Gleame. Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hun breisels zijn van authentieke kwaliteit. Ik heb goedkopere truien gehad die na één keer wassen vervormd waren en hun vorm volledig verloren hadden, maar deze zijn heel goed blijven zitten. Het gew... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog zon loser die op een krukje gaat staan en zichzelf napoleon waant. Ondernemen voor het ondernemen.. en een compleet ondermaats ruk bedrijf weten neer te zetten: leer=plastic, verzending duurt weke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Let op Let op! Dropshippers! Belladio BV is een BV met tig verschillende online webwinkels (Homezie, Virelle, Gleame, Belloda, etc). Spul komt allemaal uit China en wordt goedkoop gekocht en duur ver... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Materiaal clogs is geen leder. Clogs komen uit China en niet uit Nederland via zelfde vervoerder als Temu. (Vandaar ook de zeer lange levertermijn en dus onbruikbaar als kerstcadeau). De prijs is ook... Mehr ansehen

1. Kosmetikbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Het doel van Gleame. is simpel: iedereen, van jong tot oud, laten stralen met zelfvertrouwen. We bieden geavanceerde huidverzorging die effectief is, zonder concessies te doen aan kwaliteit of prijs. Onze producten zijn doordrenkt met innovatieve technologieën zoals rood- en blauwlichttherapie en bevatten natuurlijke ingrediënten voor een gezonde huid. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en streven naar een gezonde planeet. Sluit je aan bij Gleame. en ontdek jouw reis naar een stralende huid, ongeacht je leeftijd.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

87 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oplichters zijn dit

Oplichters zijn dit. Hier niks bestellen. De werkelijkheid kwam totaal niet overeen met de foto op de website. Retourneren moet je betalen

27. Mai 2025

Antwort von Gleame.

Beste Frederiek! Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat u ontevreden bent over uw bestelling. We willen dit graag met u oplossen en hebben daarom contact met u opgenomen via e-mail. We hopen dat we samen tot een goede oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De aangegeven datum voor aflevering en…

De aangegeven datum voor aflevering en goed en netjes verpakt ook de communicatie was prima

29. Mai 2025

Antwort von Gleame.

Beste Cornelia! Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de levering op tijd was, de verpakking netjes, en dat onze communicatie goed was. We waarderen het enorm! Met vriendelijke groet, Team Gleame

Geen aanrader!

De schoenen die ik bestelde zouden van ‘hoogwaardig leer’ zijn, zo stond het in de beschrijving. De schoenen die binnenkwamen waren NIET van leer maar juist heel goedkoop materiaal. Daarbij kwamen de schoenen beschadigd aan.
Snelle reactie van de klantenservice per mail met een vergoeding van 20%, hier ben ik niet mee akkoord gegaan. Ik stelde voor om de schoenen retour te sturen en de retourkosten voor hun rekening zou zijn. In eerste instantie zijn ze hier mee akkoord gegaan maar na een aantal mails toch weer niet.
Ik heb sterk het vermoeden dat je de producten op deze site net zo goed op Temu/aliexpress kunt bestellen omdat zij dit ook doen.
Absoluut geen aanrader.

-> vervolg n.a.v. reactie Gleame:
Ik heb nu een aantal keer gemaild dat ik het geen passende oplossing vind maar jullie blijven bij het punt dat de retourkosten (zoals dat staat op jullie site) niet voor jullie rekening kunnen worden genomen. Deze reactie maakt het voor mij alleen maar nog duidelijker hoe onbetrouwbaar jullie zijn. Wanneer jullie met een nieuw voorstel willen komen dan kunnen jullie mij mailen.

Antwort von Gleame.

Beste Klant! Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de schoenen niet aan uw verwachtingen voldoen en dat er onduidelijkheid is over het materiaal en de afhandeling van uw retour. Wij willen benadrukken dat wij geen producten van Temu of AliExpress verkopen en streven naar hoge kwaliteit. We begrijpen dat deze situatie voor frustratie heeft gezorgd en waarderen uw geduld. We blijven graag met u in gesprek om tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb nog steeds geen pakket…

Ik heb nog steeds geen pakket ontvangen. Alsook geen reactie op mijn bericht waar mijn pakket blijft.

Antwort von Gleame.

Beste Tia! Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat het vervelend is dat uw pakket vertraagd is en dat u geen eerdere reactie heeft ontvangen. We zijn inmiddels in contact met u om dit samen zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed afgeleverd.

Goed afgeleverd.
Goed product.
Lever tijd iets langer dan verwacht.

Antwort von Gleame.

Beste Klant! Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het product goed is geleverd en dat je tevreden bent. We begrijpen dat de levertijd iets langer was dan verwacht, excuses daarvoor. We doen ons best om dit in de toekomst te verbeteren! Met vriendelijke groet, Team Gleame

Goede communicatie

Goede communicatie, vond ik heel prettig

Antwort von Gleame.

Beste Klant! Fijn om te horen dat je onze communicatie prettig vond! Bedankt voor je positieve feedback, we doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb mijn bestelling nog niet…

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en ben voor 7 weken weg van huis

Antwort von Gleame.

Beste Rineke! Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het vervelend is dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen, zeker nu je voor langere tijd van huis bent. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om samen te kijken naar de beste oplossing. We hopen dat we het snel kunnen regelen! Met vriendelijke groet, Team Gleame

1 keer nooit meer!

De levertijd duurde 14 dagen. Ik kreeg wel altijd direct antwoord. Het kleedje kwam toe, ik paste het maar de stof was niet wat ik verwachte en het was te klein. Ik vraagde retour aan. Ik kreeg het antwoord dat ik een voucher kreeg en dat ik 5,95€ verzending moest betalen bij een nieuwe bestelling! Ik stuurde daarop een mail dat hun retour beleid anders staat beschreven op hun site! GEEN ANTWOORD MEER!!!

10. Mai 2025

Antwort von Gleame.

Beste Sylvie! Bedankt dat u uw ervaring deelt. Het spijt ons dat de levertijd langer duurde dan verwacht en dat u niet tevreden bent over het product en de retourafhandeling. We begrijpen uw frustratie en vinden het vervelend dat de communicatie niet naar wens verliep. We zijn inmiddels in contact met u en doen ons best om samen tot een goede oplossing te komen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Veel te lange levertijd

Veel te lange levertijd. Ik wacht nog steeds op een bestelling die ik deed op 8/5. , we zijn nu 14 dagen verder en nog steeds niets ontvangen

22. Mai 2025

Antwort von Gleame.

Beste Greet! Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat u zich zorgen maakte over de levertijd. Volgens onze gegevens is uw bestelling vandaag geleverd. We hopen dat alles in orde is en dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we u graag verder!Met vriendelijke groet, Team Gleame

troep

als je zijden pyama besteld verwacht je geen slecht genaaide polyester pyama. daarnaaat was het jasje in maat l van maat goed en de broek, terwijl ik heel smal ben, in maat l veel te klein. eens maar nooit meer. gaat de vuilnisbak in

Antwort von Gleame.

Beste Marijke! Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het spijt ons zeer dat de kwaliteit en pasvorm van de pyjama niet aan je verwachtingen voldeden. Dit is natuurlijk niet wat we willen bieden. We nemen je feedback serieus en willen graag samen met je kijken hoe we dit kunnen oplossen. We zullen contact met je opnemen om dit verder te bespreken. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Een beetje geduld, maar ok

Het was lang wachten en ik dacht dat het verloren was of helemaal niet zou aankomen. Maar uiteindelijk was het wel allemaal in orde

Antwort von Gleame.

Beste Hedwig! Bedankt voor je geduld en je review! Het spijt ons dat het langer duurde dan verwacht en dat je zorgen had over je bestelling. We zijn blij dat uiteindelijk alles goed is aangekomen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Gleame

Antwort von Gleame.

Beste Patty! Bedankt voor je bericht, en wat vervelend dat je je pakket nog niet hebt ontvangen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dat is. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen en zijn daarom direct met je in contact om dit verder op te volgen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lange levering en product gekreukt

Levering duurt 10 dagen en product is enorm gekreukt. Kan eerst nog even een uur strijken.

16. Mai 2025

Antwort von Gleame.

Beste Niels! Bedankt voor je review, en vervelend om te horen dat je bestelling later aankwam en gekreukt was. Door een vertraging in de verzending heeft het helaas langer geduurd dan normaal. Onze excuses daarvoor. We begrijpen dat het niet fijn is om een product eerst nog te moeten strijken voordat je het kunt gebruiken. We nemen je feedback mee om dit in de toekomst te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Zeer slechte ervaring

Een aantal weken terug 2 sweaters besteld van het merk Pink Palm Puff. De site zag er professioneel uit en werden officiële foto’s gebruikt. Ik dacht dat het wel te vertrouwen was. Een aantal weken later kreeg ik twee sweaters toegestuurd die in de verste verte niet leken op wat er aangeboden werd op de site. Dit is voor een habbekrats in China in elkaar geflanst en was echt nog geen €5 waard. Geen pasvorm, slechte kwaliteit en een lelijke imitatieprint. Na dit aangegeven te hebben bij Gleame was de retourprocedure zeer moeizaam. Er is geprobeerd mij af te poeieren met kortingen en na meerdere keren aangegeven hebben dat ik de sweaters terug wil sturen kon dit op een omslachtige manier met een retourformulier waarbij ik ook nog op kon draaien voor de 7 euro verzendkosten. En nog steeds heb ik mijn €72 niet terug. Werkelijk schandalig hoe bij Gleame met klanten om wordt gegaan. Dit was de eerste en de laatste keer dat ik hier iets heb gekocht. Ik adviseer dan ook iedereen niet in deze webshop te trappen.

Antwort von Gleame.

Beste Angelique! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, al spijt het ons zeer om te horen dat je zo teleurgesteld bent. Dit is natuurlijk niet hoe wij willen dat onze klanten zich voelen. We begrijpen je frustratie over de kwaliteit en de retourprocedure, en nemen je feedback dan ook heel serieus. We streven ernaar om onze processen te verbeteren en willen graag alsnog samen met je tot een goede oplossing komen. We nemen daarom direct contact met je op om dit recht te zetten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Antwort von Gleame.

Beste Ilonka!Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om dit verder te onderzoeken en ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je aankomt. We waarderen je geduld en staan klaar om je te helpen! Met vriendelijke groet, Team Gleame

Avoid this company

Avoid this company . My order never arrived and all my emails were ignored.
Reported to my bank as a scam

29. April 2025

Antwort von Gleame.

Dear Customer! We are very sorry to hear about your experience and sincerely apologize for the inconvenience caused. We take all customer concerns seriously and would like to resolve this issue as soon as possible. Could you please send us your order details via email at info@gleame.nl so we can investigate this further and ensure that you receive your order or a proper resolution? We look forward to hearing from you so we can make this right. Best regards, Team Gleame

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Duurt erg lang voordat de bestelling…

Duurt erg lang voordat de bestelling binnen is gekomen
14 dagen op moeten wachten

28. April 2025

Antwort von Gleame.

Beste Francis! Bedankt voor je feedback, en vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op je bestelling. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen je frustratie en nemen je bericht serieus en we gaan kijken hoe we onze levertijden kunnen verbeteren. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Gleame

slechte kwaliteit en service

Een bedrijf wat inkoopt bij aliexpres en verkoopt voor het 2 of 3 dubbele
Retouraanvraag doen ze moeilijk over
Gelukkig wel m’n geld terug gekregen uiteindelijk
Kwaliteit kleding erg matig

7. Mai 2025

Antwort von Gleame.

Beste! Bedankt voor je feedback. We willen graag verduidelijken dat we geen verband hebben met AliExpress en dat onze producten zorgvuldig geselecteerd worden. Het spijt ons dat de kwaliteit van de kleding en de retourervaring niet aan je verwachtingen voldeden. We streven altijd naar hoge kwaliteit en een vlotte service en nemen je opmerkingen serieus om dit in de toekomst te verbeteren. Fijn dat je je geld terug hebt gekregen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op – we staan klaar om je verder te helpen. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De trenchcoat was een te klein chinees…

De trenchcoat was een te klein chinees vod: totaal geen jas te noemen. Terugsturen zeer omslachtig en pas na meerdere mails krijg je een retouraanmelding met -adres. Mijn geld hoop ik nog terug te krijgen.

22. April 2025

Antwort von Gleame.

Beste Anja! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons om te horen dat de trenchcoat niet aan je verwachtingen voldeed en dat het retourproces niet soepel is verlopen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten willen. We begrijpen je frustratie en hopen dat de terugbetaling inmiddels goed is afgehandeld. Mocht dat niet zo zijn, neem dan gerust opnieuw contact met ons op – we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Gleame

Bestelling niet toegekomen

Heb mijn bestelling niet aan gekregen....

22. April 2025

Antwort von Gleame.

Beste Roosje! Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om dit verder te onderzoeken. Onze excuses voor het ongemak en we zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt! Met vriendelijke groet, Team Gleame

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr