Produkterne er af rigtig god kvalitet, nemme at arbejde med og lever fuldt ud op til mine forventninger. Derudover er der altid fantastisk kundeservice. Jeg har fået hurtige, venlige og meget hjæ... Mehr ansehen
GlamDrip er blevet min nye selvforkælelses hobby! Det tager lidt tid at blive god til, men til gengæld er det blevet en hyggelig meditativ ting jeg ser frem til i mine weekender. Deres facebook og ins... Mehr ansehen
Efter længere overvejelse valgte jeg under deres fødselsdags udsalg at give Glamrdip en chance, dog havde der været så travlt at min ordre var flere uger forsinket. Men i den forbindelse har der bare... Mehr ansehen
Jeg er meget glad for Glamrdip. Når man lige har øvet sig et par gange, kan man få et virkelig flot og professionelt resultat, der holder i flere uger. Og der er så mange fine farver at vælge mellem.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
GLAMRDiP – Salonnegle. Derhjemme. Smukke, holdbare negle uden UV-lys. Vegansk, skånsomt og nemt. Passer til alle. Elsk det – eller få pengene tilbage.
Dänemark
- support@glamrdip.dk
- glamrdip.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Det bedste valg jeg har taget
Jeg har nu brugt deres produkter i 6 måneder. Jeg kan kun sige jeg er fuldt ud tilfreds! Det er den bedste løsning for mig. Jeg har haft prøvet samtlige UV-gel polish, men intet virkede for mig. Men GlamrDip det virker! Og holder!
Servicen er god og søde
Fantatisk produkt elsker det er så let…
Fantatisk produkt elsker det er så let og arbejde med 😊
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, hurtig levering og kvalitet til meget lave priser. Jeg har brugt dippi i 2 år nu fordi jeg ikke kan tåle gelénegle - virkelig godt alternativ!
Amazing service and products
Amazing service and products
Utrolig nemt og godt produkt
Jeg er super glad og tilfreds med dette…
Jeg er super glad og tilfreds med dette neglesystem. Det kræver lidt tid og lidt øvelse, men der er masser af gode guides og et utroligt hjælpende forum af GlamrDip-brugere. Jeg synes det er dejligt, at jeg kan lave mine negle selv, og til en forholdsvis billig pris. Jeg har altid haft tynde negle, der er knækket hurtigt, og neglelak har ikke været en god løsning for mig - jeg bruger mine hænder meget til havearbejde, madlavning osv. så almindelig neglelak har kun holdt få dage (eller timer). De her negle bliver dog helt hårde og solide, og de holder til alt det jeg laver. For første gang har jeg prøvet at få lange negle, da de pludselig ikke knækker mere. Og det er på trods af havearbejde, madlavning, byggeprojekter og alt hvad jeg ellers udsætter dem for.
Det kræver lidt tålmodighed, men når man først får taget på det, er det lettere. Og så bruger jeg det som en god hyggestund og selvforkælelse.
Produkterne er acceptable for prisen
Produkterne er acceptable for prisen. De knækker dog let ved lette stød mod genstande som døre og lign.
Levering tager alt for lang tid! 3 hverdage for at pakke 2 produkter. Levering tager gerne 5-7 hverdage.

Antwort von GLAMRDiP Danmark 🇩🇰
Fantastisk produkt der giver de flotteste og mest holdbare negle
Jeg så en reklame for Glamrdip på nettet og var lidt skeptisk over for det. Men der var et godt tilbud så jeg købte et start Kit, og jeg er hurtigt blevet bidt af det. Det er super flot og hurtigt at ligge. Sååå flotte farver og på mine negle holder de op til 4 uger. Dog ser det hæsligt ud når de bliver så lange. Jeg har altid haft svage negle der flækker nemt. Men Glamrdip er solide og stærke. Det giver mig et hverdags look der altid ser fancy ud og folk spørger mig ofte hvor jeg får lavet mine negle og bliver chokeret når de hører jeg selv laver dem. Kæmpe ros til det her produkt. Levering er også hurtig, man skal ikke vente længe på sine produkter. Jeg har brugt det i et år nu og bestilt 2 gange derfra. Tror jeg har 10 forskellige farver nu og har investeret i en elektrisk neglefil som jeg er spændt på når den kommer hjem, da det er hårdt arbejde at fjerne lakken igen. Det tager mig gerne minimum en time.
Jeg ville have givet 5 stjerner, men jeg har valgt at give 4 udelukkende pga en ting, og det er at jeg syntes der kan mangle noget information omkring gener. Jeg bliver ofte meget forkølet i flere dage efter jeg har brugt produktet. Jeg har nu lært at der er noget der hedder dippi flu som nogen bliver ramt af, langt fra alle, men jeg er en af de uheldige, og i det tilfælde ville jeg ønske der var oplyst mere om dette så jeg vidste jeg skulle bruge en bestemt form for maske for at undgå dippi flu. Det har ikke fået mig til at stoppe brugen af produktet, men en "afvarsel" eller advisering om at nogen kan blive ramt af dippi flu og hvad man skal gøre hvis det er tilfældet. Det kunne være rart.
Men udover det, et helt igennem fantastisk produkt som jeg glædeligt bruger
Jeg startede med at købe en starter…
Jeg startede med at købe en starter pakke. Og nu har jeg allerede bestilt mere. Jeg elsker hvor stærkt produktet er på neglen. Det er det eneste der ikke for mine negle til at knække
Vurdering
Dejligt nemt at bruge, med super holdbarhed.
I really like the product
I really like the product. It wasn't easy the first time. But after a few tries I got better.❤️
Har været så glad
Har været så glad for produkterne, de lever virkelig op til al forventning og holder super godt og er nemt at påføre! Super tilfreds 🩷🌟
Gode produkter og god kundeservice som…
Gode produkter og god kundeservice som er hjælpsom med vejledning. Anbefaler dem frem for andre neglesystemer
Jeg er meget glad for Glamrdip
Jeg er meget glad for Glamrdip. Pæne farve og et meget holdbart resultat.
Processen er lidt mere tidskrævende end markedsføringen umiddelbart lægger op til men hvis man giver sig selv god tid så får man også gode resultater.
Fin kundeservice der er nem at komme i kontakt med.
Flotte resultater når man har øvet sig…
Flotte resultater når man har øvet sig lidt, og hvis man tager sig tiden til at påføre det ordentligt. Det tager meget længere tid end reklamerne siger 🙈
Godt produkt og lækkert design
Godt produkt og lækkert design, lidt lang leveringstid i forhold til hvad der er skrevet.
Få de flotteste negle med glamrdip
Glamrdip Danmark er et virkelig godt sted at handle og shoppe en masse virkelig lækre ting,til at kunne lave de flotteste negle 😍 det er så nemt,man følger bare deres guide og vupti har du de skønneste negle ❤️ det er 2 gang jeg køber deres produkter og det er bestemt et sted jeg vil forsætte med at handle ☺️
Jeg er stadig meget ny i den her…
Jeg er stadig meget ny i den her verden, men allerede kæmpe fan. Jeg synes det er nemt at gå til og endelig er mine egne negle blevet lidt lange.
Når man lige lærer det
Når man lige lærer det, så er det altså genialt, mine negle tager ikke skade, og mine sæt holder minimum 3 uger hver gang!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.