Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige, venlige, effektive flyttefolk - en positiv flytning. Tak! Man skal lige huske at få afklaring på transport omkostninger til og fra flygtning, samt pris på tunge løft før opgaven udføres.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ikke tilfreds😫, fordi besked står kun time og pris ikke for klar det skal mindste fakturering er 2 timer. Jeg selv med en bil flyttede min flyttekasser fordi tænkte for spare timer. Men når fik jeg r... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel og effektiv service Tusind tak for en virkelig professionel og veludført flytning. Hele processen forløb problemfrit, og opgaven blev faktisk løst hurtigere end forventet. Alt kø... Mehr ansehen

1. Umzugs- und Lagerservice

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er Hammerflyt, dedikerede til at gøre dine flytteoplevelser problemfri og mindeværdige. Med en passion for service og årelang erfaring i branchen er vi stolte af at være din pålidelige flyttepartner. Hos os handler det ikke kun om at transportere ejendele; det handler om at skabe en glidende overgang til nye kapitler i livet. Vores dedikerede team af flytteeksperter arbejder hånd i hånd med dig for at forstå dine behov og tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til dig. Vi lægger vægt på omhu, pålidelighed og en personlig tilgang til hver eneste opgave. Uanset om det er en privatflytning, erhvervsflytning eller specialiserede flyttetjenester, er vores mål klart: At gøre din flytning glat, sikkert og bekymringsfrit.

4,5

1 Stern

Hat 38 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis det var muligt, havde de fået 0 stjerner!

Vi bestilte i juli 2025 HammerFlyt til vores flytning d. 1. september 2025, da prisen var attraktiv, og Mads var yderst hjælpsom i telefonen ved booking. I dag ville vi dog langt hellere have betalt de ca. 1500 kr. mere hos et andet flyttefirma.

På selve dagen ankommer der tre mænd i en kassevogn uden logo – i stedet var siden malet med graffiti. Ingen af dem talte dansk. Mange af vores møbler samt vores køleskab endte med at blive bulede og ridsede. Intet blev dækket til med flyttetæpper, plast eller lignende – møblerne blev blot stablet oven på hinanden i kassevognen.

Den 2/9-2025 forsøgte jeg ihærdigt at komme i kontakt med dem via telefonnummeret på hjemmesiden uden held. Jeg fandt derefter et andet nummer via CVR-registeret og fik fat i en anden mand. Efter aftale sendte jeg billeder af de beskadigede møbler via både SMS og mail.

Han fortalte, at han skulle flyve på ferie dagen efter, men lovede at vende tilbage, når han via en app havde vurderet skaderne. Vi håbede i det mindste at kunne få et afslag i prisen, da jeg personligt synes, at 6300 kr. er mange penge at betale for en flytning, hvor møbler bliver beskadiget.

I dag skriver kalenderen 11/4-2026, og jeg har stadig ikke hørt noget. Jeg kan fortsat ikke komme i kontakt med nogen via de telefonnumre, der findes på nettet.

Øv for en oplevelse. Det var bestemt ikke dét, vi drømte om, da vi netop ønskede at betale os fra en problemfri flytning i en i forvejen stresset periode.

Hvis I har jeres indbo kært og ønsker en tryg flytning, vil jeg anbefale at vælge et andet flyttefirma

31. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi flyttede med Hammerflyt

Vi flyttede med Hammerflyt

Det gik som sådan rigtigt fint, de var på adressen kl. 10.04 og satte det sidste møbel fra sig 11.10
Vi blev opkrævet for 2 timer og bevares, det står også på deres side at, det er 895 pr. Påbegyndte time.
Der står også at, der ikke er nogle skjulte gebyre.
Jeg googlede flyttefirma Præstø og her dukkede Hammerflyt op. Det viser sig, de var kørt fra Kbh og skulle have 895 kr. hver vej og DET er et skjult gebyr!!
Jeg har slet ikke fantasi til, hvorfor man siger ja til så lille en flytning, når man kommer så langt fra, eller i det mindste gør opmærksom på det.
Vi landede på 4970 kr. for en flytning, der tog 1 time og 6 min.
Det var mange penge ud af min mors folkepension.
Der stod jeg tilbage og var møg ked af det på min mors vejene og frustreret over, de ikke gjorde opmærksom på, de kom så langt fra og tog 895kr. hver vej.

3. April 2026

Dygtige venlige flyttefolk

Dygtige, venlige, effektive flyttefolk - en positiv flytning. Tak!

8. April 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtigt arbejde men med skader

Hurtigt og effektivt arbejde, dog fandt jeg skader. En af mine skuffer på paxskabe blev afmonteret af hammerflyt, hvor han ubevist har revet plastik-sikring fra. Vi er enig i at de har ødelagt det, dog bliver der henvist til deres handyman i hammerflyt.
Jeg må selv dække udgiften for at købe en ny skuffe. Hammerflyt medarbejdere har selv afmonteret den skuffe, mens jeg var i gang med at tage de andre skuffer ned. Lige nu bliver jeg beskyldt for at jeg har presset dem til at gøre det. Begge flyttemand taler ingen Dansk, næsten ingen engelsk, så kommunikation var meget vanskeligt. Det er en skam.
Ellers var dem der kom forbi søde.
Jeg blev presset til at lave trustpilot anmeldelsen op til flere gange inden de tog af sted. Der blev sendt et link til mig.
Firmaet prøver at give mig skylden for ikke at bestille en handyman. Tonen i Mads beskeder er ikke rart. Alt i alt, firmaet der kun er sød, så længe man ikke kontakter dem angående fejl.

27. März 2026
Hammerflyt-Logo

Antwort von Hammerflyt

Hej Ewelina,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om selve flytningen.

Vi er kede af, at der er opstået en skade på en skuffe. Som det også fremgår af vores korrespondance, var du selv i gang med at afmontere skuffer, og vores medarbejder hjalp til undervejs, hvilket kan have skabt en misforståelse omkring ansvaret.

Vi har flere gange forsøgt at finde en løsning ved at tilbyde hjælp via vores handyman, så skaden kunne blive udbedret korrekt. Det er den løsning, vi normalt tilbyder i denne type situationer.

Vi vil samtidig gerne præcisere, at der altid er en ansvarlig chauffør til stede, som taler flydende dansk, netop for at sikre god kommunikation under opgaven.

Derudover ønsker vi at understrege, at tonen i vores mails har haft til formål at afdække forløbet og finde en løsning. Derfor er det overraskende for os, at kommunikationen opleves som ubehagelig.

Vi sender som standard et Trustpilot-link efter endt opgave – særligt når en flytning er forløbet hurtigt og effektivt – men det er naturligvis helt frivilligt, om man ønsker at benytte det.

Vi finder det samtidig en smule uhensigtsmæssigt, at anmeldelsen ændres, mens vi fortsat er i dialog om at finde en løsning.

Vi må dog også konstatere, at flere af de forhold, der beskrives i anmeldelsen, ikke stemmer overens med vores dialog – herunder oplevelsen af at være blevet presset til at skrive en anmeldelse.

Vi ønsker altid at finde en fair løsning for begge parter og står fortsat til rådighed, hvis du ønsker at fortsætte dialogen.

Hammerflyt

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr