Halloween Studio Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Es una estafa

Es una estafa, no compréis nada en esta web. Ojalá hubiese revisado las opiniones de Trustpilot antes de hacerlo, espero otros usuarios no cometan el mismo error. Artículos de pésima calidad, nada que ver con lo que anuncian, transporte eterno que hace que no lleguen a tiempo, a pesar de pagar el extra de transporte urgente. Y lo que es peor, lamentable servicio Postventa e imposibilidad total de devolución.
En definitiva una web ESTAFA

19. Oktober 2025

Absolutely a scam/rip off

Zero stars. Ordered the art the clown mask/jumpsuit. Absolutely terrible quality, nothing like what is advertised. There is no customer service responses. The items showed up over a month after halloween, even though they were ordered well before. Also ordered the $50 mystery boxes which are just cheap nylon sock slip on "masks". This is a scam company. The only way that is posted to get a "refund" on the items is a complicated scenario in which you spend hundreds trying to send them back to a location in China. Even then, I wouldn't expect anything in return. Spent hundreds on garbage. If there was a negative star review option; this "company" would deserve it.

2. Dezember 2025

Penosi

Penosi. State alla larga. 1 mese per ricevere l’articolo completamente diverso dalla pubblicità. Impossibile rendere prodotto, visto che va spedito in Cina. Non ha senso. Ridicoli

10. November 2025

Just received

Just received, ordered on 8/-10 with 6/7 day lead time. Poor quality avoid at all costs.
Overpriced tat. Shame on you Halloween studios, great picture on site and pants in real life, will be used as a duster.

8. November 2025

Trash company

Trash company. Order was made weeks before Halloween. Mask that came could have been made and was probably made by a child in china.

5. November 2025

ATTENTI NON CI CASCATE!

Usano foto e video assolutamente non conformi a quanto arriva che è un prodotto di pessima qualità (io avevo ordinato una maschera di JoKer che mi è arrivata completamente diversa dalla foto, completamente deforme e non adattabile e con la bocca sigillata....) e la restituzione in Cina costa più del rimborso quindi di fatto una volta acquistato non ti resta che "piangere" per l'errore.

11. Oktober 2025

Complete sham of a website including so…

Complete sham of a website including so many fake "trust pilot" styles reviews. The good shown on the site is nothing like what you receive. You receive cheap trash available on thousands of other sites.

They don't respond to any emails and make it impossible to get your money back. Interstingly they have changed their return policy on their website in the last couple of weeks. There used to be an email address there to request authorisation now it's ship it back to china at your expense and you may eventually get some money back from us.

Don't beleive a work they say on their website.

31. Oktober 2025

Valse advertenties

Valse advertenties. Verkoopt zogenaamde maskers van film kwaliteit en ontvang maskers die helemaal niet trekken op wat ze tonen op website. Niets van kopen !

24. Oktober 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen