Ik maak mij ernstige zorgen over de geleverde panelen. Zijn ze wel goed bevestigd, etc. etc. Sinds enige tijd heb ik een Etna inductie, heb nu geregeld uitval, zover ik weet is de optelstroom niet b... Mehr ansehen
Service waardeloos ,3 x vrije dag moeten nemen .Werknemers spraken geen Nederlands ,geen communicatie mogelijk .Electriciens die later kwamen wel. Lelijke kabel buiten langs ,was niet nodig geweest .K... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Let op: Govolt Is failliet en als Govolt een doorstart maakt, gebruiken ze valse reviews, valse namen en zullen ze altijd op het geld uit zijn ipv klantenbehoud. Kijk eens op Rechtspraak en zoek... Mehr ansehen
nikkelstraat 8, 2984AM, Ridderkerk, Niederlande
- 0031886067700
- info@govolt.nl
- govolt.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik maak mij ernstige zorgen over de…
Ik maak mij ernstige zorgen over de geleverde panelen.
Zijn ze wel goed bevestigd, etc. etc. Sinds enige tijd heb ik een Etna inductie, heb nu geregeld uitval, zover ik weet is de optelstroom niet beveiligd, en storing van de Etna inductie E 6. Ik ben een leek op dit gebied, en de plaatsing van door GoVolt is slecht gedaan.
Offerte gevraagd en schouw kon alleen…
Offerte gevraagd en schouw kon alleen na betaling. Gelukkig niet eraan begonnen. Anders permanent geld kwijt.
Een ramp van een bedrijf!
Een ramp van een bedrijf is het. Niet voor niks, dat faillissement, en ik denk voor België hetzelfde. Bende oplichters.
PD Solar B.V. voor uw Zonnepanelen
Curator mr. drs. M. Hoogendoorn van de Frima HerikVerhulst N.V. heeft met hoge prioriteit onderzoek gedaan naar een bedrijf dat zich volledig richt op het correct/veilig volgens de norm plaatsen van zonnepanelen. Daardoor is er met PD Solar B.V. te Zevenhuizen overeenstemming bereikt om de activiteiten van het failliete GoVolt over te nemen. Ook is er voor PD Solar B.V. gekozen omdat zij reeds ervaring hebben met het overnemen van een failliet bedrijf, BC Zonnepanelen. Waarbij PD Solar B.V. 300+ klanten al hebben geholpen met het instaleren van een complete nieuwe zonnepanelen installatie.
De curator heeft PD Solar B.V. toevertrouwd omdat zij hoge prioriteit geven aan een veilige werking van zonnepanelen installaties en klanten op nummer 1 te zetten. PD Solar is nog nooit een afspraak niet nagekomen. Als er een datum is gepland, dan staat dat 100% vast (afspraak is afspraak).
U kunt als nieuwe klant of bestaande klant contact opnemen met PD Solar B.V. voor het aanschaffen van een veilige installatie of het verhelpen van een storing of een defect van uw systeem. Tevens bieden zij verschillende serviceabonnementen aan, passend bij verschillende situaties.
We adviseren u om een vordering in te dienen bij Curator mr. drs. M. Hoogendoorn van de Frima HerikVerhulst N.V.
Alles ging mis
Alles ging mis. Tot in het absurde. De Berbers die langskwamen voor de installatie waren vriendelijke mensen maar missen alle basisvaardigheden zoals een gat boren in de muur. Alle communicatie verliep foutief. In plaats van 1 a 2 dagen voor de eenvoudige installatie heeft het meer dan 3 maanden geduurd eer de installatie gekeurd was. Ik heb op die manier ook mijn premie van 600 euro kwijtgespeeld. De meeste klanten hebben naar het schijnt bijna een half jaar problemen met de communicatie met de zonnepanelen. Dit heb ik zelf opgelost.
Teken niets. Govolt is de naam firma niet waard.
Wat fout kan gaan, gaat ook fout.
Werkelijk alles wat fout kan gaan, ging ook fout. De schouw van het werk, werkvoorbereiding, planning, installatie, nazorg, nog een keer installatie, en nog eens... en nog eens.
Ik ben 8(!!) keer thuis gebleven voor installatie van 7 panelen. Ze liggen er nu op. Maar verkeerde oriëntatie, geen windkap. Ik kan het niet meer opbrengen om contact met ze op te nemen. Mijn leven is leuker zonder GoVolt.
Govolt is misleidend
Kijk eens op Rechtspraak en zoek naar Govolt ECLI:NL:RBROT:2023:11569
De personen gebruikt op hun website en reclames zijn acteurs.
Ze maken allemaal beloftes.
Wanneer mensen een review plaatsen reageren ze alleen op de 5 sterren reviews en de reviews met 1 ster krijgen de reactie: wij kunnen u niet vinden in ons bestand.
Jammer dat ze al failliet zijn
Jammer dat ze al failliet zijn, wat een waardeloze club.
Doei garantie
Van alles meegemaakt
Van alles meegemaakt, Lisa de Bie is een zeer onvriendelijke personeel, niemand komt ze afpraak na, heb 6 panelen laten leggen, schade aan me dak. Dat wilde ze afkopen met 40€. Daarna is de eigenaar van govolt langs geweest zij niet veel allen maar verhalen verzinnen ! Maar zonnepanelen nog niet af, vervolgens komt er een monteur die kreeg een beroerte ! Dat bleek later Ali te zijn. Nog niet eens dank je wel of iets anders dat we snel hebben gehandeld !! Vervolgens 6 panelen die werken maar niet behaald !!!!!!
Slechte ervaring
Afgelopen nacht 1 zonnepaneel van dak gewaaid. Govolt niet meer te bereiken. Ook middels mail krijg ik de mail weer terug. 1 maand geleden zouden ze al langskomen omdat ik had aangegeven dat ze volgens mij niet goed vastzaten. Waren niet gekomen, ook niets van zich laten horen. Als je failliet bent, hou de mensen niet aan het lijntje en stuur al je klanten netjes een mail. Kom ook met oplossingen ivm reparaties. Maar op deze manier verdwijnen vind ik heel vervelend en brutaal. Je weet volgens mij al lange tijd dat je failliet gaat. Nu moet ik alles zelf gaan oplossen.
Ben uiteindelijk goed geholpen door de…
Ben uiteindelijk goed geholpen door de vastelastenvergelijkers zei hebben als nog de panelen voor mij geleverd super partij kijk bij vastelastenvergelijkers wellicht kunnen ze je helpen!!!!
Oprecht een vreselijk bedrijf
Oprecht een vreselijk bedrijf. Een hoop beloftes maar nemen telefoon niet op en komen afspraken niet na. Kijk aub elders
GOVOLT niet meer bereikbaar! Failliet???
Middag, d.d. 23-01-2024
Al zins enige tijd is Govolt.nl in gebreken gesteld. DAS rechtsbijstand ingezet voor levering van zonnepanelen.
Ik heb Govolt gebeld (23-01-2024) maar het nummer is niet meer bereikbaar. Tevens werkt de email en contact op de website niet meer. Meerdere klanten hebben dit probleem ook zie reviews. Het gebouw van Govolt in Ridderkerk staat te koop en is blijkbaar leeg.
Heb op 23-01-2024 Enphase gebeld. Zij zijn niet op de hoogte dat er iets misgaat bij GoVolt. De Enphase salesmanager die GoVolt in zijn portefieulle heeft zal een bericht krijgen van support Enphase om dit uit te zoeken wat er aan de hand is bij GoVolt.
Gaat lekker zo... GOVOLT zeg gewoon dat je bent gestopt of dat er faillissement is aangevraagd, Dan weet een ieder waar ze aan toe zijn.
Ondanks dit verhaal toch een mooi 2024 aan allen gewenst.
Een groot aanhoudend drama met deze…
Een groot aanhoudend drama met deze mensen. Verkoop verloopt volgens afspraak en snel, maar als de handtekening is gezet ben je het haasje, als je hebt betaald gewoon volledig de Sjaak
Al 4 keer een afkeuring van het systeem, elke keer 3 maanden bellen, mailen, dreigen tot er iemand komt om de aanpassingen te doen. Die gaat het dak op met de foto’s en tekeningen in de hand dus hoe moeilijk kan het wezen? Maar vervolgens gewoon weer een afkeuring. De laatste eind november, sindsdien is het complete radiostilte bij Govolt…..
Deze mensen moet je verbieden een bedrijf te runnen, wat een slechte zaak
Failliet ? onbetrouwbaar zeker !!
Na heel veel bellen, toen de telefoon nog opgenomen werd, toezeggingen. Juli 2023 opdracht gegeven, maar hierna werd het stil. januari 2024 maar weer eens gaan bellen. Niemand thuis, inmiddels een brief van advocaat erheen om de opdracht te laten vervallen vanwege alle niet nagekomen afspraken met uiterste reactie termijn tot vandaag. Je raad het al, afgelopen weken geen enkele reactie gehad, opdracht is nu dus ingetrokken. Op zoek naar een betrouwbare firma die wel zijn afspraken nakomt, wat een drama bedrijf is dit, onfatsoenlijk !!!
Niet meer beteikbaar
Niet meer beteikbaar. Bel hun telefoonnummer en je krijgt niemand aan de lijn…
Poor installation,lots of damage at my…
Poor installation,lots of damage at my house,unprofessional installers,premium price paid
Eerste indruk fijn, verloop vreselijk
In eerste instantie goed en vlot contact. In goed overleg het zo ingepland dat ze eerst wat in de meterkast zouden vervangen en dezelfde dag de zonnepanelen erop. Schriftelijk bevestiging gekregen op de mail van de gemaakte afspraak.
Op de dag zelf niemand gezien. Niemand te bereiken bij sales, service of wat dan ook. Geen reactie via de mail, whatsapp op de website werkte niet. Ik hou ermee op, alle vertrouwen kwijt. Ze hoeven niet meer te komen ook. Wat is er in 's hemelsnaam gebeurd? Slechte overname? Failliet?
Slechte service!!…
Bij het plaatsen van de zonnepanelen hielden ze zich al niet aan de afspraken. Kwamen veel te laat. Hadden 1 ladder waar ze de panelen mee op ons platte dak moesten zien te krijgen. Hebben ze nog een ladder van ons geleend omdat ze er anders niet konden komen. Ze hadden geen goede tekening. Wisten niets van dat de bestaande situatie aangepast moest worden….
Nu zijn er 4 panelen van het dak gewaaid door slechte montage en wachten we al bijna 2 weken tot ze ons terugbellen. Inmiddels 5 keer gebeld maar nog steeds geen reactie van Govolt. De situatie op het dak is onveilig. Het onderstel van de weggewaaide zonnepanelen ligt over andere panelen heen en af en toe waait er weer een onderdeel vanaf. Maar ze kunnen niet zeggen wanneer ze voor herstelwerkzaamheden langs kunnen komen.
Zeer triest bedrijf
Zeer triest bedrijf! Alleen afdeling verkoop neemt de telefoon op. Al 100x beloofd dat we teruggebeld worden! De aanleg van zonnepanelen zijn voor de vierde (!) keer afgekeurd!! Eerst op 26 van de 30 punten (hoe erg!) en nu in de vierde keer nog op 4 punten. Bedrijf is niet bereikbaar, zeer slechte reactie en we zijn 2 jaar verder! Ga niet, NOOIT, met dit bedrijf in zee!! Niemand is bereikbaar.”, zitten altijd in vergadering (?) zeer ongeloofwaardig en echte prutsers! Gaat heb alleen om geld en verkoop… aflevering is troep. Ik baal en hoop mensen te behoeden in deze situatie terecht te komen! Kwestie van tijd dan zijn ze failliet… wie hier nog wil werken… kan echt nergens anders terecht! Triest!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.