GoSmooth Bewertungen 228

TrustScore 3.5 von 5

3,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Apparaat werkt NIET. Meerdere keren contact gehad met het bedrijf waarbij ze 'tips' gaven en aangaven dat ik door moest gaan met de behandeling, ondanks uitblijven van resultaat (in de handleiding sta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een aantal maanden geleden voor mijn vriendin het IPL-apparaat aangeschaft en de resultaten zijn echt onwijs goed te zien! Door het opgestelde programma van Go-Smooth te volgen heeft ze na een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn laserapparaat ging laatst helaas plotseling kapot. Melding van gemaakt en een compleet nieuwe kit gekregen. Erg blij mee. Ontzettend vriendelijke, snelle en vooral ook goede service! Niks geen mo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 apparaat gekocht als verjaardagscadeautje op dinsdag 1 juli. "Volgende dag in huis". Zaterdag 5 juli nog geen verzend bevestiging, dus ik vroeg per mail waar het bleef en wanneer ik het kon ve... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  2. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

GoSmooth is een toonaangevend merk op het gebied van IPL ontharingsapparaten, ontworpen om thuis professionele haarverwijderingsresultaten te bieden. Met een missie om innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren, stelt GoSmooth mensen in staat om op een veilige, efficiënte en betaalbare manier afscheid te nemen van ongewenst haar. Het merk combineert geavanceerde technologie met een focus op comfort, waardoor het een populaire keuze is voor vrouwen die streven naar een gladde, haarvrije huid.

3,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel goed verpakt apparaat lijkt ook…

Snel goed verpakt apparaat lijkt ook goed te zijn

2. März 2023

Beste Oomes,

Prima

Prima! Onze bestelling was super snel en makkelijk bezorgd. Goede communicatie en product voldoet geheel aan de verwachtingen! :)

25. Februar 2023

Beste Lauren,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb dit aparte zondag bestel en…

Ik heb dit aparte zondag bestel en maandag had ik het ontvangen daarom was ik tevreden!

25. Februar 2023

Beste Klant,

Bedankt voor uw recensie.

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op naar de haarloze zomer

Gelijk de volgende dag na het bestellen binnen. Netjes geleverd in een mooie doos waar alles in zit. Nu twee keer geflitst en het werkt erg makkelijk. Kan nog niet heel veel verschil zien maar dat duurt natuurlijk wel eventjes. Tot nu toe helemaal tevreden en ik kan niet wachten op deze ‘haarloze’ zomer!!

26. Februar 2023

Beste Mila,

Bedankt voor uw recensie.

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent! Blijf het behandelplan volgen voor het beste resultaat.

Ik ben er zeer blij mee

Ik ben er zeer blij mee. Ik ben al op me 5 de week. En ik begin echt resultaat pas te zien. Door het langzamer groeiende haren. En sommige plekken al minder. Vooral dunne haartjes zijn al weg. Alleen de dikke haren nog niet. Ik denk dat ik de resultaat echt na aantal maanden ga zien

4. Jänner 2023

Beste Ozlem,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb het IPL apparaat besteld en had…

Ik heb het IPL apparaat besteld en had het met een paar dagen in huis. Wat ik ook fijn vind is dat je met Klarna achteraf kunt betalen.
Tenslotte moet je tegenwoordig altijd maar afwachten of de producten binnen komen.

11. Februar 2023

Beste Jetsche,

Echt een verschil!

Ik heb de go smooth pro, dat is echt een fijn apparaat! Ik ben nu 2 maanden wekelijks aan het flitsen en merk echt een verschil. Sommige delen hebben wat meer tijd nodig merk ik, maar op mijn benen zie ik echt een stuk minder haargroei. Zo blij mee!
Hopelijk ben ik aankomende zomer volledig haarvrij.
Echt een aanrader, je moet wel wat geduld hebben en consequent blijven flitsen.

11. Februar 2023

Beste Angela,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 400 flitsen geeft de Gosmooth Pro…

Na 400 flitsen geeft de Gosmooth Pro storing aan COOL

10. Februar 2023

Beste Yusuf,

Bedankt voor uw recensie.

Het spijt ons te horen dat uw Gosmooth niet naar behoren werkt. Graag vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij samen met u kunnen kijken voor een oplossing.

Verbaast over de resultaten

Verbaast over de resultaten. Top!
Ik heb het PRO model en binnen 8 weken bijna haar vrij. Wat een verrijking !

8. Februar 2023

Beste Yara,

IPL kit Pro

Snelle levering en het product (IPL Kit Pro) was erg mooi verpakt. Duidelijke omschrijving hoe je het apparaat dient te gebruiken. Ik heb het apparaat nu 1 keer gebruikt en ben erg benieuwd naar het resultaat straks!

13. Jänner 2023

Beste Bappie,

Snelheid van leveren.

Snelheid van leveren.
De werking van het apparaat kan ik nog niets over zeggen daar je dit pas na paar weken kan zeggen

18. Jänner 2023

Beste Cas,

Bedankt voor uw recensie.

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze levering!

Geen resultaat

Helaas na een half jaar nog geen zichtbaar resultaat.

16. Jänner 2023

Beste Maureen,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De aankoop was makkelijk te plaatsen

De aankoop was makkelijk te plaatsen. De verpakking was mooi en het kwam op tijd binnen. Alleen 1 scrub van de scrubset was al geopend.

11. Jänner 2023

Beste Kyra,

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent!

Graag vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij uw een nieuwe scrub kunnen sturen.

Hallo Sena,

Bedankt voor uw beoordeling.

Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden bent met onze service, maar we kunnen niet zien dat u contact met ons heeft opgenomen.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, dan helpen we u verder.

Met vriendelijke groet, GoSmooth.

Waist of money and time

Paar jaar geleden aangeschaft. Na een half jaar bezig te zijn geweest geen enkel resultaat, dan tijdsverschillen. In de tussentijd contact gehad met klantenservice en moet eerst van 1x per week naar 2x per week op hoogste stand en toen van 1x per plek flitsen naar 2x flitsen. Ook ik had helaas geen voor foto gemaakt en kom er dus helaas niks mee.

Waist of money and time!

26. Jänner 2022

Hallo Robin,

Bedankt voor uw beoordeling.

Met vriendelijke groet, GoSmooth.

Beste Caitlin,

Goede klantenservice, fijn apparaat

Het eerste apparaat wat ik kreeg functioneerde niet goed en moest na 2 pulsen 30 seconden koelen. Kon kosteloos het apparaat retourneren na contact met een snelle en kundige klantenservice. Kreeg een nieuwe toegestuurd (met twee extra aloe vera tubes) en ben tot nu toe erg tevreden! Helemaal nu ik ontdekt heb dat hij vanzelf doorflitst als je de pulse knop wat langer ingedrukt houdt

7. Jänner 2023

Beste Irene,

Geen aanrader

Nu meerdere keren gebruikt. Apparaat wordt alleen telkens heel warm waardoor hij niet verder flitst. Ik vind het dus geen aanrader!!

6. Dezember 2022

Beste Lynn,

Fijn product, verminderde haargroei

Fijn product, de gosmooth ipl classic. Met de korting zeker betaalbaar en het apparaat is er niet minder door. Een vriendin heeft de pro maar de flitsen van de classic zijn ook redelijk sterk. Zit nu aan mijn zevende behandeling en tot nu toe ben ik erg tevreden. Het apparaat verminderd mijn haargroei best goed en daar is die voor :) Hopelijk helemaal geen haargroei meer aan het einde!

8. November 2022

Beste Yaprak,

Haartjes groeien minder

Veel getwijfeld of ik dit product wel moest kopen, maar uiteindelijk toch gedaan in begin november. Ik ben super tevreden over het product en de werking ervan. De haartjes zijn op veel delen al minder gaan groeien. De gosmooth ipl pro zelf is van goede kwaliteit en het is ook handig dat de hulpartikelen ook erbij zitten. Naarmate ik verder kom in het traject zal mijn haagroei nog minder moeten worden, maar voor nu ben ik al helemaal tevreden. Ik kan het iedereen aanraden

2. November 2022

Beste Senne,

GoSmooth

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr