GLAMRDiP Danmark 🇩🇰 Bewertungen

1 361
TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne er af rigtig god kvalitet, nemme at arbejde med og lever fuldt ud op til mine forventninger. Derudover er der altid fantastisk kundeservice. Jeg har fået hurtige, venlige og meget hjæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

GlamDrip er blevet min nye selvforkælelses hobby! Det tager lidt tid at blive god til, men til gengæld er det blevet en hyggelig meditativ ting jeg ser frem til i mine weekender. Deres facebook og ins... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter længere overvejelse valgte jeg under deres fødselsdags udsalg at give Glamrdip en chance, dog havde der været så travlt at min ordre var flere uger forsinket. Men i den forbindelse har der bare... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget glad for Glamrdip. Når man lige har øvet sig et par gange, kan man få et virkelig flot og professionelt resultat, der holder i flere uger. Og der er så mange fine farver at vælge mellem.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  2. auch in
  3. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

GLAMRDiP – Salonnegle. Derhjemme. Smukke, holdbare negle uden UV-lys. Vegansk, skånsomt og nemt. Passer til alle. Elsk det – eller få pengene tilbage.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1 361)

698 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Elsker dette produkt

Elsker dette produkt! Virksomheden er lille, men gør alt for at give hver kunde en god oplevelse. Har du spørgsmål, kan du nemt for svar, både på skrift og via hjælpevideoer. Produktet kan være udfordrende det første stykke tid, men efter et par gange bliver det nemmere. Super fin hjemmeside, samt medarbejdere

14. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har altid været flov over mine…

Jeg har altid været flov over mine negle. De skiller i lag, og der satte sig ofte skidt mellem lagene, så de så beskidte ud, selvom de var helt rene. Jeg har prøvet det meste gennem årene – almindelig neglelak, som aldrig rigtig tørrede på mine negle og hurtigt skallede af, og professionelle negle, som desværre efterlod mine egne negle så tynde og ømme, at det gjorde ondt, og jeg måtte vente på, at de voksede ud igen.

Derfor var jeg lidt skeptisk, da jeg endelig besluttede mig for at prøve Glamrdip, men det har været en meget positiv oplevelse. Mine negle ser pæne ud, holder godt, og for første gang i mange år behøver jeg ikke længere at være flov over mine hænder.

Det tager mig lidt længere tid at lave neglene, end hvis jeg bare smurte neglelak på, og det sviner også lidt mere – men det er det hele værd. Jeg glæder mig faktisk hver dag over resultatet, og det er en følelse, jeg ikke havde troet, jeg skulle få. Jeg kan varmt anbefale Glamrdip.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fantastisk produkt og vildt god kundeservice

har brugt dette siden de hed “dippi” og jeg elsker simpelthen produkterne. Jeg er selv allergisk overfor gellak og kan derfor ikke få lavet negle som alle andre, men dette giver mig muligheden for at få ligeså flotte og stærke negle. Derudover har jeg været i kontakt med kundeservice et par gange ift noget der var gået galt i en ordre og kundeservicen er så sød og god og fik både en gratis nail remover og farve med som undskyld. kan ikke anbefale nok, kæmpe KÆMPE anbefaling herfra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ser frem til at bruge mit nye sæt…

Jeg ser frem til at bruge mit nye sæt og forkæle mig med de fine farver. Jeg har længe læst om det og fulgt det på Facebook. De er gode til at hjælpe via shoppen og via de mails de sender hvis man har lyst til det.
Jeg er indtil godt tilfreds som kunde og ser frem til en sommer med fine negle i flotte farver 🌞🤗🥰

Det er super godt

Det er super godt. Lidt svært første gang, men sku’ bare lige have læst det ordentligt. Glæder mig til at eksperimentere noget mere med det.

Elsker Glamrdip

Elsker Glamrdip
Det er nemt og sjovt at bruge.
Mine negle blev fuldstændig ødelagt ved en negle klinik, men der er ingen problemer med dette produkt.
Der er utrolig mange sjove måder man kan kombinere og blande farver.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg elsker mine negle med GLAMRDIP 🤩 De…

Jeg elsker mine negle med GLAMRDIP 🤩 De bliver lige så flotte som salon-negle og så er det endda billigere.
Jeg oplever dog lidt problemer med at neglene kun holder halvanden uge og så begynder de at falde af. Det synes jeg er enormt ærgerligt, når det alligevel tager et par timer at lave dem.

God kundeservice

God kundeservice, gode produkter og rigtig god vejledning til en nybegynder som mig 💅🏼🤗

Good products

Good nail products that are easy to use, makes good results and last a long time ✨
Good customer service, that answers quickly 😊

5. Juli 2026

🌟🌟🌟🌟🌟

De sender lyn hurtigt, GLAMRDIP er nemt at påføre og lige så nemt at få af! Og ens engen negle bliver ikke tynde og skadet, som jeg har oplevet med almindelig shellac.

5. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr