Vi bestilte en fodboldrejse til Manchester i gave til vore søn og har fået en rigtig god service lige fra start hos Groundhopping Tours. Kommunikationen har været i top og alt gik planmæssigt med rigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har netop været afsted på en 3 dages tur sammen med min søn. 2 kampe på 2 dage i Tyskland - lørdag og søndag. Super god proces, hvor jeg skrev hvad jeg ønskede og efterfølgende hjalp en medarbe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har været fire gutter af sted på hemmelig Bundesliga kulttur. Alt spillede som sædvanligt. Lækre hoteller med styr på det hele, gode anbefalinger der blev brugt flittigt, og helt unikke og gen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var i Dortmund i 4 dage med 2 fodboldkampe. Lige fra bestilling til vi står i Dortmund har vi følt os godt behandlet. Meget flot service, gode informationer og telefonopringninger. Dejligt med de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fodbold er mere end de 90 minutters bold på banen. Groundhopping Tours giver dig det hele. Vi gør din fodboldrejse til en unik fodboldoplevelse.
Borgergade 6, 6. sal, 1300, København K, Dänemark
Tak for en fremragende tur til Hamburg Derby , Nicolai. Nicolai er en fantastisk guide, som tager sig tid til alle.
Turen var rigtig godt planlagt, med lidt ekstra oplevelser (fx rundtur på Volkspark) udover selve kampen.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg skal på tur med Groundhoppers.
Super god oplevelse med groundhopping tours. Meget autentisk fodboldoplevelse, en masse nye minder og venner. Tak for en fantastisk tur!
Rejsen gik til Hamborg hvor vi så Hamborg sv vs st. Pauli, det var en af bedste fanmæssige-, historiske- og autentiske fodboldoplevelser man kunne få.
rejsen var en grupperejser med guide (Nikolai) som skabte den bedste og mest oplysende fodboldoplevelse og samtidig var der en masse fodboldelskere at dele oplevelsen med som var super flinke og åbne.
Alt spillede på denne tur. Fremragende guider og styr på alt det praktiske. Det eneste jeg og min gruppe på 5 mand skulle koncentrere os om var at nyde øllene, bolden og alle indtrykkene, resten blev da taget hånd om af guiderne.
Fede indslag med Bundesliga-bingo, tips 13, stadionrundvisning og mange andre ting stod på programmet udover selve kampen.
Hvis man kunne give flere stjerner havde de fået det. Tak for en super tur.
Det var min tur nummer 4 med Groundhoppingtours.dk og endnu engang spillede alle ting bare.👍🍻
Min tur nummer 5 og 6 er allerede bestilt. Og der kommer helt sikkert mange flere i fremtiden 👍
100 stjerner her fra 👍
Super Tur af Nicolai og Groundhopping Tours, det bliver ikke sidste gang. Drengene fra 2640 😜😜👍
Det var første gang mig og min kammerat rejste med Groundhopping Tours, der manglede intet på turen velinformeret godt hotel og masser af gode fælles arrangementer så hvis i overvejer at tage på tur så brug Nikolaj og hans team for det er alle pengene værd de varmeste anbefalinger herfra 😊😊👍
Det var anden gang min kammerat og jeg var med Nicolai og Groundhopping Tours. Alt er klasse på de her ture. Hotellerne der blir valgt, konkurrencer, småhistorierne, mødesteder til øl, de ekstra kampe osv. Vi kommer til at rejse MANGE flere gange med Groundhopping. Man får rigtig meget for prisen!
Første gang med Bundesliga-bussen. Kæmpe ros til Nicolai. Fremragende planlægning og behjælpelig med alt undervejs på hele turen.
Første gang på tur med groundhopping tours! Super oplevelse, alt var planlagt ned til mindste detalje, det var super fedt. Ingen tvivl om det ikke var sidste gang! En stort tak til Nicolai, han gør det sgu godt! 🙌🏼
En førstegangs oplevelse, der bestemt ikke er den sidste! 👌 Det var gennemført, der var styr på alt det praktiske og oplevelsen var flere stjerner værd :)
I efteråret 2019 var jeg med Groundhopping tours i Brasilien. Turen var perfekt sammensat med et tætpakket program, hvor vi så hele 6 kampe og oplevede de fantastiske fodboldstadions og fanatiske Sydamerikanske fans. Inden hver kamp var der desuden også et kampoplæg, hvor vi blev sat ind i “dagens kamp” - stærkt!
Udover fodbolden var der også mange andre ting på programmet, hvor vi blandt andet besøgte en favela sammen med en lokalguide og oplevede en anderledes side af Brasilien. Turen gjorde et kæmpe indtryk. Til sidst skal det nævnes at guiderne på turen var yderst kompetente og havde alle forskellig viden at bidrage med. En stor tak til Peter, Lasse, Fabio og Nicolai for en oplevelse jeg aldrig ville have været foruden!
Vi var med Groundhopping Tours til Derby della Capitale i Rom inkl. en afstikker til Firenze.
Det var en fremragende tur. Der er sørget for nogle rigtig fine rammer, hvor man har mulighed for at få lige præcis den tur man har lyst til. Der er både mulighed for at være sin egen lille gruppe, men også masser af fællesarrangementer, som man kan vælge at deltage i.
Nicolai tager sig tid til alle rejsende, og kommer med gode råd, forslag og informationer. Vi havde ikke fået samme autentiske oplevelser omkring kampene, hvis vi havde rejst på egen hånd.
Jeg vil i allerhøjeste grad anbefale Groundhopping Tours, og det bliver ikke sidste gang, at jeg rejser med dem.
Vi havde fornøjelse af at være med på turen til Rom, hvor vi startede lørdagen med Fiorentina-Genoa, på det gamle charmerende “stadio Comunale”
Super fed oplevelse af mærker stemning fra “Curva Fiesole” hvilken larm og stemning de skaber til kampen💪
Om søndagen var der dømt “Derby della Capitale” og hvilken fantastisk dag det var.
Vi startede med afgang tidligt mod stadion og kom ud i det område hvor alle Lazio fans mødes, vildt område hvor der var super meget gang i den, mange timer før kampstart.
Inden kamp start nåede vi også forbi Roma området, som også var en stor oplevelse, med rigtigt mange mennesker og god stemning inden kampen.
Da vi kom ind på stadion var det den vildeste oplevelse, selve fodbolden var ikke ret god, tydelig præget at kampens betydning, men stemningen skuffede på ingen måde. Fantastiske tifoer fra begge kurver, og specielt en tifo fra Curva Nord med lys fra deres telefoner var vildt at opleve.
Hele turen var perfekt planlagt, helt nede på jorden.
Nicolai har virkelig styr på tingene og tager sig tid til at snakke med alle på turen. Og hans enorme kendskab til de forskellige klubber og stadions er bare imponerende.
Der er stor mulighed for at være social med de andre der er med på turen, og ønsker man mere at være sin egen gruppe, er det bestemt også muligt.
Har kun min bedste anbefaling til Groundhopping Tours, det er helt sikkert ikke sidste gang vi skal på fodbold tur med dem!!
Har været med Groundhopping Bundesliga Bussen to gange.
Virkelig godt arrangeret, skønt selskab og masser af guf for os fodboldnørder.
Jeg ser frem til mange flere fantastiske ture med Groundhopping tours ;)
Må indrømme at der virkelig var styr på alt fra pre-tur start til under og sågar efter hjemkomst. Nikolaj var som turfører meget obs på alle og meget informativ.
Denne turoplevelse eller form for “weekend med drengene” er jeg klart fortaler for med dette selskab.
Fede oplevelser i Berlin med hockey, rundvisning og ikke mindst top fodbold (til trods for en døsig 1. halvleg 😆).
Fedt koncept og fantastiske guider - gør det gerne igen med Dem 👍🏻
Alle aftaler holdes og info pr SMS hvis der sker noget nyt på turen det fungere bare 100%
Var med en tur i Hamborg, det var en super oplevelse og skal klart prøves igen..
Et super godt koncept.
Skal du opleve fodbold kan det virkelig anbefales at tage med Groundhopping Tours
Det hele spiller bare, samt meget fair priser.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.