Mesterflyt Bewertungen 291

Unternehmen hat geantwortet

1. Umzugsunternehmen
  2. Umzugs- und Lagerservice

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er Mesterflyt, og vores kerneopgave er at gøre flytteprocessen så smidig som muligt for både private, kommuner og virksomheder i hele Danmark. Med vores dybe forståelse for, at en flytning kan være udfordrende og uoverskuelig, tager vi bekymringen og byrden fra jeres skuldre. Ikke blot ved at flytte ting fra A til B, men også ved at tilbyde en helhedsorienteret service, der omfatter alt fra projektplanlægning og tegningsplaner til genanvendelse af møbler og opsætning af hylder. Vores team af dedikerede og dygtige medarbejdere forstår værdien af at møde jer med respekt og åbenhed. Vi er meget optaget af at skabe en følelse af tillid og tryghed. Det er helt afgørende, når I vælger at åbne jeres hjem eller virksomhed for os. Vi udfører vores arbejde med præcision, effektivitet og ordentlighed, så I kommer sikkert på plads - og hurtigt videre. Vi holder, hvad vi lover. Og vi kommunikerer åbent og tydeligt, for at sikre en mesterlig flytning uden komplikationer eller ubehagelige overraskelser. Ordentlighed gennemsyrer alt, hvad vi gør. Vi har på kort tid opbygget en stærk kultur med medarbejdere, der tager ansvar og behandler hinanden godt. Det er lykkedes os at tiltrække stabile og tillidsskabende personligheder med den rigtige indstilling og en evne til at flytte med både krop og hoved. Ordentlighed handler også om at skabe en arbejdsplads, hvor det er muligt at lære mere og uddanne sig videre. Mange finder sig selv hos os. Det er vi meget stolte af. Vi flytter os hele tiden og arbejder på at udvikle mere effektive og miljøvenlige løsninger. Ved at digitalisere hele vores værdikæde, kan vi nu ikke alene yde en hurtigere service, men også reducere vores brug af fysisk papir. Med vores nye Mesterflyt el-flyttebiler sender vi et klart signal om vores oprigtige engagement i at lede vejen mod en mere bæredygtig fremtid for transportbranchen. Og vi har stor succes med vores genbrugsprogram, hvor vi samarbejder med frivillige organisationer om at give brugte møbler nyt liv. Vores investering i en ny besigtigelsesplatform, der benytter kunstig intelligens, vil vi gøre flytteprocessen endnu mere fleksibel, effektiv og moderne. Vi kommer aldrig til at flytte os væk fra det allervigtigste - vores medarbejdere. Mesterflyt skal blive ved med at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle er glade for at være. Vi har valgt vores navn ud fra en filosofi om, at vi hver dag skal leve op til vores krav om altid at levere en mesterlig flytning. Nu og i fremtiden.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Fuldstændig gnidningsfri flytning

Jeg hyrede Mesterflyt til at flytte for mine forældre, som skulle på plejehjem. Jeg var sent ude, men de var klar med kort varsel. De kom præcist til tiden og var så tålmodige, rolige og effektive - og ikke mindst meget venlige og passede godt på tingene. Og selvom flytningen ind i det nye sted gav udfordringer med elevator og lange gange, knoklede de bare på og holdt sig på prisen. TAK!

15. April 2026

Holbæks friske fyre 😊

Jeg havde fornøjelsen af Danny og Casper i nogle timer 😊
De var høflige, søde, friske og profesionelle og de passede godt på mine ting 😉
Hyr dem, før din nabo ☀️

7. April 2026

Super godt arbejde

Tak til Danny, Christian og Casper for super professionelt arbejde i forbindelse med vores flytning. Søde og flinke unge mænd, som passede godt på vores ting.

31. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danny og Christian flyttede for os

Havde besøg af Danny og Christian der sørgede for min mors flytning. 130 kasser fra 2.sal, mange store tunge møbler og svære adgangsforhold grundet byggeri fik de klaret til tiden og med godt humør. Et enkelt håndtag gik i stykker undervejs men det var i forvejen svagt så fuldt forståeligt. De dokumenterede og vejledte om hvordan vi kunne håndtere det - de udviste ansvar og tålmodighed. Bravo!

28. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er sjældent man har lyst til at…

Det er sjældent man har lyst til at flytte med det samme igen. Men Jeff og Mike gjorde lige præcis det ved mig i dag. Fantastiske og med god energi, på en ellers meget hård dag.
Effektive og professionelle og helt igennem gode mennesker.
Helt klar en kæmpe anbefaling herfra store heddinge.

28. März 2026

Jeg havde fornøjelsen af Casper

Jeg havde fornøjelsen af Casper, Christian og Danny, som virkelig gav mig en fantastisk service, de passede godt på mine ting, og ikke nok med det, så stod alt bare så fint da jeg kom op i den nye lejlighed 🥹 en kæmpe anbefaling herfra!

23. März 2026

Engagerede og energiske flyttefolk

God kommunikation, engagerede og energiske flyttefolk. Danny og Casper, som klarede flytningen var meget opmærksom på at der blev passe godt på mine ting og de gik til den med godt mod og masser af energi, selv om jeg skulle have mine ting op på 3 sal uden elevator.
Rigtig god oplevelse.

19. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De reddede os, da vi blev brændt af…

Vi blev brændt af af et andet firma på flyttedagen. Vi ringede til Mesterflyt og fortalte historien og under 24 timer efter, ovenikøbet på en lørdag, stod der 2 flyttebiler og 2 mand klar i vores indkørsel. De knoklede løs og var virkelig effektive, flinke og høflige. Ingen spildtid og helt uovertruffen oplevelse. De kan virkelig deres kram og bør absolut vælges, hvis du skal flyttte og have en ordentlig flyttemand! +5 stjerner herfra… Det var en fornøjelse 😊

21. Februar 2026

Kære Bo

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de mange rosende ord.

Vi er virkelig glade for, at vi kunne træde til med kort varsel og hjælpe jer videre på en dag, der ellers kunne være endt helt anderledes. Det betyder meget for os at kunne gøre en forskel – også når situationen er presset.

Det er skønt at høre, at I oplevede vores folk som effektive, høflige og arbejdsomme. Vi giver naturligvis jeres ros videre til teamet.

Tak fordi I valgte Mesterflyt – og held og lykke i jeres nye rammer.

Stor anbefaling

Stor anbefaling til at benytte Mesterflyt.
Vi bor i Næstved og havde booket 2 flyttefolk. De var utroligt søde og hjælpsomme og de knoklede bare i alle de timer de var der. Vi flyttede fra etplans hus til 3 etager og det var intet problem for dem.
Stor anbefaling herfra 🌟

29. Dezember 2025

Kære Rie

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og den varme anbefaling.

Det glæder os virkelig at høre, at vores flyttefolk leverede en god oplevelse, og at overgangen fra etplanshus til tre etager blev håndteret uden problemer. Det er præcis den indsats og indstilling, vi ønsker, vores kunder skal opleve.

Vi giver naturligvis din ros videre til teamet – den betyder meget.

Tak fordi I valgte Mesterflyt, og held og lykke i jeres nye hjem.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Langsom dårlig flytning

Vi bookede en flytning i forbindelse med mit arbejde. Mængden blev vurderet og estimeret til to læs i mindre flyttebil. Det skulle flyttes 5 min væk i samme by. Der kom to mænd, brokkede sig over mængden og var 7 timer om at flytte det hele. Der blev holdt mange pauser. Desuden havde mesterflyt hyret athene/r&h flytning til opgaven. Det viste sig at de slet ikke var lokale. En bordplade gik i stykker og jeg har intet hørt i forhold til erstatning, selvom jeg har meldt det til firmaet. Kan ikke anbefales.

26. Jänner 2026

Kære Ditte

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Selvom det naturligvis er sjovere med lidt bedre bedømmelser, sætter vi pris på din feedback, da den giver os mulighed for at forbedre vores arbejdsgange.

Først og fremmest beklager vi, at flytningen ikke levede op til dine forventninger, og at der desuden opstod en skade på en bordplade.

I forhold til skadesbehandlingen vil vi gerne beklage den forlængede svartid. Din henvendelse blev modtaget fredag den 30/1 kl. 10:38, og grundet ferieafvikling i sidste uge blev den først besvaret den 3/2 kl. 14:42. Det er vi kede af, og vi forstår frustrationen, at ventetiden ikke har været tydeligt kommunikeret.

Det er korrekt, at opgaven i dette tilfælde blev udført med en fast samarbejdspartner, som vi har arbejdet sammen med i lang tid. Derfor er vi også overraskede over den feedback, du beskriver, da den ikke stemmer overens med de krav og forventninger, vi stiller – særligt når de repræsenterer Mesterflyt.
Vi modtager meget gerne en mere uddybende beskrivelse af arbejdsindsats, pauser og adfærd på info@mesterflyt.dk
, så vi kan tage det videre i dialogen med den pågældende underleverandør.

Vedrørende bemærkningen om lokal tilknytning kan vi oplyse, at firmaet er baseret i Ordrup, 4060 Kirke Såby, og dermed opererer lokalt i området.

Afslutningsvis vil vi gerne understrege, at flytningen blev udført til en fast aftalt pris, jf. tilbuddet. Eventuelle forsinkelser eller pauser har derfor ikke haft nogen betydning for den pris, der blev faktureret.

Vi beklager oprigtigt, at din oplevelse ikke blev, som du havde håbet, og vi arbejder videre med sagen – herunder skaden – så den bliver håndteret korrekt.

Hurtig og professionelle

Hurtig og professionelle.
Især Danny og Casper gjorde det godt

15. Jänner 2026

Kære Ole

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at flytningen blev håndteret hurtigt og professionelt, og at Danny og Casper gjorde et særligt godt stykke arbejde.
Vi giver naturligvis din ros videre til dem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde behov for at få flyttet to…

Jeg havde behov for at få flyttet to tunge senge op på 1.sal .
Der kom to meget venlige unge mænd og de klarede opgaven perfekt .
Så er rigtig god oplevelse må jeg sige.

26. Jänner 2026

Kære Kim

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os at høre, at vores flyttefolk klarede opgaven med de tunge senge perfekt, og at du havde en rigtig god oplevelse.
Tak fordi du valgte Mesterflyt.

Meget tilfredse med Mesterflyt

Meget tilfredse med Mesterflyt.
Casper, Danny og Christian gjorde et godt stykke arbejde.

20. Jänner 2026

Kære Bettina

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at I var tilfredse med flytningen, og at Casper, Danny og Christian gjorde et godt stykke arbejde.
Vi giver selvfølgelig jeres ros videre til dem.

Tak fordi I valgte Mesterflyt.

God oplevelse

Det var professionelt, effektivt, behageligt og respektfuldt i en svær proces, når et hjem igennem mange år skal forlades. Tak til Danny, Casper og Christian for en god oplevelse.

19. Jänner 2026

Kære Sanne

Tusind tak for din smukke 5-stjernede anmeldelse.

Vi er meget taknemmelige for dine ord og glade for, at Danny, Casper og Christian kunne bidrage til, at en svær proces blev håndteret professionelt, respektfuldt og med ro. Det betyder meget for os at kunne gøre en positiv forskel, når et hjem med mange års minder skal forlades.

Vi giver naturligvis din ros videre til dem alle tre.
Tak fordi du valgte Mesterflyt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en fantastisk oplevelse med…

Vi havde en fantastisk oplevelse med Mesterflyt.
Fra start til slut var de punktlige, hvilket gjorde hele processen stressfri. Teamet var løsningsorienteret og håndterede alle udfordringer hurtigt og effektivt. Derudover mødte de op med godt humør, hvilket skabte en positiv stemning på en dag, der ellers kan være hektisk. Alt i alt en suveræn oplevelse, som vi varmt kan anbefale til andre, der står over for en flytning.

14. Jänner 2026

Antwort von Mesterflyt

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du havde en fantastisk oplevelse fra start til slut, og at både punktlighed, løsningsorienteret tilgang og godt humør var med til at gøre flyttedagen stressfri.

Tak for din varme anbefaling – den betyder meget for os.
Vi står naturligvis klar til at hjælpe igen, hvis behovet opstår

Super effektive og søde

Super effektive og søde
Casper og Danny plus lærling flyttede det hele på ingen tid og med smil på læberne.
Kan helt klart godt anbefale at flytte med Mesterflyt🤩

1. Dezember 2025

Kære Lisbeth

Tusind tak for din dejlige 5-stjernede anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at Danny og Casper har leveret super service, passet godt på jeres ting og skabt en flytning med både højt humør og tryghed – præcis sådan ønsker vi, at vores kunder skal opleve os.

Vi giver din ros videre til drengene, og vi er rigtig glade for, at du gerne vil anbefale os 🌸

Danny og Casper fra mesterflyt

Danny og Casper fra mesterflyt - super service - passede så fint på alle vores ting - fantastiske fyre og højt humør 🌸 kan varmt anbefales 👍

29. November 2025

Kære Lisbeth

Tusind tak for din dejlige 5-stjernede anmeldelse!

Fantastisk service

Vi har oplevet helt igennem fantastisk service fra Jeff og Adam fra Mesterflyt. Fra de kom kl. 9 til de var færdige kl. 17.30. De var meget omhyggelige, opmærksomme og hjælpsomme. Kan varmt anbefales.

28. November 2025

Kære Ole

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at Jeff og Adam har leveret en fantastisk oplevelse fra start til slut, og at du har følt dig godt hjulpet, tryg og taget hånd om hele vejen igennem dagen.

Vi sørger for, at de får din ros – og vi er naturligvis rigtig glade for, at du vil anbefale os videre.

Team Mesterflyt

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr