Fijne ervaring
Fijne ervaring, ingekochte publicatie is snel geplaatst.
Glorypublisher - Het eerlijke linkbuilding platform waar je direct backlinks koopt Bij Glorypublisher doe je zaken rechtstreeks met website-eigenaren. Geen tussenpersonen, geen bizarre marges. Gewoon eerlijke prijzen voor goede backlinks. Hoe werkt ons linkbuilding platform? Het is eigenlijk heel simpel. Wij verbinden je direct met de eigenaren van websites waar je een backlink wilt. Je zoekt door ons aanbod, kiest de sites die bij je passen en koopt je backlinks direct. Geen gedoe. Waarom kiezen mensen voor Glorypublisher om backlinks te kopen? - Je betaalt de beste prijs omdat je direct koopt - 80% gaat naar de website-eigenaar, 20% is onze fee - Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf - Elke maand nieuwe websites erbij - Overzichtelijk platform waarmee je in een paar klikken je volledige linkbuilding strategie mee uitwerkt Wat maakt ons linkbuilding platform anders? We zijn transparant. Bij andere partijen weet je nooit wat er met je geld gebeurt. Bij ons wel: 80% voor de publisher, 20% voor ons. Klaar. Daarnaast zoeken we elke dag naar nieuwe, relevante websites. Geen oude sites, geen spam sites, maar sites die echt waarde toevoegen. Voor wie is Glorypublisher? Of je nu een ondernemer bent die zijn eerste backlinks wil kopen, of een SEO-bureau dat voor klanten werkt - ons platform werkt voor iedereen. Je hebt geen technische kennis nodig. Gewoon inloggen, uitkiezen, betalen, klaar. Is backlinks kopen via jullie veilig? Ja. We controleren alle websites voordat ze op ons platform komen. Je koopt alleen backlinks van kwalitatieve sites. Bovendien staat alles netjes in ons systeem, dus je hebt altijd overzicht. Hoe begin ik? Maak een gratis account aan. Kost niks, verplicht tot niks. Je kunt direct rondkijken welke websites beschikbaar zijn. Vind je iets interessants? Dan kun je meteen je eerste backlink kopen. Kortom: Glorypublisher is het linkbuilding platform voor mensen die geen zin hebben in gedoe. Directe deals, eerlijke prijzen, goede websites. Meer heb je niet nodig voor goede linkbuilding. UPDATE: ons platform is per 1 juli 2025 weer geüpdatet. Het platform werkt anders en ziet er heel anders weer uit. Neem gerust een kijkje op ons linkbuilding platform via: app.glorypublisher.com
Keizersgracht 452, 1016GD, Amsterdam, Niederlande
Fijne ervaring, ingekochte publicatie is snel geplaatst.
Totaal geen aanbod, onduidelijk, onoverzichtelijk en geen live support.

Antwort von Glorypublisher | Linkbuilding platform
Na inzending van een gastartikel, meteen geplaatst op een van hun sites om te helpen met SEO. Enthousiast direct contact gehad via de mail. Tevreden!
Snelle afhandeling, goede kwaliteit
Artikelen tbv seo snel geplaatst, prima!