haareksperten.com Bewertungen 50

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik behandlingen udført for en måned siden og har ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg kan varmt anbefale at få lavet hårbehandling hos Håreksperten. Klinikkens medarbejdere er yderst kompetente, o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale Håreksperten. Hele forløbet har været trygt og professionelt fra start til slut. Zari fortjener særlig ros – hun er utrolig sød, hjælpsom og altid tilgængelig, hvis man... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Håreksperten får 5 stjerner herfra! Det har været en betryggende oplevelse hele vejen igennem. Alt er planlagt ned i mindste detalje og det giver tryghed. Zari (kontaktpersonen) er virkelig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk og tryg oplevelse fra start til slut. Zari er god til, at tage dig i hånden og sørge for, at du får afklaring og information om hele forløbet både før, under og efter operationen. Læge... Mehr ansehen

1. Haartransplantationsklinik

Vom Unternehmen geschrieben

Håreksperten er stiftet med formålet om at hjælpe kunder i Danmark til, at kunne få lavet en succesrig hårtransplantation i Istanbul hos troværdige kirurger. Vi er et bureau som følger dig hele vejen fra start til slut. Vi arrangerer hele dit forløb, så du kan føle dig tryg.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Utrolig behagelig oplevelse

Har haft en super god oplevelse.
Zari er god til at få en til at føle sig tryg, hvilket er meget vigtigt i sådan et forløb, hun svare hurtigt tilbage og kan svare på alt hvad man spørger hende om,
der er styr på det hele lige fra afrejse til hjemkomst. 👏
På klinikken er de utrolig professionelle og meget søde, jeg fortryder på ingen måder mit valg af håreksperten, stor anbefaling her fra 👏

22. August 2024

Fantastisk støtte til en

Zari er et fantastisk menneske som skaber en god kontakt og ro, inden du beslutter om du vil have en hårtransplantation☺️👍
Zari er efterfølgende med i hele processen hvor hun guider dig igennem alt, super godt😉👏
Jeg er i gang med min 2 gang, da jeg havde mistet rigtig meget hår inden jeg startede hos Zari
Prøv det, du bliver ikke skuffet

4. Juli 2024

Jeg føler mig hørt

Jeg føler mig hørt, Zari er super sød og kompetent. Jeg er fuldt ud tilfreds med processen, det hele er tilrettelagt og planlagt godt, jeg skal ikke selv tænke så meget.
Jeg kan helt klart anbefale haareksperten, hvis du er i tvivl om hvem du skal vælge. Det er ret tydligt at de går op i kvalitet frem for kvantitet.

3. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Positiv oplevelse med Haareksperten!

Efter en god snak med Zari fra Håreksperten, og en online vurdering fra hendes dygtige læge i Istanbul, besluttede jeg her i starten af året, at få lavet en hårtransplantation. Jeg var først i tvivl om det var noget for mig, og om resultatet kunne blive godt, men hendes kvalificerede rådgivning, gjorde at følte jeg mig meget tryg ved at tage beslutningen. Hele forløbet har været aldeles positivt og ukompliceret, og Zari, med hendes store erfaring og viden, har stået klar på sidelinjen med rådgivning, støtte og besvarelse af spørgsmål. Der er nu gået nogle uger siden operationen, og det nye hår vokser stille og roligt frem, og rødmen i donorområde og tindinger aftager dag for dag. Håreksperten følger mig fremadrettet, og for at bevare mit ikke transplanterede hår bedst muligt, har vi aftalt at næste skridt er den såkaldte PRP behandling.

4. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitet og tryghed for pengene

Jeg havde længe overvejet at få justeret min hårlinje og tindinger og havde været i kontakt med fem kirurger / kosmetiske centre / pakkeløsningsudbydere både i og uden for Danmark. Eftersom der ses øgede tendenser til, at klinikker prioriterer hurtig profit over kvalitet og patientsikkerhed i udlandet, og jeg selv har oplevet temmelig aggressiv markedsføring, overvejede jeg stærkt, om jeg skulle smide de ekstra knapper i projektet og få operationen foretaget i Danmark.

I min tvivlsomme research faldt jeg over Håreskperten og fik hurtigt kontakt til Zari. Fra starten kunne jeg mærke Zaris grundighed i forhold til forløbet, som jeg ikke havde oplevet på det niveau andre steder. Der var god kommunikation, fokus på et naturligt resultat, min helbredstilstand og realistisk forventningsafstemning. Vi var på bølgelængde, og det gav mig det sidste skub til at komme afsted.

Jeg fik en tid to uger senere, som passede ind i mit skema. Jeg blev grundigt forberedt inden afrejse og kom afsted. Alt praktisk, som Zari havde taget sig af, forløb smidigt. Hotellet og klinikken lå i et godt område, kørslen var altid til tiden, kirurgen var sød og behagelig, og man kunne fornemme, at personalet var rutineret uden at haste gennem proceduren. Operationen forløb let; bedøvelsen nappede lidt, men ellers mærkede man ikke noget.

Zari er virkelig involveret i forløbet og forbereder dig godt før og efter. Det er tydeligt, at forbindelsen og dialogen mellem Zari, kirurgen og de øvrige er tæt før, under og efter operationen.

Nu, en uge efter min operation ser resultatet allerede rigtig lovende ud. Kløe og hævelse har været minimal, og det temmelig store skaldede område i mit baghoved er fuldstændig dækket af mit tilbageværende hår.

Jeg havde et virkelig godt forløb og ærligt tror jeg ikke man finder en bedre pakkeløsning ❤️

27. März 2024

Super dygtige og professionel. 🥰🥰

Jeg kan varmt anbefale haareksperten ❤️
Alt har bare kørt på skinner fra start til slut, de har 100% styr på hvad de laver. Så søde og professionelle, og Zari er med hele vej til at guide en. 5 stjerner herfra. 🤗🤗

Mick

29. März 2024

Tryghed hele vejen

Netop hjemvendt fra Istanbul efter en vellykket tur.
Jeg havde længe gået og tænkt over om jeg skulle springe ud i det, men har hele tiden været nervøs omkring det ukendte.
Mange spørgsmål trængte sig på, hvor godt vil det være, hvor stor smerte, hvor dyrt, succes rate, hvilken klinik, hvilket land mm.
Men da jeg først havde været i kontakt med Zari her fra Haareksperten og fik svar på mange af mine spørgsmål var jeg ikke længere i tvivl.
Hvis jeg skulle springe ud i det skulle det være her igennem Haareksperten, da jeg fra første kontakt følte Zari gav mig den tryghed som jeg længe havde søgt efter for netop at turde tage det sidste skridt.

Når det så er sagt er oplevelsen jo ikke smerte fri og bare en dans på roser, men man kommer igennem det og vi er jo alle forskellige omkring smerte.
Heldigt for mig lykkedes det mig at sove langt det meste af tiden, jeg var vel vågen 10-15 min on/off ud af 7 timer.
Klinikken hun samarbejder med er meget professionelle, og man mærker med det samme at de kigger på os alle med forskellige øjne. De nye hårgrænser tegnes ikke bare op på den samme måde igen og igen. De tegner den op forskelligt fra person til person, og tager hensyn til den enkeltes ansigt, muskler i hårbunden mm, netop fordi vi jo ikke er ens.

Nu er jeg så kommet hjem igen og så er det kun et spørgsmål om at tiden skal gå og så har jeg forhåbentlig snart en frisure igen. Ca 1 år.

Men skulle jeg gøre det om, ja så ville jeg helt sikkert igen vælge Zari og Haareksperten.

Det eneste jeg fortryder nu er at jeg ikke bare sprang ud i at få det gjort længe før så havde ventetiden jo været gået nu.

11. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryghed, kvalitet og komplet pakkeløsning

Jeg har lavet en masse research gennem flere år for at finde ud af hvor der ville være det bedste sted i Europa at få lavet en hårtransplantation. Vi er en håndfuld venner, som alle har talt om det, men de kigger på mig for at finde det optimale sted.
Der er mange om buddet indenfor hårtransplantation og der er mange rådne kar (inkl. i Danmark), som ikke lever op til hvad der loves på websiden, i materialerne, til møderne og i telefonen. Lad dem om det. Hvis jeg skulle have det lavet, skulle det være det bedste sted.
Heldigvis faldt valget på Haareksperten.com, som formidler en komplet pakkeløsning fra information om proceduren, sikrer at du reelt er klar til processen, og sørger for alt (undtagen flybilletterne, hvilket jeg godt selv kan lide at håndtere). Med alt menes alt: formidling af kontakt mellem den dygtige læge og hendes personale i Istanbul, information til dig om hvad der sker step-by-step, samt vigtigst af alt: post-operations-håndtering. For der er ting du selv kan gøre for at få håret til at blive styrket og gro hurtigere. De mange ting og timingen for bruges af produkter mv., sørger Haareksperten.com for at du har.
Med andre ord: du tages i hånden hele vejen og det giver i den grad en følelse af tryghed, du ser den høje kvalitet og så er det value for money. Der er mange andre på markedet og endda også nogle umiddelbart billigere, som sender kunder til Istanbul. Men Haareksperten.com er klart de bedste. Jeg har allerede "sendt" 4 venner afsted og de er lige så glade for resultatet som mig.
OBS! Mand til mand: husk at du først ser de rigtig flotte resultater efter 3 mdr. og endeligt resultat efter 12 mdr. Så tag endelig afsted, men husk tålmodigheden ift. væksten. Og tilkøb de produkter og ydelser som Haareksperten anbefaler. Det bliver du glad for at have valgt.
Haareksperten.com er velkomne til at lade kunder kontakte mig mhp. at høre nærmere fra en glad kunde der har prøvet en hårtransplantation.

23. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Holdt i hånden hele vejen, varm anbefaling herfra

Jeg vil gerne rose Haareksperten for hele forløbet. Tak for det!. Jeg henvendte mig i efteråret 2023 og allerede efter vores første møde, følte jeg at der var styr på tingene. Vi rejste til Istanbul i starten af December og det var et super forløb. 3 timer efter selve hår transplantationen sad vi på restaurant. Jeg sov perfekt om natten og næste dag kl: 9 fik jeg fjerne forbindingen. Det var - a walk in the park. Jeg har hele tiden følt jeg var i trygge hænder, og det er jeg stadigvæk. Idag 3 måneder efter gror håret derudaf, og jeg starter på PRP behandling her i København, et forløb som Haareksperten også styrer. Jeg har kun positive ting at sige. Top karakter herfra ;-)

1. Dezember 2023

Kæmpe anbefaling herfra!!!💪🏻

Jeg fik lavet en hårtransplantion tilbage i juli 2023. Og den eneste fortrydelse er at jeg ikke fik lavet det noget før!!

Er gået fra at have en negativ følelse hver gang jeg kiggede i spejlet. Til at jeg ikke rigtig tænker på mit hår længere, udover at jeg syntes det ser godt ud💪🏻

Og kan klart anbefale Haareksperten! Man bliver behandlet rigtig proffesionelt og Zari som er med på din rejse fra start til slut. Sørge for nogle trygge rammer.

Det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt😊

7. Juli 2023

Alt spiller bare

Allerede fra første samtale med Zari og haareksperten.com, følte jeg mig i trygge hænder omkring hele processen. Man bliver vejledt og guidet på en meget professionel måde, og der er fuldstændig styr på alting.
Personalet på klinikken er virkelig dygtige og har udført deres arbejde til UG. Jeg er i gang med min efterbehandling her 10 dage efter min operation, hvor min sårskorpe er væk og jeg begynder at kunne se, hvordan min nye hårgrænse kommer til at se ud.

Hele vejen igennem har Zari været med på sidelinjen, og sørget for at det blev den bedst mulige oplevelse for mig. Og det har det virkelig været.
Ydermere er Zari enormt kompetent og giver dig alt den info man skal bruge. Hvis der er noget man er i tvivl om rækker man bare ud, så kan Zari svare på det eller få fat på Dr. Merih.

Jeg kan kun komme med de største anbefalinger af haareksperten og Zari.

15. Dezember 2023

Fuldstændig fantastisk forløb

Fuldstændig fantastisk forløb. Der var tjek på det hele fra første møde til selve operationen med det dygtige personale i Istanbul. Nemt og trygt hele vejen. Der var tænkt på det hele. Nu har jeg spirende hår og en nem og overskuelig plan mht. hårvask, shampoo og hårvækstfremmende piller. Tak til Zari og hele holdet. Jeg er en lykkelig mand - nu med hår🙌

23. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et flot og naturligt resultat som er anbefalelsesværdigt

Jeg var hos håreksperten for ca 7 måneder siden. Den samlede oplevelse var rigtig god idet at der var en klar og tydelig kommunikation fra før rejsen under rejsen og efter rejsen. Man føler sig i rigtig trygge hænder med en forstående og dygtig guide som tydeligt kan sine ting. Rigtig venlig personale hvor jeg også under det hele følte mig tryg. Efter jeg er kommet tilbage til Danmark bliver der fulgt godt op på hvordan det går og bliver jævnligt bedt om at sende billeder. Det betyder bare at de virkelig gør alt for at have tilfredse kunder. Håreksperten er hverken en pengemaskine eller nogle som ikke ved hvad de gør tværtimod så laver de deres arbejde virkelig grundigt og så naturligt at det ikke ses at man har fået det lavet. Alt i alt et sted jeg til enhver tid vil anbefale.

25. Februar 2023

Tryghed, guidance og kvalitet

For mig er tryghed en præmis for valg af udbyder. Specielt fordi hårtransplantationer er et relativt nyt fænomen her i Norden. Håreksperten vejleder og guider, helt fra start til slut.

Kvaliteten af indgrebet føler jeg er god. Som sagt har jeg ikke så meget at sammenligne med. Ikke desto mindre er næsten alle klinikker i Istanbul dygtige.

Fantastisk oplevelse. Kom hjem i forgårs og er nu i gang med efterbehandling. Stort 👍 herfra!

10. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og anbefalelsesværdig oplevelse

Jeg er lige kommet hjem efter Hårtransplantation i Istanbul. Det har været en virkelig god oplevelse, og jeg er indtil videre meget tilfreds med resultatet. Gennem hele forløbet har der været god og hurtig kommunikation, hvilket har gjort mig meget tryg på rejsen.
Jeg synes, det er virkelig professionelt, at man bliver vejledt i, hvad der på sigt vil blive pænest. De går meget op i ens naturlige mimiker og tager udgangspunkt i mit skandinaviske look, hvilket er meget professionelt. Yderligere virker det som om, at der er kontakt til de bedste læger/sygeplejersker i Istanbul.
Jeg vil til enhver tid anbefale Håreksperten, da serviceniveauet er i top samt vejledning både før og efter! Stor ros til Håreksperten og Zari! 💫

17. Oktober 2023

Enestående service og resultater

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at benytte Håreksperten til min hårtransplantation, og jeg er overvældet over den professionalism og omsorg, som hele teamet udviste. Fra den indledende konsultation til opfølgningen efter proceduren, jeg følte mig godt informeret og støttet på hvert trin af vejen.

Hårekspertens team koordinerede alt perfekt, hvilket gjorde hele processen problemfri. De sørger for, at alle mine spørgsmål blev besvaret, og at jeg følte mig tryg før, under, og efter min transplantation.

Resultatet af min hårtransplantation har overskredet alle mine forventninger, og jeg kan ikke udtrykke nok, hvor tilfreds jeg er med både min nye hårgrænse og den service, jeg modtog. Jeg vil varmt anbefale Håreksperten til enhver, der overvejer en hårtransplantation. Den personlige opmærksomhed og ekspertise, de tilbyder, er simpelthen uovertruffen. Tak, Håreksperten 👍🏼

15. September 2023

God efterbehandling

Efter at have foretaget hårtransplantationen for 6 måneder siden, har jeg siden da modtaget god service samt eftersyn af hele processen med hårvæksten. Zari er god til at orientere samt følge op på kunderne. Denne form for påmindelse gør, at man som kunde føler, at det er lige så vigtigt for Håreksperten at frembringe de gode resultater hos kunden. Stor ros til Zari for hele tiden at vende tilbage med lægen, når der opstår behov for en eventuel eftersyn eller spørgsmål mv.. :-)

2. September 2023

Når fornøjelse møder profesdinalitet

Kanon oplevelse og meget profesdinelle staff, fra konsulenten (Zari), til lægen, og super organizerede forløb, fra vi ankom til istanbul til vi skulle hjem. (Vi blev hentede i lufthavn og til hotellet,og dagen efter til klinikken, og tilbage igen). Vi har fået så meget for pengene, at man tror ikke det kan lade sig gøre. Tak for håreksperten for det dejlig behandling og de utrolige resultater.

23. März 2023

Hårtransplantation ved Haareksperten…

Hårtransplantation ved Haareksperten med Zari som konsulent har været et dejligt og trygt forløb. Der kan være meget forvirring og spørgsmål omkring sådan en procedure, men jeg må bare sige at jeg har følt mig i gode hænder hele vejen fra start til slut i mit forløb hos Haareksperten. Personalet, læge og sygeplejerne er søde og rare samt virkelig gode til engelsk. Min operation gik som smurt og nu er der er allerede gået næsten 3 mdr siden operationen, og de nye hår er så småt begyndt at spire.

Tag fat i Zari hvis i har nogen spørgsmål inden forløbet, hun er hele tiden klar til at hjælpe.

ALT i alt er jeg mega glad for mit valg, nu venter jeg bare på det færdige resultat

24. März 2023
haareksperten.com-Logo

Antwort von haareksperten.com

Kære Deniz,

Tak for din positive feedback om din hårtransplantations oplevelse på Trustpilot.

Vi forstår, at der kan være mange spørgsmål og bekymringer omkring en sådan procedure, men det er vores mål at sikre, at vores klienter føler sig trygge og velinformerede. Det glæder os at høre, at du har følt dig tryg og haft en god oplevelse.

Din positive personlighed har været med til at gøre hele processen til en fornøjelse, også fra vores side.

Vi ser frem til at modtage de sidste billeder fra dig, så vi sammen kan glæde os over det færdige resultat :)

Med venlig hilsen,
Håreksperten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr