GoSmooth Bewertungen 228

TrustScore 3.5 von 5

3,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Apparaat werkt NIET. Meerdere keren contact gehad met het bedrijf waarbij ze 'tips' gaven en aangaven dat ik door moest gaan met de behandeling, ondanks uitblijven van resultaat (in de handleiding sta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een aantal maanden geleden voor mijn vriendin het IPL-apparaat aangeschaft en de resultaten zijn echt onwijs goed te zien! Door het opgestelde programma van Go-Smooth te volgen heeft ze na een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn laserapparaat ging laatst helaas plotseling kapot. Melding van gemaakt en een compleet nieuwe kit gekregen. Erg blij mee. Ontzettend vriendelijke, snelle en vooral ook goede service! Niks geen mo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 apparaat gekocht als verjaardagscadeautje op dinsdag 1 juli. "Volgende dag in huis". Zaterdag 5 juli nog geen verzend bevestiging, dus ik vroeg per mail waar het bleef en wanneer ik het kon ve... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  2. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

GoSmooth is een toonaangevend merk op het gebied van IPL ontharingsapparaten, ontworpen om thuis professionele haarverwijderingsresultaten te bieden. Met een missie om innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren, stelt GoSmooth mensen in staat om op een veilige, efficiënte en betaalbare manier afscheid te nemen van ongewenst haar. Het merk combineert geavanceerde technologie met een focus op comfort, waardoor het een populaire keuze is voor vrouwen die streven naar een gladde, haarvrije huid.

3,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Klant is koning!

Mijn pakket was zoek geraakt. Ben daarna super goed geholpen en heb uiteindelijk een nieuw pakket opgestuurd gekregen!
Ik ben hem aan het uitproberen, kan daar nog weinig over vertellen. Maar de service is top! Daarom alleen al zou ik het aanraden. Klant is echt koning bij Go Smooth!

27. November 2023

Antwort von GoSmooth

Beste Cessely, bedankt voor de feedback. Het does ons enorm goed om te lezen dat we u naar behoren hebben geassisteerd. Klant is inderdaad koning bij ons. En we doen altijd ons best om iedereen dit gevoel te geven. Nogmaals bedankt voor de feedback! We hopen dat u snel resultaat behaalt met ons IPL apparaat en kijken uit naar uw succesverhaal!

Slechte service!

Eind vorig jaar dit apparaat gekocht, 2 keer gebruikt en daar door omstandigheden een tijd niet. Bij het wederom willen gebruiken deed hij het niet meer. Keurig in de doos bewaard en op het apparaat zelf zie je een tellerstand, dus goed zichtbaar dat het niet vaak gebruikt is. Contact (via mail) opgenomen, heb de rekening gestuurd maar ik moest een filmpje sturen (kreeg ik helaas niet verzonden)... meerdere malen gemaild uiteindelijk (na mijn laatste mail 26/11) geen reactie meer. Bij een defect apparaat moet er toch een mogelijkheid zijn tot retourneren? Een gepaste oplossing was zeker op z'n plaats geweest. Slecht service, ik echt teleurgesteld.

26. November 2023

Antwort von GoSmooth

Beste klant, hartelijk bedankt voor de feedback. Het spijt ons zeer dat we u hebben teleurgesteld. Dit was niet onze bedoeling.
Wij hebben bepaalde protocollen in leven geroepen ter bescherming van zowel de klanten als onszelf als bedrijf. Deze protocollen zijn belangrijk voor ons. En we wijken daar zelden van af.
Natuurlijk is het niet de bedoeling om niet meer op uw berichten te reageren. Het is zeer spijtig dat u dat heeft moeten ervaren bij ons. We nemen zulke klachten ook altijd heel serieus en kijken hier onmiddellijk naar. Met het doel om te kunnen blijven verbeteren.
We hopen dat u ons nog een kans geeft om uw probleem alsnog op te lossen. Stuur ons alstublieft nogmaals een e-mail en meld daar ook in dat u dit doet op ons verzoek na uw feedback in Trustpilot. We zullen dan samen met u kijken of we tot een wederzijds voordelige oplossing kunnen komen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerste keer, gelijk goede resultaten

Eerste keer dat ik laser ontharing probeer en het werkt fantastisch. Dit apparaat (pro model) is echt top. Heb verder nooit iets anders geprobeerd dus heb geen vergelijking. Ik heb deze via bol.com gekocht.
Aanrader!

1. Dezember 2023

Antwort von GoSmooth

Beste Klant. Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review achter te laten. We zijn dol blij te vernemen dat je tevreden bent met ons product. Hopelijk kunnen we je snel weer van dienst zijn. - GoSmooth

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Qua levering ed alles prima

Qua levering ed alles prima. Ik vind het alleen erg jammer dat het product aloe vera gel tot een week geleden nog 19€ koste en men nu bij de Black10 fridaydeals plots 29€ minus 50% korting. Is toch niet correct.

20. November 2023

Antwort von GoSmooth

Hallo Bart. Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review achter te laten. We zijn heel erg blij te lezen dat je tevreden bent met met de Gosmooth. We vinden het wel jammer om te horen dat u niet blij bent dat u niet van de Black Friday korting gebruik hebt kunnen maken. De black Friday korting is een speciale korting die enkel geld voor een bepaalde periode. We willen u wel graag verder helpen en vragen u vriendelijk om contact op te nemen met ons via de e-mail :)

Zeer tevreden

Ik heb het apparaat nu een paar jaar en nog niet zoveel gebruikt. Voor mijn gezicht werkt het apparaat onvoldoende, echter voor mijn benen heb ik nu ontzettend goede resultaten, op grote plekken komt het helemaal niet meer terug. Ik behandel nu per keer kleine stukken omdat het afkoelen voor een nieuwe lichtflits na een tijdje gebruik steeds langer duurt. Ik ben zeer tevreden.

19. Oktober 2023

Antwort von GoSmooth

Hoi Sygni! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review achter te laten. We zijn heel erg blij te lezen dat je tevreden bent met ons product. Hopelijk kunnen we je snel weer van dienst zijn. - GoSmooth

10/10 !

GoSmooth Pro een tijd geleden aangeschaft met enige twijfels. Na het lezen van wat reviews toch overtuigd geraakt en met de beslissing ben ik enorm blij want de resultaten mogen er wezen. Wat geweldig dat zo een apparaatje je haar permanent kan verwijderen. Echt een uitvinding. Ik raad dit product ook zeker aan. Nog iets positiefs is dat ik veel last had van pijn in mijn oksels bij het gebruiken van deo. Deze aloe vera gel heeft me hier totaal van genezen, zelfs tijdens de behandelingen al. Ongelofelijk!
Nou je hoort het wel, dit product is een 10!

5. September 2023

Antwort von GoSmooth

Hoi Jessica! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review achter te laten. We zijn dol blij te vernemen dat je tevreden bent met ons product. Hopelijk kunnen we je snel weer van dienst zijn. - GoSmooth

Werkt fantastisch goed !

6. September 2023

Antwort von GoSmooth

Hoi Hannie! Hartelijk bedankt dat je even de moeite hebt genomen om een review achter te laten. We zijn dol blij te vernemen dat je tevreden bent met ons product. Hopelijk kunnen we je snel weer van dienst zijn. - GoSmooth

Good product

1. Juni 2023

Antwort von GoSmooth

Thank you very much for your review! We really appreciate it.

We are thrilled to hear you are happy with your purchase and that it works well for you.

Know that you are always welcome again and should you have any questions at all, please do not hesitate to contact us.

Greetings,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Go smooth hapert, geen oplossing

Eerste product wat ik ontving was defect, ging niet eens aan. Kreeg een nieuwe. Deze heb ik een tijdje gebruikt en op zich was ik al tevreden met de resultaten. Nu ben ik 2 jaar later en wil ik de touch up doen maar nu blijft mijn go smooth na 30 flitsen haperen. Dan vertraagt de flits en zit je dus steeds te wachten tot je weer 2 cm op kan schuiven. Aangegeven bij de klantenservice dat dit geen doen is. Maar dan krijg je deze dooddoener:
Uw Gosmooth is al mee dan twee jaar oud en door dat het apparaat een langere tijd in gebruik is kan dit optreden zoals eerder vermeld. het is geen defect aan het apparaat.

Ofwel, een duur apparaat mag dus gewoon na een bepaalde tijd slecht werken want dan valt het toch niet meer onder de garantie en kun je het als klant lekker zelf uitzoeken.

Dus voor de slechte service, 1 ster ⭐️

21. Juni 2023

Beste M,

Bedankt voor uw recensie.

We vinden het heel jammer dat u deze review heeft gegeven. U heeft de Gosmooth al 2,5 jaar is uw bezit en hierbij is de garantie dan ook verlopen.

We proberen toch samen met u tot een oplossing te komen en hebben u een nieuwe e-mail gestuurd.

Mocht u vragen of hulp nodig hebben, staan we voor u klaar!

Snel geleverd

Snel geleverd, morgen ga ik ze testen😍

10. Juni 2023

Beste Hana,

Bedankt voor uw recensie.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!

U bent altijd weer welkom, en mocht u vragen of hulp nodig hebben, staan we voor u klaar!

Top apparaat

Ik had mijn twijfels om dit apparaat te kopen maar wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. De eerste weken flitste ik drie ik per week, de weken erna twee keer en ik zit nu op 1 keer per week. Het flits apparaat is makkelijk te gebruiken.
Ik hoop wel dat er binnenkort ook iets komt voor zachte lichte donshaartjes want die zitten me nog wel dwars.
De verzending ging snel en de medewerkers die ik gesproken heb waren heel aardig.

10. April 2023

Beste Marga,

Bedankt voor uw recensie.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de GoSmooth en onze service!

A scam

A scam! I purchased it for 3 times the price they are selling it for now. It didn’t work at all. I followed all the instructions. I have it enough time. After trying it out for more than 4 month now, NOTHING!

31. Dezember 2022

Dear Seherezada,

Thank you for your review.

We are sorry to hear that you have had no results with the Gosmooth. We kindly ask you to contact our customer service, so we can look for a solution together. We would be happy to explain to you why there is a price difference.

We will be happy to help you.

Kind regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is echt een aanrader meiden!

Ik wilde speciaal deze review schrijven omdat ik heel erg tevreden ben met de resultaten van GoSmooth. Ik heb zelf donkerblond hoofdhaar dus ik had mijn twijfels of het goed zou werken. Mijn lichaamshaar is wel wat donkerder. Na 9 weken kan ik zeggen dat ik al super blij ben met de resultaten. Me haartjes zijn nog niet helemaal weg maar wel al minimaal 80 tot 90% verminderd. Dit is echt een aanrader meiden!

26. Mai 2023

Beste Giselle,

Bedankt voor uw recensie.

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent en dat de Gosmooth zijn werk doet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na er veel over gehoord te hebben wilde…

Na er veel over gehoord te hebben wilde ik het nu toch voor mezelf proberen. Net voor de zomer leek me een goede periode om te starten en tot nu toe ben ik erg verrast. Het pakket kwam twee weken geleden aan en zag er goed uit. Het ipl apparaat werkt makkelijk en de behandelingen doen naar mijn ervaring geen pijn. Ik zit nu bij mijn derde behandeling en zie al wat vermindering op mijn arm. Het is voor de rest nog even afwachten wat de resultaten zullen zijn op andere delen. Maar ik heb er vertrouwen in en ben super positief tot nu toe!

1. Mai 2023

Beste Giselle,

Bedankt voor uw recensie.

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering en zag er heel goed uit.

1. April 2023

Beste D. Staals,

Bedankt voor uw recensie.

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent!

Miskoop van het jaar

Grootste grap waar ik dit jaar mijn geld aan heb uitgegeven. Inmiddels bij stand 10 en heb nog hetzelfde haar als voorheen🙈. Helaas dus echt geen succes

28. März 2023

Beste Mevr Driessen,

Bedankt voor uw recensie.

Het spijt ons te horen dat uw Gosmooth niet naar behoren werkt. Graag vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij samen met u kunnen kijken voor een oplossing.

Wij helpen u heel graag verder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik Ben erg tevreden met mijn aankoop

Ik Ben erg tevreden met mijn aankoop. De klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam als ik vragen heb over het gebruik. Verder werkt het apparaat Naar behoren

23. März 2023

Beste Jeniefl

Bedankt voor uw recensie.

We zijn blij om te horen!

U bent altijd welkom, en mocht u vragen hebben staan we voor u klaar!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb mijn pakket niet ontvangen en er…

Ik heb mijn pakket niet ontvangen en er staat wel dat die geleverd is

21. März 2023

Beste Nikita,

Bedankt voor uw recensie.

Het spijt ons te horen dat uw het pakket nog niet heeft ontvangen. Graag vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij samen met u kunnen kijken voor een oplossing.

Wij helpen u heel graag verder.

13. März 2023

Beste Maaike,

Bedankt voor uw recensie.

We zijn blij om te horen!

U bent altijd welkom, en mocht u vragen hebben staan we voor u klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede resultaten en top service

Ben erg blij met de resultaten en ook vooral de service. Schrijf meestal geen reviews maar voor deze keer

14. März 2023

Beste Yasmin,

Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. U bent altijd weer welkom

Met vriendelijke groet, GoSmooth

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr