GrootPlezier.nl Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en snelle levering. Het waren aardig wat pakketten wat we kregen maar ze waren goed genummerd en een duidelijk beschrijving met welke schroef waar moest komen. Kipjes zij er blij mee.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ervaren team om alles in elkaar te zetten. Op elke vraag een duidelijk antwoord gekregen. Men probeert zoveel mogelijk om u te helpen en het hondenhok werd sneller geleverd dan voorzien op mijn vraag.... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

1. Zoohandlung
  2. Futterhandlung
  3. Geschäft für Heimtierbedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

GrootPlezier.nl is de nummer 1 online dierenwinkel en levert konijnenhokken, kippenhokken, hondenhokken, volieres.

Hervorragend

Alle Bewertungen

74 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.
Kipjes zij er blij mee.

21. Juli 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De prestige large black kippenhok

De prestige large black besteld, voor mijn 4 krielkippen. Zeker ruim genoeg dus, want stond aangegeven dat er tot 10 kleine kippen in konden passen. Kleur vond ik ook mooi, waren niet veel hokken in zwart. Levering was op tijd.
Het grote probleem echter, is dat de loopplank te stijl blijkt te zijn voor mijn kippen, waardoor ik ze zowel 's ochtends als 's avonds zelf moet buiten en binnen zetten. Daarenboven leggen ze ook hun eieren elders, want ze geraken dus niet boven. Kan zijn dat dit voor grote kippen wel lukt, maar voor kleine kippen is de helling dus te hoog. Ik heb bijgevolg spijt van mijn aankoop en dat ik mijn vorige hok al weggedaan heb. Zou moeten vermeld worden dat dit voor kleine kippen niet geschikt is.

20. Juni 2026

Mooi, robuust kippenhok

Mooi en robuust kippenhok, makkelijk in elkaar te zetten. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Materiaal voelt vrij degelijk aan, zeker de onderdelen voor de ren. Dak is gelukkig niet van bitumen. Ook leghok bij besteld. Precies de goede hoeveelheid beits meegeleverd en kwast.
Later de uitbreidingsren bijbesteld. Was er ook snel en makkelijk aan vast te maken. De kuikens vinden het nu al heerlijk om af en toe buiten te zijn

14. Juli 2026

Goede service!

Voor onze ZMLK- school waren wij op zoek naar een mooi kippenhok. We zijn geslaagd bij Grootplezier.nl. Snelle levering, goede service en hartelijk dank voor het cadeau voor de school.

De volgende keer zullen we weer bij jullie bestellen!

26. Juni 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Top!

De wachttijd was tamelijk lang maar de levering werd volledig volgens afspraak nagekomen. Hondenhok en hondenren van zeer goede kwaliteit en perfect geplaatst. Toppers!

24. Juni 2026

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, tijdig geleverd
Wij hebben de schommel nog niet neergezet/ opgebouwd. Hierover kunnen wij dus geen mening geven.

1. Juli 2026

Prima bestelling en levering

Prima bestelling en levering. Ik heb op vrijdag een bestelling gedaan en kon deze op ZA ochtend (de volgende dag) ophalen. Ze hebben zelfs geholpen met het inladen van de pakketten. Een aanrader

6. Juni 2026

Tweede fijne ervaring

Dit is de tweede keer dat wij een konijnenhok bij grootplezier hebben aangeschaft. De konijnen zijn inmiddels senioren en hadden een lager slaaphok nodig. Wederom is het nieuwe onderkomen keurig op tijd en in goede staat geleverd. Kwaliteit is erg goed, enkel de rubberen pootjes van het hok zullen niet lang mee gaan :), maar dat lossen we wel op.

22. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr