Power Nutrition PWO gav mig den bästa energin jag någonsin upplevt. Jag tog den innan mitt benpass och kunde köra på bra mycket hårdare än vanligt. Choco Loco proteinpulvret är grymt gott och svårt a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snabb och punktlig leverans. Är väldigt nöjd med de produkter jag hittils testat. Bra råd från personalen som också själva använder produkterna. Som bonus fick jag en shaker och proteinbar i mitt fö... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra priser, något ni gärna får förbättra är leveranserna att om man beställer flera saker att allt gärna får komma samtidigt och inte i olika paket. Men väldigt nöjd!
Unternehmen hat geantwortet
Hos Gymkungen.se hittar du kosttillskott, träningskläder & tillbehör från välkända varumärken. Vi har allt du behöver för att maximera dina träningsresultat och optimera din hälsa – och vi gör det till kungliga priser!
Lojovägen 58, 18147, Lidingö, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

DET PRODUCT VAR JU BRA OCH SMAKAT JU VÄL BRA
DET VAR JU VÄL GJORT:D

Antwort von Gymkungen
Rimlig leveranstid, stabila produkter, fick exakt vad jag beställde, inga konstigheter

Antwort von Gymkungen
Ständigt tjat om att lämna omdöme när jag inte ens fått hem varan! Vad är det som tar sån tid??

Antwort von Gymkungen
Det som var bra var att priset var lågt i jämförelse med andra företag, det som gjorde att de inte fick 5 var att en av burkarna jag beställde med pwo var skadad och lite öppnad. Men jag orkade inte skicka tillbaka den så jag behöll den

Amatör företag.
Fyller i mitt mail för att få rabatt, får rabatt kod men rabatten gäller inte fast man använder rabattkoden på produkter som har ordinarie pris.
Kundservice va brutalt dålig. Svarar inte på frågan man har ställt, får en helt annat svar. Ni är sämst. Forsätter ni såhär så konkar ni eller så kan ni inte ens konkurrera med dem andra gym produkter företag.

Antwort von Gymkungen
Snabb leverans och bra service! Rekommenderar starkt deras PWO och proteinpulver, utan tvekan de bästa smakerna jag haft.

Antwort von Gymkungen
Snabb och punktlig leverans.
Är väldigt nöjd med de produkter jag hittils testat. Bra råd från personalen som också själva använder produkterna. Som bonus fick jag en shaker och proteinbar i mitt första paket. Kommer garanterat att fortsätta att beställa från dem.

Antwort von Gymkungen
Power Nutrition PWO gav mig den bästa energin jag någonsin upplevt. Jag tog den innan mitt benpass och kunde köra på bra mycket hårdare än vanligt. Choco Loco proteinpulvret är grymt gott och svårt att tröttna på.
Jag brukar hälla i lite mjölk och då smakar den precis som en choklad milkshake från en retro diner.

Antwort von Gymkungen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.