Jeg fik behandlingen udført for en måned siden og har ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg kan varmt anbefale at få lavet hårbehandling hos Håreksperten. Klinikkens medarbejdere er yderst kompetente, o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan klart anbefale Håreksperten. Hele forløbet har været trygt og professionelt fra start til slut. Zari fortjener særlig ros – hun er utrolig sød, hjælpsom og altid tilgængelig, hvis man... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Håreksperten får 5 stjerner herfra! Det har været en betryggende oplevelse hele vejen igennem. Alt er planlagt ned i mindste detalje og det giver tryghed. Zari (kontaktpersonen) er virkelig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk og tryg oplevelse fra start til slut. Zari er god til, at tage dig i hånden og sørge for, at du får afklaring og information om hele forløbet både før, under og efter operationen. Læge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Håreksperten er stiftet med formålet om at hjælpe kunder i Danmark til, at kunne få lavet en succesrig hårtransplantation i Istanbul hos troværdige kirurger. Vi er et bureau som følger dig hele vejen fra start til slut. Vi arrangerer hele dit forløb, så du kan føle dig tryg.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Virkelig god virksomhed. Zari har stor viden indenfor området og man føler sig i trygge hænder hos hende og hendes team.
Zari stod for hele koordineringen hvilket jeg følte mig tryk ved, alt omkring virksomheden er som der bliver reklameret for.
Du kan roligt glemme alle dine fordomme, jeg kan varmt anbefale Zari.
Det er idag 9 dage siden at jeg alene to turen til Istanbul, det har været en god oplevelse og det hele værd.
Hilsen Martin Kensmark.

Antwort von haareksperten.com
Følte mig i trygge hænder gennem hele forløbet. Resultatet var dog langt fra som forventet. Den danske kontakt (Zari) var ærlig og hurtig til at svare. Hun går meget op i god service og klinikken i Tyrkiet er nøje udvalgt. På klinikken var snakkede de udmærket engelsk. Jeg lå vist i et reservelokale, for det virkede ikke til at være indrettet til formålet og under behandlingen skulle andet personalet hele tiden ind og hente noget i skabene i rummet, hvor jeg blev behandlet.
Hotellet var over forventning og taxaen var altid klar. Lægen vidste mig et billede af, hvordan håret ville udvikle sig over et år. Min hårvækst stoppede dog efter 4 mdr., så jeg er noget tynd i de implanterede områder. Ved sammenligning så ser det heller ikke ud til, at hun har sat mine hår så tæt som andre har ved deres hårtransplantationer.

Antwort von haareksperten.com
Kæmpe susses oplevelse!!! Jeg er virkelig blevet blevet behandlet fantastisk og fået en super oplevelse med mine 2 venner jeg havde med på turen, det var intet problem at de tog med og så Istanbul.
Jeg havde en god og lang telefon samtale med haareksperten, det gjorde jeg også følte mig mere tryg og klar over hvad der ventede mig i gennem hele forløbet.
Var der det mindste kunne jeg altid ringe eller skrive, virkelig en god service jeg ikke har oplevet mange steder.
Kan klart anbefale haareksperten til andre der også synes der mange alt fra lidt til meget hår på hovedet.

Antwort von haareksperten.com
Hvad gør en forretning bedre end andre - service, ærlighed, kvalitet og prisvenligt vil være nogle af tingene.
De fleste som vælger en hårtransplantation søger tryghed i, at det bliver et bedre resultat end før operationen og her skiller Haareksperten.com sig ud på samtlige at nævnte parametre. De er til at få fat I - bogstaveligt døgnet rundt og kan svare på alle de spørgsmål som falder en ind.
De arbejder med de dygtigste læger i branchen som endda underviser andre i hårtransplantationer hvilket gjorde mig tryk ved min operation. Stedet hvor operationen foregik var et placeret i et meget pænt område svarende til Strøget på Hellerup Strandvej eller lign. hvor man nemt kan kombinere sin tur med lidt shopping eller caféture.
7-10 dages tid efter operationen er hverdagen temmelig normal. Det er nu godt 2 mdr. siden min operation og hårene er så småt begyndt at komme til syne.- spændende.
Alt i alt peger jeg på Haareksperten.com hvis nogen spørger mig hvor man skal søge hen for at få håret lavet - uden tvivl.

Antwort von haareksperten.com
den største anbefaling her fra. super oplevelse den telefoniske kontak har været så hjelpsom hele vejen igennem forløbet også efter man er kommet hjem. oprationen egik så let som ingenting. så vær ikke i trivel bare få det bestilt du vil ikke fortryde

Antwort von haareksperten.com
Skønt og få selvtilliden igen. Vil ønske jeg havde taget beslutningen noget før.
Tak til lægen Merih og personalet som gjord deres bedste for at give mig en god oplevelse. Ærlige og søde mennesker og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem forløbet.

Antwort von haareksperten.com
Min mand har fået lavet en hårtransplantation, hvor Håreksperten stod for at arrangerer hele forløbet i Istanbul og resultatet er blevet fantastisk. Jeg tog også med ham og vi holdte en mini ferie i smukke Istanbul. Virkelig god service hele vejen igennem. Han ser 10 år yngre ud og det er jeg godt begejstret over:) Vil gerne rose dem herfra og Dr. Merih som de samarbejder med er virkelig dygtig.

Antwort von haareksperten.com
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.