Met mijn gevoelige huid is het altijd lastig geweest om een product te vinden waarbij geen irritatie ontstaat. Toen ik voor het eerst Golden Glow gebruikte, was ik erg verrast. Geen bultjes of roodhei... Mehr ansehen
Fijne volledige set! Ik gebruik de producten nu enkele weken en ze bevallen mij heel erg goed, met name het serum en de crème. De producten hydrateren mijn huid goed, trekken snel in en mijn huid ziet... Mehr ansehen
De crème is heerlijk in gebruik en zorgt voor een zachte huid.
Vom Unternehmen geschrieben
Golden Glow | Ontdek de kracht van slakkenslijm! 100% Natuurlijk & Cruelty Free Het unieke regenererende en verzachtende vermogen en de verstevigende eigenschappen, zorgen voor een uitstekende onderhuidse hydratatie. Door de unieke samenstelling, dringen de producten door in alle huidlagen en zijn deze geschikt voor alle huidtypes. Een gehydrateerde en stralende huid zou geen geheim moeten zijn. Golden Glow dompelt je onder in een bad van zachtheid en laat je van jezelf houden. Golden Glow is een jong huidverzorgingsmerk met 100% natuurlijke producten welke zijn verrijkt met Italiaans slakkenslijm extract, wat op unieke wijze wordt verkregen zonder de slak schade toe te brengen. Het is speciaal gecreëerd om alle huidtypes te herstellen en te voeden.
François Haverschmidtwei 2, 8914BC, Leeuwarden, Niederlande
- support@goldenglow.nl
- goldenglow.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Heerlijk product waar mijn huid rustig…
Heerlijk product waar mijn huid rustig en stralend van wordt. Bestellen gaat makkelijk en je hebt het product snel in huis.
Fantastische ervaring, heel natuurlijk
Ik ben echt onder de indruk! Voor mij een onbekend merk en onbekend product, maar wat is dit goed zeg. Ik plaats nooit een review maar ik maak hier graag een uitzondering voor.
doen wat beloofd is
Super fijne skincare
Super fijne skincare! Ik heb een gevoelige huid, maar kan het goed verdragen. De huid voelt heel zacht aan en het voelt ook heel voedend.
De crème is heerlijk in gebruik en…
De crème is heerlijk in gebruik en zorgt voor een zachte huid.
de creme smeert makkelijk in
de creme smeert makkelijk in, ruikt heerlijk en de huid word lekker zacht
Met een woord WOWWW
Met een woord WOWWW! Face Serum en Face Care zijn echt fantastische producten. Ik wil niets anders. Ik had schrale huid op mijn jukbeen en roodheid. Na 1 maand van gebruik Golden Glow is mijn gezicht minder rood en zo zijde zacht. Heel erg bedankt daar voor. Mensen zegen ook tegen mij dat ik jonger er uit ziet. hahah fantastisch! . Als je de product nog niet ken dan is het tijd dat je een aanschaf!! Bedankt dat jullie er zijn. Gr. Danijela
Super fijne producten!
Super fijne producten! Fijne structuur, trekt lekker in in je huid en het geeft echt resultaat! Mijn huid voelt zoveel zachter en is meer gehydrateerd! Heerlijk!
Ik ben FAN
Ik ben vooral fan van het face serum, deze smeert lekker uit en herstelt de huid gelijk. Rode plekjes vervagen en mijn gezicht krijgt een mooie glow. De face care gebruik ik 's avonds aangezien ik een iets vettere huid heb, en zorgt voor een goede hydratatie tijdens de nacht waardoor je 's morgens je huid er mooi uitziet. Persoonlijk ben ik van de body care iets minder fan, hij voelt wel smeuig en zacht aan op de huid maar het uitsmeren gaat iets minder vlot, maar dat is maar een klein detail.
Leuke producten,
Leuke producten,
Ik hou van de verpakking.. goud en wit.
Ze ruiken lekker en mijn gezicht voelt instant zachter aan!!
Love it !!!
Perfect
Perfect! Deze producten kan ik iedereen aanraden. Heerlijk in gebruik! Mijn huid voelt zacht aan, is gehydrateerd en gevoed. Trekt snel in en is absoluut niet plakkerig!
De levering was verrassend snel
De levering was verrassend snel. Goed verpakt ook. Het produkt voelt heerlijk aan op de huid. Op de langere termijn kan ik pas een oordeel geven over wat het doet, wat het effect is, maar voor nu ben ik zeer tevreden.
Heerlijk product je huid voelt direct…
Heerlijk product je huid voelt direct echt super zacht aan, het trekt snel in en plakt niet. Huid ziet er direct beter uit dus echt een aanrader!
Fantastische producten
Fantastische producten! Ik gebruik ze nu enkele dagen en merk al verschil aan mijn huid. Super fijn om aan te brengen en daarnaast nog een fijne geur! Levering was ook super goed in orde.
Ik heb de perfecte verzorgingsproducten gevonden!
Super goeie producten van goldenglow
Super goeie producten! Ze doen wat ze moeten doen ik zie echt verschil aan mijn huid en gelaat ook is mijn huid terug meer glowy en gehydrateerd! Love it
Beste producten!
Levertijd super snel, volgende dag in huis. Ik heb echt een gevoelige huid; de gok gewaagd met deze producten en ben er zo tevreden over! Ik wil echt niks anders meer!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.