Banner for Ghostchef

Ghostchef Bewertungen 302

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Aykut og teamet i Ghostchef for at levere velsmagende og massere af mad til vores datters konfirmanden. Stor anbefaling herfra. Fin dialog fra start til slut. Maden blev leveret til tiden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik leveret konfirmationsmenu til min datters konfirmation den 2. Maj 2026. Hele vejen igennem har kommunikationen været godt. Maden kom i god aftalt tid. Det var virkelig lækkert og der var masser... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Maden var der ikke til korrekt aftalt tid. Flødekartoflerne smagte af sæbe og var uspiselige. Ikke noget som GhostChef åbenbart har tænkt sig at kompensere for trods påtale. Resten af maden var upåkl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mad og fremragende service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi havde en rigtig god oplevelse med Ghostchef. Maden var utrolig velsmagende og flot anrettet – man kunne tydeligt smage, at der er kælet for detalj... Mehr ansehen

1. Catering

Über Ghostchef

Vom Unternehmen geschrieben

Mad med faglighed, kvalitet og velsmag 🍽️

Ghostchef er et cateringkøkken i Holbæk, hvor maden laves af uddannede kokke med kærlighed til råvarer, teknik og detaljen. Vi leverer både til virksomheder og private, og vores mål er enkelt: god mad, der løfter oplevelsen og skaber ro omkring værten.

Kvalitet fra bunden 👨‍🍳

Hos os er smagen altid i centrum. Vi arbejder sæsonbaseret, bruger gode råvarer og laver vores retter i eget køkken. Ingen genveje. Bare faglighed, omtanke og god håndværksstolthed.

Til private og virksomheder 🎉

• Firmafrokost og mødeforplejning
  • Events, receptioner og medarbejderarrangementer
  • Selskaber, højtider og middage derhjemme

Vi leverer på hele Sjælland og sørger for, at planlægningen er lige så god som maden.

Hvad vi tilbyder 🍷

• Buffet med god variation og smag
  • Tapas og anrettede serveringer til deling
  • Private dining, hvor vi står for hele middagen

Uanset format får du høj kvalitet og en gennemført helhedsoplevelse.

Tryg proces og klar kommunikation 💬

Mad skal være en glæde – ikke et stresspunkt.

Menneskerne bag ❤️

Vi er et dedikeret hold, der brænder for god mad og gode oplevelser. For os handler catering om nærvær, stemning og at skabe noget, der huskes. Vi glæder os til at lave mad til dig.

Se menuer · Kontakt os · Firmafrokost

Vores mission🌟

Vom Unternehmen geschrieben

Mad med faglighed, kvalitet og omtanke
Vores mission er enkel: At bringe glæde og samhørighed til dit event. Vi vil give dig en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor kvalitet, kærlighed til god mad og service kan smages i hver bid.

Tryghed og service hele vejen 🤝

Professionel, menneskelig kundeservice - hele vejen.

Hos Ghostchef tager vi ansvar for hele oplevelsen – fra første kontakt til sidste servering. Vi lytter til dine ønsker, rådgiver ærligt og sikrer, at alt forløber gnidningsfrit. Vi bekræfter tider skriftligt, koordinerer praktisk med dig og følger op, så intet overlades til tilfældigheder. Vi står fast på, at god service handler om tryghed, tillid og menneskelig kontakt – hver gang.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Konfimation

Hjælpsomme.Maden fantastisk.Levering til tiden.Kan varmt anbefales

29. Mai 2025

Kære Gitte,
Tusind tak for de flotte ord! Vi er virkelig glade for at høre, at både maden og leveringen levede op til jeres forventninger til konfirmationen. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os videre. Tak fordi du valgte Ghostchef – og måske på gensyn en anden god gang!

Fantastisk mad

Fantastisk mad ; ) alt var som aftalt , gæsterne var glade ! Kan varmt anbefale Ghostchef !

26. Mai 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både maden og aftalen levede op til forventningerne, og at gæsterne var glade!
Det betyder meget for os, at du vil anbefale Ghostchef – det sætter vi stor pris på.

Vi håber at få lov til at lave mad til jer igen en anden gang!

Lækker mad

God lækker mad med smag og friskhed

15. Mai 2025

Hej Adam,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du synes maden var lækker og frisk – det er lige præcis den oplevelse, vi stræber efter at give hver gang.

Vi håber at få lov at byde dig velkommen igen snart!

Lækker mad

Lækker mad, store portioner, svarer til beskrivelsen, levering til aftalte tid.

19. April 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både maden, portionerne og leveringen. Det betyder meget for os, at det hele lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at levere til dig igen!

Vh. Ghostchef

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service.

15. April 2025

Hej Arnar,

Vi har gennemgået vores system og kan desværre ikke finde nogen bestilling eller kontakt fra dig – hverken på det oplyste navn eller e-mailadresse.

Vi tager alle anmeldelser seriøst, men i dette tilfælde virker det som om, der er sket en fejl eller forveksling, da vi ikke har haft nogen dialog eller leverance til dig.

Skulle det alligevel være os, du ønsker at give feedback på, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på info@ghostchef.dk eller 40 14 78 00, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en fantastisk påskefrokost

Det var en fantastisk påskefrokost! Spændende retter, masser af mad. Fik vegetarbøffer med til to personer uden beregning.Varerne blev båret ud i min bil! 👍👍

13. April 2025

Kære Carla,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 💚

Vi er så glade for, at du og dine gæster havde en dejlig påskefrokost, og at vores små ekstra vegetarbøffer faldt i god jord 😊 Det glæder os også, at du satte pris på servicen – vi hjælper altid gerne helt ud til bilen!

Vi håber at få lov til at lave mad til jer igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig mad og masser af Velsmag og der…

Dejlig mad og masser af Velsmag og der var rigeligt.
Tusind tak for mad😊👍

24. März 2025

Hej Pia
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Vi er så glade for, at du har haft en smagfuld oplevelse, og at der var rigeligt – præcis som det skal være.

Wauw!

Wauw!
Sikke en service! Og sikke noget dejlig mad ♥️
Der var rigeligt af det, og det smagte fantastisk.
Det er ikke sidste gang vi bruger Ghostchef 👻
Tak for dejlig mad 🤩

22. März 2025

Hej Charlotte
Wauw – hvor er det en fantastisk anmeldelse!
Tusind tak for dine søde ord. Vi er virkelig glade for, at både maden og servicen ramte plet – og vi glæder os til at lave mad til jer igen!

Frokostordning på arbejdet

Vi har frokostordning på arbejdet gennem GhostChef og hold nu op, hvor er det bare lækker mad. Friske råvarer, hjemmebagt brød og inspirerende retter HVER gang.

Jeg, og helt sikkert også mine kolleger, kan virkelig anbefale mad fra GhostChef.

18. März 2025

Hej Tine
Tusind tak for den varme og detaljerede anmeldelse!
Det glæder os enormt meget, at både du og dine kolleger nyder frokosten – vi lægger stor vægt på friske råvarer og variation, så det er fantastisk at høre, at det bliver bemærket.

God Nytårs mad

Nem bestilling og afhentning. Alle retterne var lækre. Det var nemt at anrette. Der var god smag og alle ved bordet var meget tilfredse. Kan klart anbefale jer og vil selv bruge jer igen.

Hej Brenda,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at bestilling, afhentning og ikke mindst maden levede op til forventningerne. Det betyder meget for os, at hele bordet var tilfredse, og at du fandt retterne nemme at anrette.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os allerede til at lave mad for dig igen.

Mvh,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En bøtte med hummerbisque var utæt og…

En bøtte med hummerbisque var utæt og løbet ud. Vi kørte derud og fik en stor portion med hjem uden beregning. Det hele smagte skønt ... kan anbefales.

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi beklager meget, at en af bøtterne med hummerbisque var utæt – det er selvfølgelig ikke, som det skal være. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne rette op på situationen, og at du var tilfreds med løsningen.

Det betyder meget for os, at maden smagte skønt, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Vi håber at få lov til at lave mad for dig igen snart!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig julemiddag

Dejlig julemiddag, men opvarmede kartofler bliver aldrig helt spændende.

Hej Margit,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nød julemiddagen. 😊

Vi forstår godt din pointe om opvarmede kartofler og tager det til os. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores retter og tilberedningsmetoder, så vi kan levere den bedst mulige oplevelse til vores kunder.

Vi håber at få chancen for at forkæle jer igen en anden gang.

Helt igennem en super god oplevelse

Helt igennem en super god oplevelse
Alt maden var fantastisk og mere end rigeligt af alt sammen
Mad til 10 personer og i fade/varmekasse lige til og sætte på bordet. Jeg har haft samme super fine oplevelse ved alle tidligere leveringer

7. Jänner 2025

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du havde en super god oplevelse, og at maden både var fantastisk og rigelig.

Vi sætter stor pris på din tillid og er så glade for, at vi gang på gang har kunnet levere en oplevelse, der lever op til dine forventninger. Vi ser frem til at lave mad for dig igen i fremtiden!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var nemt at hente;

Det var nemt at hente;
Det var nemt at følge opskriften :-)
Der manglede blot blomkålspureen. Så for en anden gangs skyld, ville det måske være en god idé for jer, at når man henter - at I lige tog en tjekliste sammen med kunden, så man ikke står Nytårsaften og manglede en ingrediens.

Hej Steen,

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os! Vi er glade for at høre, at det var nemt både at hente maden og følge opskriften. 😊

Vi beklager meget, at blomkålspuréen manglede – det er selvfølgelig ikke, som det skal være, og vi forstår, hvor frustrerende det må have været, især på en vigtig aften som nytårsaften. Din idé med en tjekliste ved afhentning er virkelig god, og vi vil tage den til os for at sikre, at intet bliver glemt fremover.

Vi håber, at du trods alt havde en dejlig aften, og vi ville elske at få chancen for at give dig en fejlfri oplevelse næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker og velsmagende nytårsmenu…

Super lækker og velsmagende nytårsmenu bestående af 4 retter. Meget nemt og minimalt af forberedelse. Vi kommer helt klart tilbage.

Hej Karin,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at I nød vores nytårsmenu, og at den både var lækker, velsmagende og nem at gå til.

Vi glæder os til at lave mad for jer igen næste gang!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God mad dog trak det ned at det var…

God mad dog trak det ned at det var optøede suppeurter til hummerbisqen og at kalde garnituren til hovedretten for kålvariation som bare var optøede rosenkål og bønner var lige at overdrive lidt. Desserten skal fremhæves da den var virkelig lækker.

Hej Jens,

Tak for din ærlige anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at du nød maden, og særligt at desserten gjorde et positivt indtryk – det betyder meget for os!

Vi beklager dog, at nogle dele af måltidet ikke levede op til forventningerne. Din feedback om hummerbisquen og garnituren til hovedretten, især med hensyn til kålvariationen, er vigtig for os. Vi tager det til os og vil arbejde på at sikre, at alle elementer i vores menu lever op til de høje standarder, vi ønsker at levere.

Tak igen for dine input – de hjælper os med at blive bedre. Vi håber, at vi får chancen for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veltillavet mad med lækkert brød

Veltillavet mad med lækkert brød. Det blev leveret på klokkeslæt😊

Hej A.r,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nød den veltillavede mad og det lækre brød – og at leveringen skete præcis som aftalt. 😊

Vi ser frem til at lave mad for dig igen en anden gang!

Helt igennem super oplevelse

Helt igennem super oplevelse. Vi bestiller mange gange via Wolt og altid er kvaliteten i top. Maden er velsmagende og veltilberedt. Prisen er også rigtig fin.
Vi prøvede for første gang at bestille nytårsmenu og igen blev vi ikke skuffede. Nemt at gå til med udførlig instruktion, rigelig og velsmagende mad. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Hej Pia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig meget at høre, at I har haft en super oplevelse med både vores levering via Wolt og vores nytårsmenu.

Vi sætter stor pris på din ros til både kvaliteten, smagen og instruktionerne – det betyder meget for os, at vi kunne være med til at gøre jeres nytårsaften speciel.

Vi glæder os allerede til at lave mad for jer igen næste gang!

Nytårs menu

God og effektiv udlevering af maden.
Fornuftigt at kontakte kunder for at verificere ordre
Selve måltidet:
Forret: lækker bisque og fiske anretning, grøntsager med bid i, dejligt.
Mellemret: frisk salat, lækre Rejer.
Hovedret: hmm, kød uden stegeskorbe, lidt smagløs. Kartoffel kedelig, kunne ikke færdigtilberedes efter anvisning til sprød overflade. Sauce meget salt. Grøntsager i hvert fald ikke kålvariation.. der var 5 små, overtilberedte rosenkål, der blev helt uspiselige ved forsøg på at følge anvisning for færdigtilberedning. Derudover var der en meget lille håndfuld små grønne bønner, med samme slutresultat som kålen. Så alt for lidt grønt til hovedretten og i alt for dårlig stand.
Dessert for så vidt ok, men var det virkelig den franske overdådige chokolade drøm?

Hej Inger,

Tusind tak for din grundige feedback og for at dele din oplevelse med vores nytårsmenu. Vi er glade for at høre, at forretten og mellemretten levede op til forventningerne – det betyder meget for os.

Vi er dog kede af at høre, at hovedretten og desserten ikke helt levede op til jeres forventninger. Vi tager din feedback meget alvorligt, især det du har nævnt. Det er vigtigt for os, at alle elementer af måltidet er i top, og vi vil gennemgå opskrifter og instruktioner for at sikre, at dette bliver rettet fremover.

Angående desserten beklager vi, hvis den ikke indfriede forventningerne. Vi vil tage dette op med vores køkken for at sikre, at navnet og smagen matcher det, vi lover.

Vi sætter stor pris på din ærlige anmeldelse, da det hjælper os med at forbedre vores fremtidige menuer og kunders oplevelser. Vi håber, at vi får chancen for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Ghost Chef 🍴

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr