Goede service en snelle levering. Het waren aardig wat pakketten wat we kregen maar ze waren goed genummerd en een duidelijk beschrijving met welke schroef waar moest komen. Kipjes zij er blij mee.... Mehr ansehen
Mooi en robuust kippenhok, makkelijk in elkaar te zetten. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Materiaal voelt vrij degelijk aan, zeker de onderdelen voor de ren. Dak is gelukkig niet van bitumen. Ook legh... Mehr ansehen
Ervaren team om alles in elkaar te zetten. Op elke vraag een duidelijk antwoord gekregen. Men probeert zoveel mogelijk om u te helpen en het hondenhok werd sneller geleverd dan voorzien op mijn vraag.... Mehr ansehen
De prestige large black besteld, voor mijn 4 krielkippen. Zeker ruim genoeg dus, want stond aangegeven dat er tot 10 kleine kippen in konden passen. Kleur vond ik ook mooi, waren niet veel hokken in... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
GrootPlezier.nl is de nummer 1 online dierenwinkel en levert konijnenhokken, kippenhokken, hondenhokken, volieres.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Aanrader
Al veel gekocht bij dit bedrijf.
Goede snelle verzending.
Goede communicatie.
Nog steeds niet bezorgd
Nog steeds niet bezorgd. Transmission gaf aan dat ze de straat niet kunnen bereiken… dikke BS!!
Artikel voldoet aan de beschrijving en…
Artikel voldoet aan de beschrijving en foto van de website.
Zeer tevreden
Altijd net antwoord en advies. Snelle correcte levering.
Aanrader voor konijnen- en kippenhokken
Zo'n fijn bedrijf om bij te bestellen, echt een aanrader. Dit is al het 4e of 5e hok wat ik bestel, en altijd zeer tevreden. Goede service, goede kwaliteit van de producten en word altijd snel geleverd.
Een kwalitatief prachtige schommel voor…
Een kwalitatief prachtige schommel voor een mooie prijs.
Snelle verzending.
Cadeau voor kleindochter
Ondanks alle negatieve reviews, vooral van de vervoerder,zijn wij tevreden .
Netjes verpakt en snel volgens afspraak geleverd.
Een mooi kattenverblijf voor buiten…
Een mooi kattenverblijf voor buiten besteld. Ik wilde andere maten en dat kon in overleg! Dus top geholpen en het staat super.
Goede klantenservice, paar onhandige dingeb
Mijn bestelling werd heel snel verzonden; dat was fijn. Bij de verzender was iets met een pakket mis gegaan. De overige pakketten zijn echt keurig bezorgd. Het duurde even voordat het ontbrekende pakket gevonden was en ik werd er wel goed bij geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Ik had het en ren en een konijnenhok besteld; toen ik de ren helemaal binnen had stond hij vlot in elkaar. Het hok kostte meer tijd. Ook doordat er een lat niet goed zat waar de stro-lade op rust en ik die los moest halen en zelf opnieuw moest bevestigen. Dat was een beetje jammer, maar al met al staat het nu goed voor de konijnen.
Is heel goed van kwaliteit en voor het…
Is heel goed van kwaliteit en voor het geld dat je betaalt dik inorde. Snelle levering ook van Nederland naar België.
Nieuwe schommel voor de kleinkinderen
We waren 3 dagen oppassen bij de kleinkinderen en de oude schommel was stuk dus opa opzoek op het internet naar een goede stevige schommel
Ik kwam uit bij GrootPlezier de volgende dag werd de schommel geleverd keurig met alle toebehoren en duidelijke uitleg en uitermate stevig en mooi ik verwacht dat onze achterkleinkinderen ook nog op deze schommel kunnen schommelen
Algemeen zeer goed!
Vlotte levering, duidelijk plan, alles correct. Goeie kwaliteit. Bedankt. Mijn kinderen zijn er heel blij mee.
Quattro schommel
Contact met verloren gegane schommel was snel en verliep correct maar de manier waarop de schommel ingepakt aankwam was wel een pak minder. Waarschijnlijk door het transport beschadigd geraakt, dus daar kan het bedrijf niet aan doen, Enkele kleine beschadigingen aan het hout, maar mocht deze goed ingepakt geweest zijn kon dit probleem voorkomen zijn geweest. Op zich niets waar ik écht over val, maar de prijs/betaling moet ook in orde zijn dus verwacht ik een onbeschadigd en goed ingepakte verpakking te ontvangen.
Goed bedrijf …
Naar het bedrijf zelf geweest en netjes te woord gestaan met advies, keuze en afspraken snel gemaakt en werdt netjes thuisbezorgd door ze met een chauffeur die heel netjes uitleg gaf van hoe het moest en wat het allemaal was. Goeie service en goed materiaal
Het is geleverd met zorg
Het is geleverd met zorg. Het plan was even onduidelijk. Maar uiteindelijk toch gelukt om in elkaar te steken. Het oogt heel mooi. Enkel mijn konijn nog laten wennen aan zijn nieuwe huisje
Prima maar wel echt schilderen!
Snel bezorgd. Degelijk huisje, formaat klopt.
Dat het ‘alleen’ gebeitst moet worden is wel een understatement voor een nachthok buiten.
Correcte levering van de materialen en…
Correcte levering van de materialen en alles klopte.
Voldoet aan de omschrijving
Voldoet aan de omschrijving, instructies zouden iets duidelijker mogen. Verder tevreden met mijn aankoop
Vakkundig advies
Wij kregen in dit bedrijf vakkundig advies over wat wij zochten. Groot assortiment aan artikelen. We werden heel vriendelijk ontvangen door een medewerker die ons heel nuttige tips en uitleg verschafte bij de aankoop van het materiaal. Een echte aanrader.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.