Lækkert produkt, som man tydeligt kan mærke er lavet og pakket med omtanke og kærlighed. Man føler sig ligeså unik som smykket man modtager, når man bestiller hos Glasstyk. Og så kan man ovenikøbe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig smukke og unikke smykker, der er for alle os som elsker havet, men også for dem, der bare ønsker sig noget fint og enestående. De kommer desuden i en sød og bæredygtig indpakning. Jeg els... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk smukke smykker og ekstra god service. Jeg havde fået et par øreringe, hvor der var stor forskel i farven på glasset og der tilbød de at rette smykket uden nogen betaling. Virkelig skønt og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtigt fin dialog om hjælp til at finde glas fra et sted man har særlig kær - som bliver til de fineste smykker..
Glasstyk - Sea Glass Smykker. Velkommen til Glasstyk, hvor vi skaber unikke smykker med en naturlig historie og en stærk forbindelse til naturen. Vores kollektion udspringer af havglas, der over tid er blevet formet og poleret af havets kræfter. Vi lægger stor vægt på at udtrykke vores fokus på bæredygtighed gennem vores designs. Vores smykker er skabt med omhu og dedikation, og vi anvender nøje udvalgte materialer såsom kirurgisk stål, 925 sterling sølv og 18kt guldbelægning for at sikre langvarig kvalitet. Glasstyks smykker bærer en del af naturens magi med sig. Gennem vores unikke designs ønsker vi at bringe naturens skønhed tættere på dig. Udforsk vores kollektion og oplev smykker, der både er en hyldest til havets gådefulde historie og en påmindelse om vores fælles ansvar for at bevare naturen.
Hørgårdsvej 47G, 8240, Risskov, Dänemark
Meget hurtig levering og smykkerne var præcis så smukke som på billederne <3 jeg kommer bestemt til at bestille flere

Antwort von Glasstyk I/S
Hurtig levering og virkelig fin indpakning. Købte en halskæde som jeg har haft på lige siden jeg modtog den🧡

Antwort von Glasstyk I/S
Glasstyk pigerne er virkelig nogen af de sødeste og så dygtige. Derudover yder de virkelig den bedste service og man kan virkelig mærke, at de vil gøre alt for, at gøre deres kunder tilfredse ❤️

Antwort von Glasstyk I/S
jeg har for nylig købt et armbånd til mit barnebarn i studentergave, uheldig vis mister hun det , men finder det igen det viser sig at låsen er i stykker og det bliver sendt retur til jer og det bliver lavet og oven i købet sender i en bonus gave med så fint og tak for det, og mit barnebarn blev glad
fin service
Super service og fine smykker igen igen.
Det er 3. gang jeg køber ved Glasstyk og synes det er et rigtig godt sted at finde en god gave til mine nærmeste.
Handler her gerne igen
Hurtigt og nemt, men desværre blev en forkert vare leveret, men da Glasstyk blev gjort opmærksomme på det, sendte de straks den korrekte vare uden ekstra omkostninger for mig, så super god kundeservice.

Antwort von Glasstyk I/S
Smukke øreringe, overskuelig og let anvendelig hjemmeside og levering som beskrevet.
Lynhurtig ekspedition - meget imødekommende og hjælpsomme.
Kan give den varmeste anbefaling !

Antwort von Glasstyk I/S
Super smukke smykker, som efter bestilling, leveres hurtigt i pakning i tråd med konceptet👏👏👏

Antwort von Glasstyk I/S
Hurtig levering - smukke smykker - meget hyggeligt med den personlige hilsen der fulgte med pakke -

Antwort von Glasstyk I/S
Super smukke smykker 😍 og ikke mindst helt ok priser 😃 Til slut, hurtig ekspedition 👍

Antwort von Glasstyk I/S
Vildt smukke smykker og vildt smuk service! Kan klart anbefales!

Antwort von Glasstyk I/S
Den kom simpelthen så hurtigt med posten og havde den fineste indpakning! En sand fornøjelse at pakke op og super fint smykke!
Også cute med en personlig hilsen :))

Antwort von Glasstyk I/S
Virkelig smukke smykker! Elsker at de er lavet af havglas de selv har været ude og finde

Antwort von Glasstyk I/S
Super sødt team, der var gjort virkelig meget ud af indpakning! Og ekstremt flotte øreringe!

Antwort von Glasstyk I/S
Glasstyk er en virksomhed, som ligger alt sin kærlighed i hvert enkel smykke.
De tænker på sine kunder og er altid klar til at vejlede og specialdesigne smykker til sine kunder🫶🏽

Antwort von Glasstyk I/S
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.