Gröna Lund Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kollade att det inte var någon konsert och ingen helgkväll. Ändå var det helt bortkastade pengar att köpa åkband för extrent dyra 445kr eftersom köerna var så långa att man knappt kunde åka något. Såg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi betalade 3075 kr för åkband och entré för 3 barn och 2 vuxna. När parken är fullproppad med besökare blir väntetiden för att åka en karusell någonstans mellan 1-1,5 timme. Väl framme efter den... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trodde att vi skulle få en trevlig dag på Gröna Lund. Kötider på över 1,5 timmar till attraktionerna innan man ger upp och går ur kön. Helt bortkastade pengar att köpa åkband till familjen. Lägg penga... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag förstår verkligen alla som skriver om hur köerna förstör upplevelsen, men vi hade tur och prickade in en mycket regnig och förhållandevis kall kväll i juli - dagen efter ett trängselkaos under en... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Vergnügungszentrum
  2. Tickethändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Gröna Lund, or colloquially Grönan, is an amusement park in Stockholm, Sweden.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

24 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ingen säkerhet

ASSÅ NI FKN KOLLAR INTE ORDENTLIGT NÄR NI SKA SPÄNNA BÄLTERNA! asså e ni helt sjuka Elr?!! Besök inte gröna Lund dom verkar inte ta sitt jobb på allvar när det kommer till folkets säkerhet!

25. Juni 2023

Enormt besviken!

Jag är så besviken på att man inte kan betala bara entré utan man måste betala för åkband oavsett om man vill åka eller inte. Tänk när man vill hitta på något kul i olika åldersgrupper. Då får man avstå Grönan om inte alla vill åka!

14. Juni 2023

Uselt för ledsagare

Utöver det helt obegripliga biljettsystemet som tvingar icke åkande medföljande förälder att lösa fullt pris för nästan 600kr så ha de dessutom ändrat villkoren för ledsagare till barn med funktionshinder. Tidigare kunde mot uppvisande av intyg förälder utgöra ledsagare och därmed medfölja sitt barn med funktionshinder utan kostnad.
Nu kräver Gröna Lund att det ska vara en anställd ledsagare för att det ska gälla!
Lägg pengarna på något annat, Gröna Lund har gjort som familjeaktivitet!

4. Juni 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Man känner sig lurad...

Vi har varit trogna besökare med familjen sedan barnen var mycket små. Guldkortet har varit en av de mest emotsedda julklapparna för ungarna och vi föräldrar har köpt Grönankort när det fanns.

Tyvärr har det över åren blivit sämre och sämre på Grönan, särskilt efter pandemin. Jag inser att det var tufft ekonomiskt för ägarna då, men "lösningarna" de har implementerat är de sämsta möjliga ur ett gästperspektiv.

Grönankortet togs bort, så föräldrar som inte vill åka attraktioner måste nu betala fullpris-entré. Detta i en park som så uppenbart är riktad mot barn och ungdomar i åldrar som inte bör släppas lösa själva i parken.

Guldkortet har begränsat antal platser. När våra ungdomar med guldkort vill gå tillsammans med kompisar som inte har guldkort så uppstår situationer när det är "Fullt" för gästerna med guldkort, men de som betalar kan köpa platser. I villkoren står det endast att man måste förboka och att det sker "i mån av plats". Uppenbarligen finns det plats, bara inte för de som man redan lyckats få att betala... Detta är på gränsen till bedrägligt.

Jag ger trots allt två stjärnor, för parken i sig är fortfarande trevlig med bra attraktioner och de har bra events, som t.ex. Halloween.

25. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På vår Sthlm-resa med våra tonårstjejer…

På vår Sthlm-resa med våra tonårstjejer såg vi fram emot en trevlig kväll på grönan.. Tyvärr fick vi en smärre chock i kassan när det, förutom världens mest komplicerade betalsystem, visade sig att vi på allvar skulle betala nära på 1000:- i inträde för oss mammor som inte ens skulle åka några karuseller?!? Seriöst?!? Nej Gröna Lund, detta är INTE okej!!! Gör om, gör rätt!!!!

18. Mai 2023

Ingen service längre

Varför kan man bara köpa online?
Varför finns inte kuponger för enstaka åkattraktioner längre?
Varför finns inte femkampsblankett i kassan vid entrén? Man ska springa runt och leta själv!
Varför är grönan helt enkelt nedmonterad som service?
Dyrt och ingen service, ungdomar som jobbar hårt utan att ha fått tillräcklig träning. Inget känns bra med grönan längre, ledsamt

6. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så komiskt att skylla halvdagarna på…

Så komiskt och patetiskt att skylla halvdagarna på pandemin, i såna fall borde de ju inte tvinga på alla mer än inträdesbiljetten som tidigare och ha dubbelt så höga priser samtidigt som man får dubbelt så lite tid i parken... ändrar de inte tillbaka på detta snart är det nog undergången för denna park när de redan lurar på alla guldkort och grönan live-passet som det inte ens finns plats för folk med efter de betalat för det?

10. August 2022

Vakterna är inte kloka!!

Vakterna är inte kloka!!
Kastar ut människor utan anledning. Verkligen kastar ut med våld. Fruktansvärt otrevliga, skriker och pekar med fingret i ansiktet. Förstört kvällen för många. Sätter inte min fot där igen!!

3. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gå inte på winter wonderland

Marknadsfört för öppna attraktioner. Står på hemsidan att vissa kan vara stängda pga dåligt väder. Vi kommer dit när det är lite vind och -2. Det blir inte bättre väder en decemberdag. Men alla bergodalbanor mm. Var ändå stänga. Det som var öppet var slänggungan, bläckfisken, popexpressen, klapphuset, en vintervariant av radiobilar, kärlekstunneln och house of nightmares. De gjorde en pulkabacke som var kul att tävla med kompisar i men inget spektakulärt. Juldekorationen var bra på vissa ställen men inget spektakulärt.

17. Dezember 2022

winter wonderland- STOR besvikelse

Gick på winter wonderland och hade ändå ganska höga förhoppningar på julkänsla. Fick halloweenkänsla... Alla större attraktioner var nerstängda trots att det stått på hemsidan bara några timmar innan att flera attraktioner skulle vara öppna. Fanns i princip ingenstans att komma undan kylan, frös således trots dubbla underställ och många lager. Gick till "roof top bar" som var en trappa upp- där man kliver på den höga slänggungan. Lustiga huset som var ombyggd till "klappfabrik" var väldigt dassig och billigt gjort. Inte ens julmusik spelades som pricken över i. Vi åkte blå tåget och gick spökhus et som vi fick betala extra för. Den där pulkabacken var absolut inte värd att köra för. Således får winter wonderland högst 1/5 stjärnor. Ta med era barn och kompisar typ varsomhelst förutom hit.

9. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otrevlig personal och stängda…

Otrevlig personal och stängda attraktioner

Winter winderland var en stor besvikelse.

Monster, Jetline, Kvasten, vilda musen och Rock-jet skulle ingå i biljetten. Alla dessa attraktioner var helt stängda. (Utöver söka andra attraktioner som man redan gått ut med var stängda)

Rainbow racers är en enkel pulkabacke. 15 minuters kö för ett åk på mindre än 30 sekunder. Kul en gång tyckte barnen.

I klappfabriken fanns ett par utklädda alver som stod still och slog in julklappar. Barnen var besvikna eftersom reklamen anspelat på mer. Vid flygande mattorna blev vi stoppade av personal som otroligt otrevlig. Barnen fick först slänga sina nyinköpta klubbor för att få åka. Därefter fick vi höra att jag inte kunde åka på samma matta som mina två barn. Eftersom de inte vågade åka själva föreslog jag att en vän, som just åkt ned kanske kunde komma upp igen och åka med ett av barnen. Personalen förklarade med ett hånleende att vännen i så fall fick ställa sig i kön igen, gå igenom hela huset och att vi i så fall skulle få vänta nån timme. Därefter blev jag skrattad i ansiktet och tillsagd att jag kunde ju alltid gå och klaga i kundcenter om jag ville.

Så lyckades en vän skjuta ned en pyramid med burkar i femkampsgrenen slangbella. Lyckan blev kort. Personalen vägrade dela ut förstapriset, då han menade att han inte sett när burkarna träffades.

Ska ni dit, så förbered barnen på att i stort sett allt förutom attraktionerna för de minsta barnen kommer att vara nedstängt. Och att de kommer frysa trots underställ, fleece, vinterkängor, mössor och vantar. Berätta också att det inte kommer finnas sittplatser inomhus, eftersom alla trängs där för att äta och värma sig. Köp inte spelbandet eller vad det heter. Det gäller på ett väldigt begränsat antal femkampsspel.

Det är lite som att gå på ett nedstängt grönan dekorerat i fin belysning och fullt av extrapersonal som inte vet vad kundservice och bra bemötande är. Stor besvikelse! Gå dit på sommaren eller halloween istället.

9. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedrägeri och fusk: man hinner knappt uppleva något för det enormt höga priset!

Alldeles för långa köer och för dyrt för att få åka attraktioner i ca 10 minuter totalt på 5 timmar medan resten av tiden går åt att stå i kö! Barn blir bara uttråkade och trötta! De är där inte för att stå 50 minuter i varje kö! Detta är inte roligt alls! Parken fokuserar sig på bara tjäna pengar och trånga i så mycket folk som möjligt! Flera attraktioner är stängda. Vi var där igår för att uppleva Hallowen tema - mycket besvikna. Det är bara trängsel, enorm väntetid och vi hann knappt se eller åka något! Man rusar runt och stressar mellan mängd. Dessutom att tvinga betala fulltpris vuxna som bara följer med sina barn och står i kö efter kö är rent rån!

30. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otroligt dåligt att jag som förälder

Otroligt dåligt att jag som förälder, som inte ska åka något, måste betala över 500 för att följa med o passa mina barn. Och dessutom alldeles för kort tid. Vill ju vara där hela dagen ju, så man hinner åka lite. Köerna är inte alls kortare.
Nä, fy för den leder...
Det gör vi inte om

22. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dyrt dyrt dyrt för en halvdag där…

Dyrt dyrt dyrt för en halvdag där köerna innebär väntan på 40 minuter innan åk. Dessutom fick vi vänta nästa två timmar på maten. Tre åk hann vi med pga köer och att vi bara fick vara där i fem ynka timmar, 2800 fattigare. Bojkott från vår sida.

Liseberg nästa år istället.

1. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr