Vi bestilte en fodboldrejse til Manchester i gave til vore søn og har fået en rigtig god service lige fra start hos Groundhopping Tours. Kommunikationen har været i top og alt gik planmæssigt med rigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har netop været afsted på en 3 dages tur sammen med min søn. 2 kampe på 2 dage i Tyskland - lørdag og søndag. Super god proces, hvor jeg skrev hvad jeg ønskede og efterfølgende hjalp en medarbe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har været fire gutter af sted på hemmelig Bundesliga kulttur. Alt spillede som sædvanligt. Lækre hoteller med styr på det hele, gode anbefalinger der blev brugt flittigt, og helt unikke og gen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var i Dortmund i 4 dage med 2 fodboldkampe. Lige fra bestilling til vi står i Dortmund har vi følt os godt behandlet. Meget flot service, gode informationer og telefonopringninger. Dejligt med de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fodbold er mere end de 90 minutters bold på banen. Groundhopping Tours giver dig det hele. Vi gør din fodboldrejse til en unik fodboldoplevelse.
Borgergade 6, 6. sal, 1300, København K, Dänemark
Perfekt service og hjælp til at komme på fodboldture🔥🔥🔥det har de bare styr på

Antwort von Groundhopping Tours
Jeg havde min søn på 10 år med til Dortmund - Leipzig og vi havde en fantastisk oplevelse. Hotellet lå fint centralt og vi gik til stadion, hvor vi på vejen spiste på ét af de anbefalede steder, hvilket var en super autentisk oplevelse.
Da vi ankom til hotellet var "stadionpakken" klar, så vi skulle kun bekymre os om, at komme ud til stadion.
Der var klar og tydelig kommunikation fra Groundhopping Tours fra start til slut (med updates omkring muligheder samt begrænsninger pga national helligdag).
Jeg glæder mig allerede til næste tur...

Antwort von Groundhopping Tours
Vi var i Polen og se 2 kampe i henholdsvis Warszawa og Gdansk. Groundhopping Tours havde stået for det at arrangere turen, og alt klappede. Specielt de hoteller vi boede på, var rigtig gode og lå godt i forhold til rejsen. Så vi kan kun anbefale Groundhopping Tours.

Antwort von Groundhopping Tours
Havde købt tur til Liverpool - Everton. Virkelig god kommunikation og service med gutterne før, under og efter rejsen. Alt gik som håbet og forventet og fodbold biletter var præcis som ønsket.
Og så er Liverpool bare en fed by - uanset om man er rød eller blå!

Antwort von Groundhopping Tours
Tur til Hannover med 4 venner - alt var som det skulle være med Hotel og Billetter til 2 kampe samme dag Wolfsburg- Køln og Hannover- Hertha information inden var som det skulle være - Næste gang vil helt sikkert kigge denne vej.

Fantastisk fodboldrejse til Holland⭐⭐⭐⭐⭐
Vi havde en fantastisk tur til Amsterdam med fokus på den store kamp mellem PSV og Ajax.
Hotellet lå som lovet super centralt, hvilket gjorde det nemt at komme rundt i byen. Undervejs opstod der små udfordringer, som Groundhopping reagerede hurtigt på og løste meget professionelt.
Fodboldbilletterne var helt i top. Vi fik en unik oplevelse med adgang til en lækker restaurant, hvor vi nød en 3-retters menu inden kampen. Selve kampen overværede vi fra hjemmeholdets stemningstribune – en intens og autentisk fodboldoplevelse, vi sent vil glemme.
Alt i alt en kæmpe anbefaling herfra – vi vil helt sikkert benytte Groundhopping Tours igen!

Antwort von Groundhopping Tours
Sammen med en ven havde jeg en fantastisk tur til Tyskland med Groundhopping Tours! Vi var afsted på den "hemmelige bundesligarejse", hvor vi først på dagen fandt ud af hvor vi skulle hen og se fodbold. GT havde forberede kuverter med kampbilletter og anbefalinger til byerne vi skulle til og vi havde en virkelig fed oplevelse, hvor vi fik stiftet bekendtskab med den store diversitet i tysk fodbold. Det "hemmelige" koncept spiller bare og gav turen ekstra spænding både mens vi var afsted og i dagene og ugerne op til. Vi er allerede ved at finde ud af hvornår vi kan komme afsted igen!

Antwort von Groundhopping Tours
En ting er at sælge en fodboldbillet og et hotelværelse som aftalt og til tiden og med den ønskede kvalitet hele vejen rundt. Noget andet er at gøre det samtidig med løbende opdateringer om transport, pubber, adgangsforhold og meget mere.
Groundhopping Tours gør begge dele.
Tak for det og en klar anbefaling herfra.

Antwort von Groundhopping Tours
Trygt og nemt. Fin lille guide til byen mv, som gør at man ved hvor og hvordan man skal angribe.
Brugt før, brugt denne gang og kommer helt sikkert til at bruge dem igen.

Antwort von Groundhopping Tours
Kræs for kendere, så at sige.
Det spiller maks, når man bestiller med GT.
Vi var 2 mand i polen, og fik både fif til byen og en udførlig guide til den bedst mulige kampdag på stadion.
Udover dét, var deres tre udsendte nogle hyggelige fyre.
Anbefalelsesværdigt.

Antwort von Groundhopping Tours
Netop hjemvendt fra en både vanvittig og uforglemmelig tur med Groundhopping Tours til Poznań, hvor vi så de lokale helte fra Lech løfte Ekstraklasa-trofæet – endda med træner Niels Frederiksen ved roret.
Groundhopping Tours har stået for både hotel og kampbilletter, og der har været benhårdt styr på tingene hele vejen igennem. Vi har fået god og detaljeret information om holdet, byen, barer, seværdigheder osv., og under hele forløbet har vi følt os i trygge hænder. Det er samtidig tydeligt at mærke, at folkene bag Groundhopping Tours selv har en stor kærlighed til verdens smukkeste sport.
Kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Groundhopping Tours
Vi havde en helt genial tur, og vi krydrede den med at se Schalke – Paderborn om fredagen (dagen før Dortmund kampen).
Men alt fra jeres side (Groundhopping Tours) var planlagt ned til mindste detalje, og alt information var meget brugbart. Vi var på størstedelen af de steder som I anbefalede.
Der var ikke nogen af stederne der skuffede os. Det var virkelig rart, at have en gameplan når man tog afsted, så vi ikke skulle undersøge det hele store inden vi tog afsted.
Det var lige fra hotellet, hvor pakken med halstørklædet, billetterne etc. bare var klar da vi ankom.
Så vi har kun roser tilovers til jer, efter den skønne fodboldtur vi var på.
Vi vil helt sikkert igen rejse med jer, ingen tvivl om det.
Mvh. Nikolaj

Antwort von Groundhopping Tours
Jeg har nu været med på 2 ture arrangeret af Groundhopping Tours. Hver gang har været vel tilrettelagt. Godt informationsbehov før turen samt under turen.
Kan kun anbefale at booke fodboldtur med dem!

Antwort von Groundhopping Tours
Vi købte en hemmelige fodboldrejse, hvor vi skulle en tur til Krakow. Det blev en fantastisk tur med masser af fed stemning, og hele tre fodboldkampe.
Wisla Krakow var en kæmpe oplevelse.
Hotel og restauranter spillede bare maks. Så Groundhopping Tours og Krakow får en kæmpe anbefaling fra os af.

Antwort von Groundhopping Tours
En helt igennem gennemført tur til Tyskland og se Wolfburg VS Freiburg, der var lagt et perfekt program af Groundhopping Tours og alt spillede ned til mindste detalje 💪🏼👌🏻⚽️

Antwort von Groundhopping Tours
De overbeviste mig om Krakow.
Havde egentligt besluttet mig, at min 40 års med 9 venner skulle holdes i Hamborg. Men blev anbefalet Krakow, pga pris, restauranter og intensiteten på stadions. Det blev en kæmpe weekend, så kæmpe anbefaling herfra. Alt spillede ift transport, kampen mv.

Antwort von Groundhopping Tours
Super kommunikation hele vejen igennem; aftalerne levede 100% op til forventningerne, både mht. kvalitet og pris. God informationer om muligheder på turen. Super oplevelse...

Antwort von Groundhopping Tours
Mange tak for en fuldstædig enestående oplevelse, som jeg kun kan anbefale alle skal prøve.
Mange tak til alle guider fra Groundhopping Tours både de to lokale og vores to guider fra Danmark, som ga' os et godt indblik i den Argentinske mentalitet og fodbold kultur

Antwort von Groundhopping Tours
Tur til Dortmund. Alt spillede til perfektion. Gode rejsetips og stort engagement :)

Antwort von Groundhopping Tours
En super fed tur med max fodbold. Hvis man rejser alene kan jeg varmt anbefale deres gruppe rejser, ikke sidste gang, stort tak

Antwort von Groundhopping Tours
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.