Good Old Days Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse om salg af guldarmbånd, og god rådgivning. Meget pålidelig og kompetent betjening, og hurtig afregning med straksoverførsel. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Good Old Days. Kommunikation var venlig, hurtig og professionel hele vejen igennem, og man følte sig virkelig godt behandlet. Jeg fik en rigtig flot pris for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og behagelig møde. Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgørende for mit valg af Michael var, ud over bedste guldpris, 100% gode anmeldelser hos Trustpilot i mere end to år, nem adgang ved motorvejen og perfekt parkering. Vurdering og prisforslag for hver... Mehr ansehen

1. Gold- und Silberhandelsgesellschaft

Vom Unternehmen geschrieben

Good Old Days køber guld, sølv og porcelæn til højeste pris!!!

Hervorragend

Alle Bewertungen

92 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jeg anbefaler gerne Good Old Days

Jeg anbefaler gerne Good Old Days. Imødekommende, rar og tillidsvækkende betjening.

10. Juni 2024

Antwort von Good Old Days

Mange tusinde tak for den flotte anmeldelse, de rosende ord og alle de glimtende stjerner. Vi er dig dybt taknemmelig og takker ydmygt for din tid og ulejlighed og bukker og skraber i støvet.

Fantastisk service

Fantastisk service! Fantastisk menneske, jeg havde en rigtig god oplevelse hos Good Old Days, hyggeligt, dejlig at snakke med, ekspertise helt i top :) kan klart anbefales

20. Mai 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Mathias. Vi takker dig ydmygt for din meget flotte anmeldelse og alle de rosende ord. Fornøjelsen var helt på vores side, og vi er dig meget taknemmelig for din flotte anbefaling. Vi takker, bukker og skraber i støvet - og ønsker dig alt mulig held og lykke på din vej.

Rigtig god service

Rigtig god service, kan klart anbefales!

17. Mai 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Sara. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os rigtig meget, at du føler, du har fået en god service hos os, og vi sætter meget stor pris på din anbefaling af os - det betyder så meget, for vores lille virksomhed.

Venlig og behagelig oplevelse

Venlig og behagelig oplevelse. God pris. Let at finde lokationen. Kan godt anbefale at du sælger guld og sølv hos Good Old Days

13. Mai 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Iben. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse. Vi bukker og skraber i støvet og takker for din tid, ulejlighed og anbefaling af os til andre, der ønsker at sælge guld.

Altid en positiv oplevelse

Hver gang er det en fornøjelse at handle med jer. Det er bestemt en tillidssag at sælge sine dyrebare (både økonomisk og følelsesmæssigt) antikviteter, men man føler sig retfærdigt og godt behandlet.

1. Mai 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Bente. Tusinde, tusinde tak for din fantastisk flotte anmeldelse, som betyder alt for vores lille virksomhed. Vi sætter meget stor pris på din tid og ulejlighed med at skrive her på trustpilot, og vi er dig dybt taknemmelig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin service og god dialog omkring…

Fin service og god dialog omkring smykkerne. Følte mig i gode hænder.

29. April 2024

Antwort von Good Old Days

Skønt, dejligt og tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter meget stor pris på din tid og ulejlighed med at anmelde os her på Trustpilot - det betyder alt for vores lille virksomhed.

Hurtig og let handel

27. April 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Jens. Dejligt, at du synes det hele var nemt og let. Tusinde tak for din tid og ulejlighed - det sætter vi meget stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kvalificeret og god handel i et…

En kvalificeret og god handel i et behageligt miljø.
Her kan man trygt handle. Ingen fix-faxerier

4. April 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Finn. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har følt dig tryg ved at handle med os, og vi takker ydmygt for din tid og ulejlighed med denne anmeldelse, som betyder alt for vores lille virksomhed.

Meget venlig

Meget venlig, man føler sig velkommen.
Giver konkurrencedygtige priser på sølv og guld.
Her er det ikke et stort firma du støtter, men en lille enkeltmandsvirksomhed.

26. April 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Lars. Sikken en fornøjelse at læse din flotte anmeldelse med alle de skønne stjerne - tusinde tak for det og din tid og ulejlighed - det sætter vi stor pris på og takker naturligvis mange gange.

Super god oplevelse

God service. Meget professionel ejer. 100% tilfreds.

15. März 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Malene. Tusinde tak for din flotte anmeldelse - den varmer om hjertet. Dejligt at du har givet dig tid til at skrive den. Vi bukker og skraber i sandet - det bedste, vi har lært.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid den bedste pris på markedet

Altid den bedste pris på markedet, Venlig og god kundeservice 🙂
Bestemt det sted man skal tage hen, hvis man vil have mest valuta for sine ting.

2. April 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Marcus. Tak, tak og atter tak - fantastisk dejligt at få sådan en flot anmeldelse med alle de skønne stjerner. Vi sætter stor pris på din tid og ulejlighed, som betyder alt for vores lille virksomhed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition og fin service

Hurtig ekspedition og fin service. Der kommer jeg helt klart tilbage til.

26. März 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Margaret. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse med alle de rosende ord. Den betyder alt for vores lille virksomhed, og vi glæder os meget til at se dig hos os en anden god gang. Vi bukker, skraber og nejer for din din tid og ulejlighed,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en tilfredstillende og god…

Tak for en tilfredstillende og god handel.

24. März 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Cengiz. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse. Dejligt, at du har haft en god handelsoplevelse hos os - det er vi meget glade for. Vi takker, bukker og nejer for din tid og ulejlighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sted at sælge til

Fantastisk sted at sælge til, god pris, behagelig betjening og hurtig overførelse af sine penge! Den bedste oplevelse herfra…

21. März 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Gitte. Tusinde tak for din flotte anmeldelse, den varmer meget om hjertet. Det glæder os rigtig meget, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi takker og bukker for din tid og ulejlighed.

En god oplevelse...

Ejeren Michael er et virkelig behageligt og rart menneske. Han giver sig god tid med sine vurderinger og man får efter min mening meget fair priser. Tingene er altid iorden og man føler sig tryg hele vejen igennem. Kommer på hjemme besøg, hvilket er en super god service. Jeg har været super tilfreds.

15. März 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Catharina. Tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på. Det har været en fornøjelse at handle med dig, og vi glæder os meget over, at du er super tilfreds med vores service. Vi takker, nejer og bukker.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god og professionel oplevelse med fine priser

Vi fik en god og behagelig oplevelse da vi besøgte goodolddays.

Vi fik en god snak samt gode priser, så det er helt klart et sted som kan anbefales.

22. März 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Michael. Vi er dig dybt taknemmelig for din flotte anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på, og som betyder alt for vores lille virksomhed. Vi er glade for, at du giver os en god anbefaling, og vi takker og bukker mange gange.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en god handel i dag.

Tak for en god handel i dag.
Fantastisk rart menneske at handle med.
Vi ses igen.

20. März 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Frank. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse og tid og ulejlighed med at skrive den. Det var en stor fornøjelse at handle med dig, og vi ser dig meget gerne igen en anden god gang. Vi bukker, skraber og nejer, som en ydmyg tak - det bedst, vi har lært.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtig handel og hurtig response…

God og hurtig handel og hurtig response generelt. Meget behagelig oplevelse.

6. März 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Julie. Tusinde tak for din meget flotte anmeldelse, som varmer om hjertet. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed, og vi bukker, skraber og nejer i støvet. Rigtig god dag herfra.

Meget god behandling

Meget god behandling.
Nem ekspedition, og meget forståelige mennesker.
Rigtig god behandling og jeg vil til hver en tid handle med jer igen
Tak!

20. Februar 2024

Antwort von Good Old Days

Selv Tak kære Niclas. Vi er rigtig glade for, at du føler, du har fået en god behandling hos os, og vi er dig dybt taknemmelige for din tid og ulejlighed. Vi ser dig meget gerne hos os igen en (forhåbentlig) anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris og hurtig handel

Ligger lidt afsides men god pris og hurtig handel

17. Februar 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Kenneth. Tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi er dig dybt taknemmelig for. Det var en fornøjelse at handle med dig, og vi sætter stor pris på din tid og ulejlighed.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr