Tak til Aykut og teamet i Ghostchef for at levere velsmagende og massere af mad til vores datters konfirmanden. Stor anbefaling herfra. Fin dialog fra start til slut. Maden blev leveret til tiden... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Vi fik leveret konfirmationsmenu til min datters konfirmation den 2. Maj 2026. Hele vejen igennem har kommunikationen været godt. Maden kom i god aftalt tid. Det var virkelig lækkert og der var masser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Maden var der ikke til korrekt aftalt tid. Flødekartoflerne smagte af sæbe og var uspiselige. Ikke noget som GhostChef åbenbart har tænkt sig at kompensere for trods påtale. Resten af maden var upåkl... Mehr ansehen
Fantastisk mad og fremragende service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi havde en rigtig god oplevelse med Ghostchef. Maden var utrolig velsmagende og flot anrettet – man kunne tydeligt smage, at der er kælet for detalj... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ghostchef er et cateringkøkken i Holbæk, hvor maden laves af uddannede kokke med kærlighed til råvarer, teknik og detaljen. Vi leverer både til virksomheder og private, og vores mål er enkelt: god mad, der løfter oplevelsen og skaber ro omkring værten.
Hos os er smagen altid i centrum. Vi arbejder sæsonbaseret, bruger gode råvarer og laver vores retter i eget køkken. Ingen genveje. Bare faglighed, omtanke og god håndværksstolthed.
Vi leverer på hele Sjælland og sørger for, at planlægningen er lige så god som maden.
Uanset format får du høj kvalitet og en gennemført helhedsoplevelse.
Vi bekræfter tider skriftligt, koordinerer praktisk med dig og følger op, så intet overlades til tilfældigheder.
Mad skal være en glæde – ikke et stresspunkt.
Vi er et dedikeret hold, der brænder for god mad og gode oplevelser. For os handler catering om nærvær, stemning og at skabe noget, der huskes. Vi glæder os til at lave mad til dig.
Vom Unternehmen geschrieben
Professionel, menneskelig kundeservice - hele vejen.
Roskildevej 75, 4300, Holbæk, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Godt koncept med nem velsmagende og god mad. God levering

Antwort von Ghostchef
Maden kunne jeg give 5 stjerner, men information om leveringsbetingelser er helt utilfredsstillende og kundeservicen derefter helt ubehjælpsom.
Maden viser sig ikke at blive leveret i isolerede kasser med is/køleelement som normalt, når man får leveret kølevarer, men i en alm. tynd papkasse. Da maden heller ikke er frosset ned, er det fuldstændig afgørende at der er køleelement i, for ikke at bryde kølekæden. Særligt da maden skal kunne holde i 5 dage.
Jeg fik leveret en kasse, der stod i timevis i sommervarmen inden jeg fik pakket den ud. Det ville have været fint, hvis den var blevet leveret, som man normalt får leveret kølevarer - i en isoleret kasse med is/køleelement. Der plejer at være is i kassen stadigvæk, selv dagen efter. Men i en tynd papkasse, der først viser sig ved åbningen også at være UDEN køleelement?!? Så er al maden jo kassérbar :(
Jeg skriver en pæn besked til ghostchef og gør dem opmærksom på situationen, at de har glemt køleelementet og al min mad nu desværre er kassérbar.
Stor er min overraskelse over, at de blot vælger at svare, at man får at vide hvornår maden vil blive leveret mm og fuldstændig ignorerer problemet med det manglende køleelement og at al min mad nu er kassérbar!
De efterlader altså mig i en situation som kunde, hvor de allerede har trukket 369kr på min konto for 4 færdigretter, velvidende at jeg må kassere dem og nu alligevel selv må stå for maden oveni. Det er jeg godt nok skuffet over.
Der står en lille notits på ordrebekræftelsen om, at maden vil blive leveret mellem kl 10 og 22. Derefter har der været standardbeskeder fra fragtfirmaet om at kassen kommer i dag og med et link man kan trykke på, hvis man vil tracke pakken. Derefter en sms efter maden er leveret.
På intet tidspunkt, har jeg fået det indtryk, at jeg vil få leveret maden uden isolering/køleelement og er blevet gjort opmærksom på den fuldstændig afgørende vigtighed i, at i modsætning til normal levering af kølevarer, så skal jeg være hjemme til at tage imod kassen, åbne den øjeblikkeligt og sørge for at maden kommer på køl med det samme.
Hvis man skal kunne modtage måltider fra ghostchef på de betingelser, skal man altså sætte hver søndag af til at kunne være hjemme mellem kl 10 - 22.
Og standardbeskederne fra fragtfirmaet er altså også af afgørende betydning at du får trykket på linket og tjekker præcis leveringstidspunkt, så du kan stå klar i indkørslen/opgangen når kassen kommer, da maden skal på køl med det samme.
Hvis det ikke lykkes dig, at vide det på forhånd, så lader ghostchef dig selv betale lærepengene for deres manglende information om dette.
Det synes jeg faktisk ikke er iorden.
Det kunne meget nemt være løst ved, at ghostchef beklagede for det manglende køleelement og tilbød at levere en ny kasse MED køleelement, eller i det mindste refunderede pengene for den kassérbare mad. Jeg håber i det mindste fuglene ude i min have nød blæksprutterne.

Antwort von Ghostchef
Rigtig god samtale med Ghoastchef.
Vi havde en ikke så god oplevelse men den blev ændret i dag - glæder mig til at smage en ny burger 😉

Antwort von Ghostchef
Jeg har lige nydt Ghost-burgeren leveret af Wolt.
Jeg har ALDRIG smagt så god en burger før.
Sesambollen var ristet til perfektion (ikke tør og ej heller for hård).
Den hjemmelavet dressing gav burgeren så meget kærlighed i nydelse så hver en bid var en oplevelse.
Burgeren er også beregnet så fin i størrelsen så den ikke bliver vulgær.
Ringede til Ghostchef med min ros - BEDSTE burger EVER 👏
Kan klart anbefales - tak for mad 🙏

Antwort von Ghostchef
Ghost chef er simpelthen en live saver. Vi er så glade for deres gode og varierende mad. Dejligt med hjemmelavet, varm mad i hverdagene.

Antwort von Ghostchef
Jeg har en god oplevelse med jeres mad det er frisk og varieret og smager godt ;) 😉

Antwort von Ghostchef
Jeg har prøvet en enkelt måltidskasse . To af retterne var rigtig gode og smagte hjemmelavet. De to andre retter var lidt skuffende. Den ene havde en bulgur salat med en vanvittig stor mængde presset hvidløg i, så salaten var uspiselig, dog var tilhørende fisk fin. Den anden ret var et meget lille stykke grønsagstærte, men desværre var den med blød bund og svampet æggemasse, stort set uden grønsager i. Alt i alt vil jeg gerne prøve en kasse mere, i håb om 4 gode retter næste gang.

Antwort von Ghostchef
Bestilte 4 måltider, men fik kun leveret 2. Efter at have skrevet til Ghostchef, blev de 2 måltider krediteret uden nogen form for retursvar på min mail, så ingen undskyldning eller anden info om hvorfor det var gået galt. Måltiderne smagte fint, men lidt dyrt i fragt for 2 måltider.

Antwort von Ghostchef
Velsmagende og alsidig mad til gode priser.
20-30 min. i ovnen, og maden er klar til servering.

Antwort von Ghostchef
Ahm! Dejlig velsmagende mad. Jeg er ny kunde på ugekassen og er rigtig glad for det.

Antwort von Ghostchef
Det er første og sidste gang jeg spiser hos/fra ghostchef.
82,- for boller i karry som består af 3 ekstremt små kødboller som gik i "opløsning" i sovsen.... Eller rettere det gule vand med karry smag.
Ser at I i tidligere anmeldelser beskriver jeres høje standard, den var da bestemt heller ikke til stede i dag.
Jeg har prøvet skuffende mad bestillinger hos andre, men den her topper alt. Mystiske kødboller og gult vand med smag...... I det mindste var der et kilo ris til.
Svar til restauranten: Nej det var min kone der bestilte maden gennem Wolt, så det er nok derfor du ikke kan finde mig. Men det er vel som sådan også ligegyldigt, det var jeres mad og den var utroligt ringe.
Men smart måde at prøve at snige jer uden om en dårlig anmeldelse.
Men for at der ikke sker flere misforståelser så blev der bestilt, 1 x butter chicken, 1 x boller i karry og 2 x naan brød.
Jeres butter chicken smagte fint, der blev kun leveret 1 naan brød og ja med hensyn til boller i karry har i jo fået info.
I skulle også være blevet kontaktet af Wolt da jeg blev så skuffet over maden at jeg i første omgang havde fat i dem samt noget af ordren manglede.

Antwort von Ghostchef
Har efterhånden meget ghostchet mad i systemet og det fejler ikke. Gode portioner. Lækker mad. Nem tilberedning. Nemme anvisning. God levering. Anbefalingsværdigt.

Antwort von Ghostchef
Lækker(!) menu (skaldyr) - godt tilberedt - velkomponeret - og superfin kundeservice!

Antwort von Ghostchef
Suppe overalt og hul i folie.
Jeg har bestilt skaldyrskassen, men hele kassen var våd i bunden, da jeg modtager den. Da jeg åbner den, er der suppe over det hele og på samtlige bakker. Der er ca. en spsk. suppe tilbage i bakken. Resten ligger spredt ud i kassen. Det ærgrer mig. Maden smager godt og ser godt ud, men alt i kassen er oversmurt med suppe.
Jeg vil dog gerne sige tak for hurtig hjælp og god service.

Antwort von Ghostchef
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.