Tak til Aykut og teamet i Ghostchef for at levere velsmagende og massere af mad til vores datters konfirmanden. Stor anbefaling herfra. Fin dialog fra start til slut. Maden blev leveret til tiden... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Vi fik leveret konfirmationsmenu til min datters konfirmation den 2. Maj 2026. Hele vejen igennem har kommunikationen været godt. Maden kom i god aftalt tid. Det var virkelig lækkert og der var masser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Maden var der ikke til korrekt aftalt tid. Flødekartoflerne smagte af sæbe og var uspiselige. Ikke noget som GhostChef åbenbart har tænkt sig at kompensere for trods påtale. Resten af maden var upåkl... Mehr ansehen
Fantastisk mad og fremragende service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi havde en rigtig god oplevelse med Ghostchef. Maden var utrolig velsmagende og flot anrettet – man kunne tydeligt smage, at der er kælet for detalj... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ghostchef er et cateringkøkken i Holbæk, hvor maden laves af uddannede kokke med kærlighed til råvarer, teknik og detaljen. Vi leverer både til virksomheder og private, og vores mål er enkelt: god mad, der løfter oplevelsen og skaber ro omkring værten.
Hos os er smagen altid i centrum. Vi arbejder sæsonbaseret, bruger gode råvarer og laver vores retter i eget køkken. Ingen genveje. Bare faglighed, omtanke og god håndværksstolthed.
Vi leverer på hele Sjælland og sørger for, at planlægningen er lige så god som maden.
Uanset format får du høj kvalitet og en gennemført helhedsoplevelse.
Vi bekræfter tider skriftligt, koordinerer praktisk med dig og følger op, så intet overlades til tilfældigheder.
Mad skal være en glæde – ikke et stresspunkt.
Vi er et dedikeret hold, der brænder for god mad og gode oplevelser. For os handler catering om nærvær, stemning og at skabe noget, der huskes. Vi glæder os til at lave mad til dig.
Vom Unternehmen geschrieben
Professionel, menneskelig kundeservice - hele vejen.
Roskildevej 75, 4300, Holbæk, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Det var rigtig god mad og rigtig god betjening. Og der var rigeligt af mad

Antwort von Ghostchef
Utrolig lækker mad. Først synes vi, de havde været lidt fedtede med mængden af kartofler, men det viste sig, at der var lige præcis den mængde, vi kunne spise. De ved, hvad de laver. Det er ikke sidste gang, vi har købt derfra.

Antwort von Ghostchef
Vi havde bestilt julefrokost catering til den 26. December, og allerede 21. december, var vi i kontakt med Ghostchef, fordi de ville få svært ved at levere til aftalt tidspunkt. Ghostchef ønskede, at levere 13.15 eller 13.30 (i stedet for mellem 10 og 12) og dét sagde vi pænt nej til - så måtte vi finde på noget andet. Så kunne Ghostchef alligevel nå det til klokken 12.15 (altså 15 minutter senere end aftalt tidsrum) - og dét accepterede vi.
På dagen, 26. Decemver, ringer Ghostchef så klokken 11.45 for at sige, at de kører fra Holbæk med maden 'nu'. Hvilket betyder 1 times tur, altså nu levering 12.45.
Maden ankom 13.35, altså præcis til dét tidspunkt Ghostchef først foreslog - som vi ikke rigtigt kunne bruge til noget.
Det er godt nok sløj udførsel af leveringsservice til 500 kroner, som jo i virkeligheden kun delvist er opfyldt. Tilmed betød det også, at nogle deltagere måtte undvære noget af maden og køre, inden vi var færdige.
Ghostchef har tilbudt et gavekort til deres virksomhed på 500 kroner som plaster på såret.
Maden transporteres i åbne kasser uden låg med det varme og kolde sammen, og lun karrysild og hønsesalat er sgu bare ikke fedt. Eller hygiejnisk for den sags skyld.
Udover dét, så vil vi italesætte kommunikationsformen. At sige i telefonen, at man jo har løbet rundt, og at man jo ikke kan teleportere maden - dét fungerer bare ikke super godt til en betalende kunde, der ikke får dét, der betales for.
Der tales generelt ikke pænt til kunden.
Maden kan vi ikke sætte en finger på - den var udmærket til prisen og smagte dejligt, så tak for at give en god oplevelse dér.
Måske det halve franskbrød var i underkanten til 6 personer, men det fandt vi ud af at løse

Antwort von Ghostchef
Maden var god,dog synes jeg at
i sender en lille endeskive med som den ene bøf bestemt ikke var i orden, men da jeg havde købt en kuvert ekstra var det så ikke et problem.
Ellers var det godt.

Antwort von Ghostchef
Vi havde en super god oplevelse med Ghostchef nytårsaften.
Der blev ringet et par dage inden for at aftale tid og at alt var som det skulle være. Alt var pakket i lette kasser og personalet havde fuldstændig styr på det. Maden var rigtig god og let at tilberede og anrette. Tak for mad ❤️

Antwort von Ghostchef
Friske råvarer, god meny, brugsanvisning der var let at gå til. Fin kommunikation og dejlig mad. Ikke noget at udsætte på vores oplevelse af Ghost Chef. Bestiller gerne her en anden gang. Lidt malurt i bægeret var dog at anbefalingen om at putte kødet i ovnen i 8 minutter var i underkanten. Det kunne godt have brugt et kvarter

Antwort von Ghostchef
Leveringen smuttede, men kom dog da vi ringede, skulle have gæster kl. 13, og havde bestilt manden til mellem 10-12. Ringede 12.20 og fik at vide at de faktisk ikke leverede der hvor vi boede, men at de ville sende en med maden, så de var der ca. 13.20. 45 min. forsinket. Havde bestilt det store julebord.
Hjemmebagt lyst og rugbrød, (rugbrød var ikke hjemmelavet), med mel fra Mejnertsmølle
Friskpisket smør - ( Alm. Smør i skiver).
Det Kolde Bord:
Hjemmerørt karrysild med klassisk tilbehør
Æg og rejer - rejerne manglede, dog var der æg med trøffel mayo, og en slags rejesalat.
Citruslaks med hjemmelavet sennepssauce, (sennepssaucen, var så stærk så man ikke kunne spise den.)
Rørt hønsesalat med ristede svampe - ( svampene manglede).
Det Varme Bord:
Sprød ribbensteg med lun rødkålsalat, (bare rødkål).
Confiteret and serveret med æblekompot - (ingen æblekompot).
Lun leverpostej toppet med svampe og sprødstegt bacon.
Lun fiskefilet med grov remoulade - (var ikke rødspætte eller skrubbe, måsk sej.)
Dessert:
Risalamande med lun kirsebærsauce og sprøde, karamelliserede mandler
2 slags ost m. tilbehør og kompot - (manglende.)
Derudover kom flæskesteg og fiskefilet i foliebakken som ikke var dækket til eller i termokasse, meget uhygiejniske.
Og NEJ jeg er ikke bare en sur en, som aldrig er tilfreds. Men dette var under al kritik.
Den. 16. December
Efter min sidste anmeldelse, ryger de nu op på 4 stjerner. Ghostchef kontaktede mig efter anmeldelsen, og gav mig en godtgørelse. Det er super god stil, at man tager kritikken til sig, og prøver at råde bo på fejlen. Defor 4 stjerner for god service.

Antwort von Ghostchef
Vi brugte Ghostchef til levering af mad til et yoga retreat. De lavede den mad vi ønskede, selvom det ikke var på menukortet, og de gjorde det til perfektion. Det blev leveret til aftalt tidspunkt og maden var frisk og varm. Vi kunne servere det med det samme og det var et kæmpe hit hos vores deltagere. Det var den lækreste Dhal jeg nogensinde har smagt.
Hele oplevelsen fra bestilling til levering til spisning, var en kæmpe fornøjelse og jeg vil give Ghostchef mine varmeste anbefalinger. :)
Tak for mad.

Antwort von Ghostchef
Mega god oplevelse. Alt fra bestilling, levering og selve maden var virkelig godt! Dejlige store portioner så var der mad i overskud til dagen efter :)
Super tilfreds.

Antwort von Ghostchef
Vil gerne have lov til at rose Ghostchef for deres mad. Nu hvor I desværre må lukke madkasse delen, så skal I vide at vi har været utrolig glad for jeres mad, hvor der tydeligt har været fokus på kvalitet og god mad. Hvis folk skal have catering, så kan jeg varmt anbefale Ghostchef, for her er respekt for håndværket.

Antwort von Ghostchef
Velsmagende måltider, dog med enkelte små kiksere undervejs. Nemt at tilberede, men prisen inkl. levering er ret høj - næsten kr. 100 for en tallerken tomatsuppe - så er det også betalt.
På trods af det prøver jeg nok Ghostchef en anden gang.

Antwort von Ghostchef
Jeg synes desværre maden er ved at blive for tung ift.min smag. Er/har været meget begejstret, og holder stadig ved lidt endnu, men synes maden har forandret sig. Beklager.

Antwort von Ghostchef
Vi får måltidskassen, dejligt at have aftensmaden klaret på forhånd, så er der tid til at være sammen med børnene.. maden smager godt, og er fint afvekslende fra dag til dag og uge til uge..
Take away måltiderne er også rigtigt gode hvis man bare skal have en enkelt aften og ikke gider pizza o.l.

Antwort von Ghostchef
Det var så fint med laks og broccoli, mere af det og selfølgelig mere grønt.

Antwort von Ghostchef
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.