er kede af, at der opstod en fejl med jeres oprindelige ordre, men er samtidig glade for at høre, at vi kunne vende situationen til noget positivt.

Hos Ghostchef er vi dybt forpligtet til at levere ikke kun kvalitetsmåltider, men også fremragende kundeservice. Din oplevelse minder os om vigtigheden af hurtig og effektiv problemløsning, især når uforudsete situationer opstår.

Det er vigtigt for os, at hver kunde forlader med en god oplevelse, uanset omstændighederne. Vi er taknemmelige for muligheden for at rette op på fejlen og sikre, at I blev mætte og tilfredse.

Vi værdsætter din feedback enormt og ser det som en værdifuld lejlighed til at lære og forbedre vores service yderligere. Vi ser frem til at betjene jer igen og demonstrere vores forpligtelse til både kvalitet og kundetilfredshed.

Tak for din støtte og forståelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og mad!

Virkelig god service og mad!
Kan klart anbefales!

6. Dezember 2023

Kære Tommy,

Tusind tak for din glødende anmeldelse og anbefaling! Det er fantastisk at høre, at både vores service og mad har levet op til dine forventninger. Hos Ghostchef arbejder vi hårdt for at sikre, at hver eneste kunde får en oplevelse, der er både velsmagende og mindeværdig, og det lyder til, at vi har opnået dette for dig.

Din anerkendelse og anbefaling betyder meget for os og er en stor motivation for hele teamet. Vi er konstant dedikerede til at opretholde høje standarder i både vores service og de kulinariske oplevelser, vi leverer.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage og at overgå dine forventninger endnu engang. Tak for at du deler din positive oplevelse og for din tillid til os.

Utroligt lækkert! Kan varmt anbefales

Lækker mad, godt pakket og leveret med et smil

16. November 2023

Kære Christian,

Hjertelig tak for din fantastiske anmeldelse og anbefaling! Det glæder os utroligt meget at høre, at du fandt maden både utroligt lækker og velpræsenteret. Hos Ghostchef lægger vi stor vægt på detaljerne – lige fra den omhyggelige tilberedning af maden til den måde, den bliver pakket og leveret på.

At vores team leverede med et smil, er kernen i vores servicefilosofi, og det er fantastisk at høre, at dette aspekt blev værdsat. Vi tror på, at et smil kan gøre en stor forskel og gøre madoplevelsen endnu bedre.

Din feedback er utrolig værdifuld for os og inspirerer hele teamet til fortsat at stræbe efter at levere den bedste oplevelse til vores kunder. Vi ser meget frem til at betjene dig igen og håber at overgå dine forventninger hver gang.

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig snart igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mad i god tid og det var rigtig nemt at…

Mad i god tid og det var rigtig nemt at lave færdig . Smagen var super skøn og smagte hjemmelavet ❤️❤️

Kære Inge,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du satte pris på både bekvemmeligheden og smagen af vores måltider. At levere mad i god tid og gøre det nemt for vores kunder at tilberede et lækkert måltid er noget, vi lægger stor vægt på hos Ghostchef.

Det er særligt hjertevarmende at høre, at du fandt smagen "super skøn" og at det smagte hjemmelavet. Vores team arbejder hårdt for at sikre, at hver ret ikke kun er af højeste kvalitet, men også bringer en følelse af hjemlig hygge og kærlighed til madlavningen.

Din feedback er en stor opmuntring for os. Vi ser frem til at forkæle dig med flere lækre, hjemmelavede smagsoplevelser i fremtiden!

Tak for at dele din oplevelse, og vi ser frem til at servere for dig igen.

Meget lækkert mad

Kære Marianne

Tak for din søde anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du fandt maden lækkert. Hos Ghostchef stræber vi efter at skabe kulinariske oplevelser, der glæder og imponerer, og det lyder til, at vi har formået netop det for dig.

Din feedback er uvurderlig for os og motiverer os til at fortsætte vores arbejde med at levere høj kvalitet og spændende smagsoplevelser. Hvis du har nogle specifikke retter eller smagskombinationer, du gerne vil se på vores menu i fremtiden, så lad os endelig vide det!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og forkæle dig med mere lækkert mad. Tak for at du valgte Ghostchef!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super julefrokost høj kvalitet- vi…

Super julefrokost høj kvalitet- vi køber helt sikkert igen

8. November 2023

Kære Scandiplan,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse på Trustpilot! Det glæder os utroligt meget at høre, at I nød jeres julefrokost, og at kvaliteten levede op til jeres forventninger. Hos Ghostchef sætter vi en ære i at tilbyde madoplevelser, der både glæder og overrasker, og det lyder til, at vi har ramt plet hos jer.

Vi er beærede over, at I overvejer at bestille hos os igen. Vores team ser allerede frem til at forkæle jer med endnu en lækker måltidsoplevelse i fremtiden.

Hvis I har nogen specielle ønsker eller ideer til næste gang, tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid åbne for nye ideer og feedback, der kan hjælpe os med at forbedre og skabe endnu bedre madoplevelser.

Endnu engang tak for jeres støtte og de venlige ord. Glædelig jul og godt nytår fra hele teamet hos Ghostchef!

5 stjerner fra 5 damer i sommerhus

Det er den bedste mortensand vi længe har smagt. Anden var stegt perfekt, både hvide og brune kartofler var gode - hjemmelavet rødkål og en meget velsmagende sauce. Lækker æblekage til dessert 😊

Vores bedste anbefalinger for en fantastisk service og et skønt måltid.

Det er ikke sidste gang vi bestiller hos Ghostchef 😊

Kære Charlotte Bredvold Amundsen,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Vi er utrolig glade for at høre, at I nød jeres Mortensaften-måltid i sommerhuset. Det er altid vores mål at sikre, at hver ret vi leverer er af højeste kvalitet, fra den perfekt stegte and til de hjemmelavede tilbehør og den lækre æblekage.

Vi sætter stor pris på jeres anbefalinger og er overvældede over jeres positive oplevelse. Det er kunder som jer, der gør vores arbejde så givende. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen og levere endnu flere skønne måltider til jer i fremtiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse, havde bestilt en portion and med brunede kartofler og lun rødkål. Kom i en portionsbakke med folie over og som var varmet i mikroovn som man får på hospitaler og de ældre får leveret ,hvis de ellers vil betale for det .
Anden var fuld af fedt og de brunede kartofler var så små at de var blevet tørre af en tur i mikroovn og den lune rødkål var råt rødkål der var skrået lidt i skriver og sovsen var alt for fed. Og betalte 99 kr.for en lille portion, man dårlig kunne blive mæt af .
Denne ret vil jeg ikke anbefale nogen.
Skal lige siges at jeg brugte appen wolt for min bestilling, så ved ikke om man bare får dårligere mad fordi det er igennem der og de ikke gider bruge tid på det ,da de har andet at lave ,så er det lettere at smide en portionsbakke i mikroovn.

11. November 2023

Kære Vibeke Petersen,

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at din bestilling via Wolt ikke levede op til dine forventninger. Vi værdsætter din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service og produkter.

Da din bestilling blev foretaget gennem Wolt, vil vi anbefale, at du retter din henvendelse direkte til dem. Wolt håndterer alle aspekter af leveringen og præsentationen af maden, når det er bestilt gennem deres platform. De vil være bedre i stand til at adressere specifikke spørgsmål eller bekymringer om din ordre.

Din tilbagemelding er vigtig for os, og vi vil også gerne sikre os, at alle vores kunder får en positiv oplevelse, uanset om de bestiller direkte hos os eller gennem en partner som Wolt. Hvis du har yderligere kommentarer eller ønsker at diskutere din oplevelse yderligere, er du velkommen til at kontakte os direkte på Info@ghostchef.dk

Vi beklager de ulemper, du har oplevet, og håber at få muligheden for at give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var suverent den bedst stegte and…

Det var suverent den bedst stegte and jeg har smagt, og jeg har smagt mange, mon der var tale om interval stening, under alle omstændighedder rsultatet var fantastisk

Kære Carsten Bønnelykke

Tusind tak for din fantastiske feedback! Vi er utroligt beærede over at høre, at vores andesteg står som den bedste, du nogensinde har smagt. Vores team arbejder hårdt for at sikre, at hver ret ikke bare smager godt, men også lever op til de højeste standarder for kvalitet og tilberedning.

Med hensyn til din nysgerrighed omkring tilberedningsmetoden: Ja, vi bruger en særlig teknik, som vi mener bidrager til den perfekte stegning og saftighed. Det er fantastisk at høre, at du kunne smage forskellen!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og glæder os til at forkæle dine smagsløg med flere af vores lækre retter.

Teamet hos Ghostchet

Generelt super god oplevelse

Nemt at bestille på hjemmesiden. Levering til tid og med mulighed for at følge fragtbilen via link. God smag i maden og nok til alle.

Kære Jannie,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt vores bestillingsproces nem og bekvem, og at leveringen levede op til dine forventninger. Det er fantastisk at høre, at maden faldt i god smag og at der var tilstrækkeligt for alle.

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at levere flere lækre måltider til dig i fremtiden. Tak for at vælge Ghostchef!

Dejlig and

Dejlig and, og lækker æblekage.

Kære Søren,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du nød både anden og æblekagen. Vi stræber altid efter at levere lækre måltider, og din positive feedback betyder meget for os.

Vi ser frem til at servere flere dejlige retter for dig i fremtiden.

Teamet hos Ghostchef

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr