Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Jeg fik en utrolig hjælpsom og kompetent vejledning i en situation, hvor jeg var i tvivl om, hvad der var det rigtige at gøre - og endda helt uden bere... Mehr ansehen
Oliver er omhyggelig, villig til at støtte andre og yderst engageret. Han nærmer sig sit arbejde med en professionel indstilling og stræber altid efter at opnå de mål, der er blevet fastlagt for ham.... Mehr ansehen
Meget velformuleret og pædagogisk. Oliver er kompetent og hjælpsom. Klar anbefaling herfra
Samarbejdet med Oliver har været vildt godt. Har oplevet ham som ærlig, dygtig og ihærdig. Vi har specifikt brugt ham til at lave analyser af, hvordan vores webshop FjordEng.dk kunne forbedres i for... Mehr ansehen
Trindsøvej 6, 1., 8000, Aarhus C, Dänemark
- nohroliver@olivernohr.com
- nohrmarketing.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg kan kun give mine varmeste…
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Jeg fik en utrolig hjælpsom og kompetent vejledning i en situation, hvor jeg var i tvivl om, hvad der var det rigtige at gøre - og endda helt uden beregning.
Oliver er meget imødekommende og generøs med sin viden.
En virkelig positiv oplevelse!
Valuta for pengene
Jeg har nu arbejdet sammen med Oliver i 6 måneder, og han er uden tvivl den dygtigste og mest seriøse marketingsansvarlige, jeg har haft i de 10 år, min virksomhed, Stresslæge.dk, har eksisteret.
Han er hurtig til at sætte sig ind i tingene, en stærk sparringspartner med skarp kritisk sans – altid i virksomhedens tjeneste.
Derudover er han et virkeligt rart menneske at samarbejde med, hvilket betyder meget for mig.
Og bedst af alt: vores omsætning er steget markant, siden Oliver kom med ombord.
Mine allerbedste anbefalinger.
Nohr Marketing er klart nogle af de…
Nohr Marketing er klart nogle af de skarpeste i branchen! Ønsker du at tage din virksomhed til helt nye højder, så er det her du skal kigge.
Stor anbefaling herfra.
Kan klart anbefale Oliver
Kan klart anbefale Oliver. Value for money. Vi har indtil videre brugt ham på meta og er lige startet med mailflow, begge steder med gode resultater.
Oliver er sindssyg dygtig og super…
Oliver er sindssyg dygtig og super behagelig at arbejde sammen med! Kan varmt anbefale ham til andre seriøse webshop-ejere 🙏🏽
Ærlig kommunikation, og resultater som kan mærkes på bundlinjen.
Jeg har arbejdet med Oliver på flere projekter, og jeg må bare sige, at både hans drive og evner indenfor både markedsføring samt kurser er på et helt andet niveau.
I et samarbejde med Oliver kan du forvente hurtig og ærlig kommunikation, og resultater som kan mærkes på bundlinjen.
Klar anbefaling herfra!
Fantastisk godt samarbejde!
Fantastisk godt samarbejde!
Vi kan på det varmeste anbefale Oliver og Nohrmarketing.
Vi kommer til at samarbejde de næste mange år ud i fremtiden.
Virkelig god partner!
Virkelig god partner!
Jeg har arbejdet med Oliver et stykke tid, og han er super dygtig og meget struktureret.
Kan klart anbefale ham til andre som overvejer at finde en struktureret, dygtig og hårdtarbejdnede partner.
Varmeste anbefalinger herfra
Varmeste anbefalinger herfra, hjalp os med vores markedsføring og kunderne begynder stille og roligt at komme ind. Ser frem til fortsat sammenarbejde
Kan kun anbefale Nohrmarketing!
Kan kun anbefale Nohrmarketing!
Oliver er meget kompetent, nem at komme i kontakt med, ihærdig og har en professionel tilgang til opgaven. Oliver overholder sine aftaler og jeg ser frem til at arbejde med Nohrmarketing igen.
Dygtig og meget arbejdsom
Ekspert i at vækste online!
Jeg vil klart anbefale Oliver til alle der har ambitioner om at vækste deres virksomhed på diverse online platforme.
Han er en sand ekspert på området, og man kan roligt overlade den del af ansvaret til ham!
Hjælpsom og målrettet person 🚀
Oliver er dedikeret og glad for at hjælpe andre, end blot ham selv. Han er altid klar til at hjælpe med de problemstillinger man kunne stå overfor. Han udviser en stor glæde for hans fag og er yderst dygtig! ✅
Super kompetent
Oliver er super kompetent omkring sit arbejde og man kan trygt læne sig tilbage i et samarbejde med ham.
Stærk anbefaling herfra!
Hjælpsom og transparent…
Hjælpsom og transparent markedsføringskonsulent med flair for det han laver!
Kan varmt anbefalde Oliver
Oliver kan sit kram og er rigtig dygtig til at sætte sig ind i ens problemstilling og skabe gode resultater 5/5 stjerner herfra😁
Oliver deler ud af sin værdifulde erfaring
Oliver har hjulpet mig med min online markedsføring hvordan jeg kan blive bedre til det. Jeg er ny og har derfor været glad for at ben ekspert som Oliver kan hjælpe mig på vej!
5 Store stjerner
Olivers hjælp fortjener uden tvivl en femstjernet anbefaling!
Oliver er en kanon fyr
Oliver er en kanon fyr!
Jeg kan på det klareste anbefale Oliver - jeg har sparret med ham, og der er ingen tvivl om, at han har styr på sit fag!
5 store stjerner!
Oliver fra Nohr Marketing er uden tvivl en af de mest kompetente mennesker jeg har snakket med indenfor hans branche - Jeg kan 100% anbefale et samarbejde med Oliver!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.